Bonus wymagał 40x obrotu z limitem 20 złotych na spin, nigdzie tego nie było przed aktywacją. Limit wygranej 5x bonus jest schowany w punkcie 14 i zabrał większość tego, co uzbierałem. Weryfikacja cią... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Bonus świecił jako aktywny, a Rise of Olympus pokazał grę z realnych środków. W historii rund nie było prostego rozbicia sald. Odświeżenie później tylko potwierdziło problem.
Ustawiłem pauza konta, a kasa kasyna i tak przyjęła kolejną wpłatę. Limit był widoczny w profilu, więc nie wiem czemu ekran wypłaty go zignorował. Na innym ekranie o 7:24.
Had an issue with an expired bonus code, but support manually credited the promotion within three minutes flat.
Informazione importante
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Time-out był aktywny w profilu
Time-out był aktywny w profilu, ale login do kasyna nadal działał. Panel pokazał saved, a potem zachował się jakby ustawienia nie było. starszej przeglądarce.
Bonus świecił jako aktywny
Czekałem w live chat
Czekałem w live chat, miałem już niską pozycję, a strona wróciła do loginu. Payout dalej wisiał, więc cały czas poszedł w nic. Nie wyglądało to jak wina jednego telefonu.
Runda slotu zawiesiła się na starym…
Runda slotu zawiesiła się na starym Samsungu; po odświeżeniu lobby działało, ale wpis w historii gry nie powstał. Panel kasyna nadal trzymał ten sam błąd.
Slot na laptopie z pracy stanął w…
Slot na laptopie z pracy stanął w środku rundy
Saldo spadło, ale historia gry nie dodała żadnego wpisu po refreshu serio?
Historia konta i potwierdzenie miały różny czas
KYC znów zażądało pliku
KYC znów zażądało pliku: zdjęcie karty. Ten sam dokument miał już status approved, a wypłata nadal stoi bez listy braków. Ticket #52477 nadal bez odpowiedzi na sedno.
Chciałem zmienić metodę płatności
Chciałem zmienić metodę płatności i cała kasa się zawiesiła, musiałem odświeżać stronę trzy razy, zanim pozwoliła dokończyć. Upierdliwe.
czat poprosił o ten sam dokument
czat poprosił o ten sam dokument, który KYC oznaczyło jako approved dzień wcześniej. Nie chodzi o czas, tylko o to, że nikt nie czyta historii konta. Zmiana urządzenia
po rejestracji katalog okazał się…
po rejestracji katalog okazał się znacznie uboższy
Po kilku rundach w Reactoonz wagering…
Po kilku rundach w Reactoonz wagering prawie stał. Niski wkład gry znalazłem dopiero w regulaminie, nie przy bonusie. Wróciłem do tego o 23:59, bez zmiany.
Razor Shark było w wyszukiwarce kasyna
Razor Shark było w wyszukiwarce kasyna, ale po loginie slot nie chciał się otworzyć.
Miniatura działała, przycisk start nie reagował, a support pytał o depozyt. Wróciłem
O północy dwa stoły live.
The Evolution live blackjack stream…
The Evolution live blackjack stream runs at a flawless 1080p with zero audio-visual sync issues.
The active session manager allowed me…
The active session manager allowed me to instantly terminate an old desktop login from my phone.
My crypto deposits show up on-screen…
My crypto deposits show up on-screen after a single network confirmation, keeping the action moving fast.
The security dashboard lets you inspect…
The security dashboard lets you inspect active IP sessions and automatically terminates stale connections to prevent unauthorized access.
Had an issue with an expired bonus…
Switching between portrait and…
Switching between portrait and landscape modes while spinning high-volatility slots happens instantly without reloading the page.
The slick dark mode interface…
The slick dark mode interface eliminates eye fatigue during late-night multi-tabbing sessions across several provider lobbies.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.