Fantastisk service og kvalitet☺️☺️ Har købt sengetøj til voksen dyner endda med ekstra længde.. sengetøjet er helt perfekt i størrelsen og dynen bliver hvor den skal. Kvaliteten er i top og så... Leggi di più
Jeg købte en juniortyngdedyne til min søn. Jeg havde ledt efter en fluffy tyngdedyne med fyld, der ikke alene består af glasperler, og som samtidig er uden polyester. Den fandt jeg hos Lalatoto. Kval... Leggi di più
Nem tilgang til bestilling, hurtig betjening og fin vare 👍🏻
Lalatoto har de lækreste produkter og verdens bedste kundeservice! Mine børn har hver deres tyngdedyne og de kan ikke undvære den. Perfekte til en pause midt på dagen, indsovningen om aftenen og så e... Leggi di più
Velkommen til Lalatoto of denmark Et nyt kapitel fra skaberne af Hush Little One. Et søvnunivers af naturlige materialer og med værdier som ærlighed og transparens. En lille dansk familievirksomhed med store drømme. Kærlige hilsner, Sara & Nicolaj
Kulbyvej 16, 4270, Høng, Danimarca
Et valg du ikke fortryder!!
(Tidligere Hush Little One), fantastisk brand med fantastiske produkter. Pengene værd. God service, høj kvalitet

Risposta di Lalatoto
Lalatoto er hush little one's nye navn. Med samme fantastiske produkter og de samme søde mennesker. Køb køb 🤩

Risposta di Lalatoto
Den bedste kvalitet man kunne ønske sig med omtanke for miljø og de små ⭐️

Risposta di Lalatoto
Oplevelsen med at handle ved lalatoto (tidl. Hush little one) overgår virkelig alle mine forventninger. Jeg tør næsten ikke sige det højt, men min datter er gået fra meget urolig søvn med mange opvågninger til at sove lange stræk på op til syv timer med dynen og nesten allerede fra 6 mdr.
Derudover tror jeg ærlig talt aldrig, at jeg har oplevet så varm, personlig og samtidig professionel kundeservice før. Imponerende hurtig levering og behagelig og kompetent sparring.
Endelig skal det jo nævnes, at Lalatoto har stor fokus på social bæredygtighed hvilket kommer til udtryk i kvaliteten af produktet og produktionsforholdene - så udover at støtte en dansk iværksættervirksomhed, så kan du ovenikøbet have en god følelse med produktionen. Jeg kan med andre ord ikke anbefale lalatoto nok!

Risposta di Lalatoto
Vi fik ENDELIG sammenhængende søvn igen, efter vi fik tyngdedynen og mulitinesten fra Lalatoto. Jeg kan ikke anbefale deres produkter nok! 🙌🏼❤️

Risposta di Lalatoto
Vores søn på 4 måneder har indtil nu kun ville falde i søvn i bevægelse i enten slyngvugge eller barnevogn. Vi har prøvet alt, men valgte at give jeres tyngdedyne et forsøg og han er nu for første gang faldet nemt og hurtigt i søvn i sin SENG. Tusind tak for et godt produkt 🧡

Risposta di Lalatoto
Købte deres dyne til min søn, rigtig fin kvalitet og design. Servicen er tip top 👍😊

Risposta di Lalatoto
Bedste service, bedste produkter. Tyngdedynen har vi været så glade for, multinesten har simpelthen redet vores søn’s søvn fra han var helt lille. Vi tager den stadig med overalt ved overnatning, den ville vi ikke kunne leve uden. TAK

Risposta di Lalatoto
Har handlet hos dem (da de hed ‘hush little one’) og deres produkter er så lækre og uundværlige. Afventer nu at deres nye sengerand forhåbentligt kommer på lager i den farve jeg vil have 😍

Risposta di Lalatoto
Jeg oplevede en god og meget hurtig service. Jeg bestilte dynen mandag aften og modtog pakken onsdag formiddag. Dynen er virkelig lækker og det virker som om, at den er ved at blive accepteret af modtageren.

Risposta di Lalatoto
Vi har igennem flere år brugt produkter fra LALATOTO.
Både deres babydyne, juniordyne og deres natdragter til vores drenge, med stor succes.
Sara og Nicolaj er altid hurtige til at svare og vejlede i den bedste oplevelse af deres produkter.
Jeg vil altid anbefale det skønne firma og deres geniale produkter!

Risposta di Lalatoto
Fantastisk service og hurtig levering. Herhjemme er vi super glade for multinesten. Kæmpe anbefaling herfra 🌟

Risposta di Lalatoto
Dynen kom hurtigt, og der var en rigtig fin og grundig vejledning med.

Risposta di Lalatoto
Vi har både tyngdedyne og multinest, og det har simpelthen reddet søvnen her hjemme! Det har også superfint design og en mega lækker kvalitet.

Risposta di Lalatoto
Sara & Nicolaj fra Lalatoto kender du sikkert fra Hush little One, som var i løvens hule. Samme fantastiske produkter blot under et nyt navn! Tyngdedynen har gjort en kæmpe forskel for vores dreng siden han var 6 måneder i forhold til motorisk uro og så snart deres sengerand kom på lager måtte jeg også eje den. Den skuffer på ingen måde. Jeg elsker at den har stof som kan komme under madrassen, så sovemiljøet er helt trygt og sikkert. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Lalatoto!

Risposta di Lalatoto
Vi har været super glade for vores tyngdedyne. Super flot, og lækker kvalitet!

Risposta di Lalatoto
Uden produkterne fra lalatoto havde vores nattesøvn ikke været så godt, lækre produkter af absolut høj kvalitet

10000 stjerner, hvis muligt 🤩
Søvnen hos min søn blev redet af JER og jeres tyngdedyne. Vi gik fra lange putninger til 2-3 minutters putninger og bedst af alt - lange søvnstræk.

Risposta di Lalatoto
Tyngdedynen har været en kæmpe gamechanger herhjemme! Begge vores børn har haft meget glæde af dem, og ligeledes af multinesten som er genial til at skabe ekstra tryghed. Kan varmt anbefale de skønne produkter ❤️