Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg må sige, jeg er dybt imponeret over Labellab's tebakke og krydderipodie. Først og fremmest er kvaliteten virkelig god. Materialerne føles robuste og holdbare, hvilket giver mig tillid til, at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte krydderiglas og en masse forskellige labels til min mor i indflyttergave, og det store smil på min mors læber, var priceless. Glassene var super fine og pakket godt ind, samt de mange labels... Leggi di più

L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni

Scritti dall'azienda

Omfavn hverdagen med Labellab, uanset om du er her for at forvandle dine køkkenskabe eller forkæle en du holder af, har Labellab en løsning til ethvert rum, hylde eller livsstil. Vores samling af etiketter og opbevaringsløsninger er designet til at hjælpe dig med at få styr på livets små nuancer. Hos os finder du kreative, unikke og personlige gaver. Vores formål er at være der i de øjeblikke, der betyder noget, i hjertet af enhver vigtig lejlighed.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Great products. Great service.

Awesome products, great prices and quick delivery. Highly recommended.

31 dicembre 2023

Dear Gabriel,
Thank you so much for your wonderful review! ⭐️

We're thrilled to hear that you loved our products, appreciated our prices, and found our delivery speedy 📦

Providing excellent products and services at competitive prices is our priority, and we're delighted that you found value in what we offer 😁

Your recommendation means a lot to us, and we truly appreciate your support.
Looking forward to serving you again soon! 🛒

Best regards,

Hurtig ekspedition,og virkelig…

Hurtig ekspedition,og virkelig proffesionelt materiale.
Handler der helt sikkert igen :-)

6 gennaio 2024

Hej Buch,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ✨

Vi er glade for at høre, at du satte pris på vores hurtige ekspedition og det professionelle materiale, vi leverer.

Vi stræber altid efter at sikre en problemfri og effektiv købsoplevelse for vores kunder, og det glæder os at høre, at vores indsats blev bemærket og værdsat af dig 🥰

Det betyder meget for os at vide, at du vælger at handle hos os igen, og vi ser frem til at betjene dig med samme professionalisme og kvalitet i fremtiden. Tak for din støtte!

Bedste hilsner,

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, samt super fine produkter til prisen🙏🏽 Handler helt sikkert derfra igen.

3 gennaio 2024

Hej Sophia,
Tusind tak for din fine anmeldelse! ⭐️

Vi er glade for at høre, at du værdsatte vores hurtige levering og at vores produkter levede op til dine forventninger 🥰

Vi lægger stor vægt på at tilbyde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og det betyder meget for os at vide, at du fandt vores produkter fine og værdige for prisen.

Det er fantastisk at vide, at du vælger at handle hos os igen. Vi ser frem til at betjene dig med samme hastighed og kvalitet i fremtiden. Tak for din støtte! 🫶🏻

Bedste hilsner,

Stærkt anbefales🤩

Stærkt anbefales🤩 rimelige priser, go kvalitet og hurtig levering😁
Mvh fra Møn

2 gennaio 2024

Hej Julia,

Tusinde tak skal du have for at have taget dig tiden til at skrive en anmeldelse 🩵

Vi sætter stor pris på din anbefaling! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores rimelige priser, gode kvalitet og hurtige levering 🥰

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte klistermærker til…

Jeg bestilte klistermærker til krydderiglas, de var flotte og god kvalitet og hurtig levering. Kan varmt anbefales herfra, og bestilte dem 4 dage før jul, og fik dem d. 22 dec. Så virkelig tak for det!!

23 dicembre 2023

Hej Chale,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores etiketter til krydderiglas! Det er dejligt at vide, at de opfyldte dine forventninger.
Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at du modtog dem i tide 🥰

Valutata 3 stelle su 5

Ville købe et gavekort på et specifikt…

Ville købe et gavekort på et specifikt beløb, men det var kun fortrykte beløb man kan købe for. Prøvede at skrive til Labellab, men fik aldrig noget svar. Endte med at købe to gavekort for at få beløbet til at passe nogenlunde👎🏻

17 dicembre 2023

Hej Bente,

Vi beklager virkelig, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Vi har haft en travl juleperiode, hvilket desværre påvirkede vores svartider. Det glæder os dog, at du fandt en løsning ved at købe to gavekort 😄💡

Vi sætter pris på din tålmodighed og ønsker at forbedre din oplevelse. Hvis der er mere, vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os direkte via vores chat på shoppen eller på mail: sales@labellab.dk ☺️

Meget tilfreds 😊

Hurtig levering og super god kvalitet. En stor anbefaling herfra :-)

22 dicembre 2023

Hej Cecilie,

Det glæder os, at du oplevede hurtig levering og værdsætter vores produktkvalitet. Det betyder meget for os! 🥰

De perfekte krydderiglas.

Jeg har næsten lige modtaget mine krydderiglas. Jeg har bestilt 24 krydderiglas på 260ml og de passer perfekt. Det er nogle robuste glas. Hvis det var muligt at sætte billeder ind af min kollektion så havde jeg gjort det. Simpelthen så elegant og enkelt. Jeg elsker dem.

3 dicembre 2023

Hej Samar,

Det glæder os at høre, at dine nye krydderiglas passer perfekt til dine behov! 🌶️🧂
Det er dejligt at vide, at du sætter pris på den robuste kvalitet og synes, de er elegante og enkle. Vi ville elske at se billeder! Du skal være så velkommen til at sende os dem på Instagram 🥰
Mange tak for din positive feedback, det glæder os meget!

Super hurtig levering👌

Super hurtig levering👌og varen var top top 👌

9 dicembre 2023

Hej Tina,

Det glæder os, at du har været tilfreds med hele oplevelsen 😄

Valutata 5 stelle su 5

God oplevelse hele vejen igennem ☺️

9 dicembre 2023

Hej Simone,

Det glæder os, at du har været tilfreds med hele oplevelsen 😄

Hurtig levering.
Fine produkter
Havde glemt at bestille noget og fik det hurtigt tilføjet uden problemer.
Vil klart anbefale

1 dicembre 2023

Hej Michelle,

Vi er glade for, at du satte pris på vores hurtige levering og fine produkter! 📦
Skønt at høre, at vi kunne hjælpe med at tilføje noget til din ordre uden problemer. Vi er altid til rådighed 🫡
Tak for din anbefaling, det betyder meget for os! 🥰

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering og generelt god service.
Kæmpe anbefaling herfra.

24 novembre 2023

Kære skønne du,

Det glæder os, at du har været tilfreds med hele oplevelsen. Kæmpe mange tak for anbefalingen 🥰

Valutata 5 stelle su 5

Lækkert, hurtigt og praktisk!

Så fine og lækre ting på hjemmesiden, som lever op til ens forventninger når de kommer hjem. De sender varerne hurtigt, godt pakket ind og har nogle helt geniale løsninger til organisering på deres hjemmeside! Jeg har købt derfra flere gange, og synes hjemmesiden er nem at finde rundt i, og gør det nemt at vælge til og fra blandt deres mange forskellige løsninger (fx skriften og størrelsen på deres labels til krydderier, olier og eddiker).

22 novembre 2023

Hej Sisse,

Vi sætter stor pris på dine rosende ord! Det er fantastisk at høre, at vores produkter lever op til dine forventninger, og at du har haft positive oplevelser med vores hurtige levering og smarte organiserings løsninger 🥰

God oplevelse :)

17 novembre 2023

Hej Naja,

Det glæder os, at du har været tilfreds med oplevelsen hos os 🥰

Skønne produkter

Skønne produkter. Kom godt pakket ind under transporten og hurtig levering 😊

10 novembre 2023

Hej Pia,

Det glæder os, at høre at du har haft en god oplevelse hos os og er glad for dine nye produkter. Vi stræber altid på gøre vores aller bedste 🥰

Nice produkts

3 novembre 2023

Hej Aase,

Det glæder os, at høre at du synes vi har nogle gode produkter 😄

Valutata 5 stelle su 5

Super service og altid så hjælpsomme.

6 novembre 2023

Hej Nielsine,

Det glæder os, at høre at du har haft en god oplevelse hos os. Vi stræber altid på gøre vores aller bedste 🥰

Super nemt at bestille

Super nemt at bestille, og leveringstiden var som lovet👍🏻

6 novembre 2023

Hej Jannie,

Fantastisk at høre, at bestillingen var super nem, og leveringstiden levede op til dine forventninger! 📦

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering. Bestilte to krydderiholdere og en oliedispenser. Pakket godt ind og super flotte😍

7 novembre 2023

Hej Signe,

Dejligt at høre, at din levering var hurtig, og at krydderiglassene og oliedispenseren var både godt pakket ind og levede op til dine forventninger 😍

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più