Jeg får laser-hårfjerning hos Timea, LABeauty. Jeg er meget positivt overrasket over resultatet. Efter bare to behandlinger er der en seriøs hårreduktion, som gør at jeg kan barbere mig en... Leggi di più
Jeg anbefaler herfra den bedste klinik og den mest professionelle. Efter mange års forsøg på at slippe af med uønsket hår, var jeg så heldig at løse det, efter at jeg gik på Timeas klinik. Efter den f... Leggi di più
Jeg har endlig fundet en klinik hvor laser maskinen virker på mine hår. Jeg har i flere år prøvet forskellige steder hvor deres maskine ikke viser resultater hvor pengene er gået spild, men endeli... Leggi di più
Jeg elsker dette sted og deres service samt behandling. Jeg har gået hos andre dyre klinikker inde i København og fået rigtig rigtig mange behandlinger hvor jeg skulle betale mere og acceptere mere sm... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg er tilfreds
Jeg kan godt lide dem, fordi de er meget hygiejniske, fleksible, søde og venlige. Jeg går der altid med godt humør og er glad og tilfreds bagefter.
It's always a pleasure to came…
It's always a pleasure to came here,Timea,the girl who is working with the Laser is nice and Patient.Is not painful and I sow results from the begining of the session!I truly recomend!
So nice and useful experience
So nice and useful experience! I love it! ❤️ thank you 😊
Stor anbefaling herfra!
Stor anbefaling herfra! Rigtig god kundeservice med resultater for laserhårfjerning allerede efter første gang.
For en gangs skyld noget der faktisk…
For en gangs skyld noget der faktisk virker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Får fjernet 25 år gammel tribal tattoo med laser hos LaBeuty Klinik med sparring og gode råd undervejs. Er på min tredje behandling og der er kæmpe resultater allerede og ser frem til den næste.
Kan helt klart anbefales 👍
Always a pleasure 🙏🏻
Always a pleasure 🙏🏻
Det har været en store fornøjelse, at jeg endeligt fandt en klinik med en hårfjerning-maskine der VIRKER! Og ikke mindst, en behandler som altid er smilende og positiv.
Du spilder ikke dine penge væk her!
Mine varmeste anbefalinger…
Meget god service
Meget god service. Jeg var der allerede 3 gange til hårfjerning, og jeg havde resultater efter den første behandling. Det er også smertefrit, og pigen er meget sød. Og priserne er bedre end andre steder. Kan klart anbefale det ❤️