L'azienda ha risposto
Ok sida men helt orimliga priser. För min lägenhet i Sthlm kostar det det SJU GÅNGER så mkt att annonsera som på konkurrentens sida. Man märker ju det eftersom annonser försvinner hela tiden för att f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Helt ok sida. Det tar dock ovanligt lång tid att ens hitta ett byte. Mitt intryck är att de flesta på denna sidan egentligen inte är ute efter att byta sin lägenhet men mest fiskar. Det är skoj att se... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det var lätt att veta vilka lägenheter jag var intresserad av när det fanns bilder och beskrivningar.Och vi kunde lätt komma i kontakt med varandra, vid ömsesidigt intresse. Det var väldigt smidigt a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Sveriges största bostadsbytarsajt hjälper dig att komma i kontakt med tiotusentals annonser från hela landet där folk som du vill byta bostad.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Det gick bra med många bytesförslag. Men trots vår fantastiska lägenhet på Söder, Mosebacke Torg och rimlig hyra i välskött hus - så hittade vi ingen som ville byta!

Risposta di Lägenhetsbyte.se
Omfattande eftersom det är mycket och viktigt information som ska hanteras i ett byte för att det i slutänden ska fungera smärtfritt. All information var ändå enkel att hantera och hela processen har fungerat klanderfritt. Seriös sajt som är ett föredöme för många.

Risposta di Lägenhetsbyte.se
Jag har använt Lägenhetsbyte.se under typ 10 års tid i olika perioder. Det kan vara den SÄMSTA tjänsten jag någonsin varit tvungen att använda och det blir aldrig bättre. Sjukt ointuitiv interface, både i webbläsaren och appen är det buggigt, annonser liksom fastnar i listorna och när man trycker på meddelanden för en kedja så hamnar man plötsligt överst i listan över alternativ och måste scrolla hela vägen ner igen. Super-otydligt huruvida ens meddelande ens skickats eftersom den idiotiska lilla fliken med olika knappar för intresse skymmer meddelandefönstret längst ner (där ens meddelande ju hamnar). Att det ens sker några byten genom den här tjänsten är ett mirakel?! De här buggarna kommer och går men det är alltid något. De tar 349:- I MÅNADEN för denna pisstjänst. En tioåring hade kunnat programmera en bättre app. Den största idioten är tyvärr jag som fortsätter att använda den - MEN det finns ju inget annat vettigt alternativ. OK nu har jag klagat klart tack för mig

Risposta di Lägenhetsbyte.se
Ni skulle vinna på att sänka priset, fler skulle lägga upp sina lgh om det inte var så dyrt!

Risposta di Lägenhetsbyte.se
Alldeles för dyrt abbonemang. Dessutom när jag vill avsluta mitt abbonemang avslutades det på en gång och inte betalperioden ut. Så jag förlorade 10 dagar som jag betalat för.

Risposta di Lägenhetsbyte.se
Bra tjänst, fick en fin och billig etta. Lite snårigt med betalning, skulle finnas flera alternativ.

Risposta di Lägenhetsbyte.se
Rörig sida, svårmanövrerad, svårt att hitta tillbaka till konversationer. Dyr tjänst.

Risposta di Lägenhetsbyte.se
Detta är andra gången vi byter lägenhet via Lägenhetsbyte.se och vi är väldigt nöjda. Denna gång använde vi deras Bytesansökan-tjänst som också underlättade enormt i och med att det var ett 3-partsbyte och många dokument att hålla reda på.

Risposta di Lägenhetsbyte.se
Det är för dyrt för den här tjänsten.
Borde oxå vara möjligt att förutom trepartsbyte få möjlighet att göra ett fyrpartsbyte.
Inte helt kompatibelt när man gör vissa sökningar på ”Alla annonser ”.

Risposta di Lägenhetsbyte.se
Mycket smidig process från annons till byte. Suverän tjänst!

Risposta di Lägenhetsbyte.se
Väldigt smidigt sida och hitta rätta möjligheter! Jag lyckades till slut! Tack

Risposta di Lägenhetsbyte.se
Fungerat bra under letandet. Mycket bra process för att skicka in bytesansökan.

Risposta di Lägenhetsbyte.se
Sidan är ganska lätt att förstå. Det är lätt att ladda upp text och bild(er). Tydliga menyval.

Risposta di Lägenhetsbyte.se
Min annons inaktiverades när jag avslutade den trots att den är betald i ca 2 veckor framåt det tycker jag var dåligt.

Risposta di Lägenhetsbyte.se
Verkligen dålig återkoppling från personer som man försökte byta med och jag var verkligen i ett akut läge där jag behövde byta min lägenhet.

Risposta di Lägenhetsbyte.se
Bra utbud av bostäder. Långsam hantering av byte via deras tjänst. bättre att göra själv.