Heel snelle levering en uitstekende contact met de klantenservice. Ik vind het ook een heel slimme idee, dat je een monster mag kiezen zo leer je ook andere producten kennen en voorkomt de retourneri... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Ik had van mijn vriendin een paar proefmonsters gekregen. Natuurlijk na aanleiding van alle social media reclame was ik toch wel een beetje nieuwsgierig geworden en was ik het gaan gebruiken nou ik... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik hou van de AHA-peel, die geeft mijn huid zo’n gezonde glow. Ik gebruikte sinds vorige zomer al “Glow getter” en elke keer dat ik deze aanheb, spreken mensen mij aan over mijn glow. Recent gebruik i... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In korte tijd heb ik diverse producten aangeschaft om een wissel te maken van mijn andere (lees ‘vorige’) favoriete merk. Wát een verschil…. Ik ben er zó ontzettend blij mee! Van een schilferende huid... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Hendrik Jacobszstraat 3H, 1075 PA, Amsterdam, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Waardeloos , 150 euro voor een half gevuld tubetje .
Ik kreeg daarna een nieuwe kit na mijn klachten helaas weer half gevuld ik ga hier geen 150 euro voor betalen !!!
Ik stuur alles retour

Risposta di Labareau
Snelle levering en geweldige producten. Dit is de eerste crème waarvan ik echt zie dat het wat doet.

Risposta di Labareau
Geweldige crèmes, snelle levering alleen jammer dat dit door het slechte dhl wordt verzorgd want een pakje in de brievenbus doen t.w.v. 100 euro en ik het niet in mijn brievenbus heb ontvangen vindt ik schandalig (onderzoek vindt nu plaats door dhl) 🙏

Risposta di Labareau
I am really amazed by the results. They are products worth buying. My skin has improved noticeably and I am very happy. But I hope there are some discounts like other companies so that we can always buy. Thank you.

Risposta di Labareau
Heerlijke frisse spray, met een mooie glow

Risposta di Labareau
de rich creme is lekker vol waardoor je huid een goede boost krijgt

Risposta di Labareau
De eerste zending is wel betaald maar niet aangekomen

Risposta di Labareau
ik heb de Glow setter gekocht , het lukt even niet om het pompje goed te gebruiken moest erg hard drukken met 2 handen maar na een mailtje van jullie zeiden jullie je moet de pomp de eerste keer hard in drukken tot je click hoort. En nu gebruik ik de glow setter na mijn makeup en wat een complimeten krijg ik dus het is niet alleen goed voor je gezicht ook voor je gemoedrust als iedereen zegt dat je er zo mooi uit ziet. De 2 e fles net gekocht bij de Bijenkorf,

Risposta di Labareau
Ik vind producten van Labareu echt fantastisch! Ik gebruik ze sinds ze kwamen op de markt. Normaal naar 1 jaar gebruik van producten moet ik wisselen naar andere merken ; ik zie geen resultaat meer en producten doen nic meer voor mijn huid. Lanareu doet wat moet en ik vind mijn huid mooi en stralend uitzien.
Ga zo door 👌

Risposta di Labareau
Mijn huid ziet er zo gezond uit! Beter dan Botox en een stuk verantwoorder.
Alleen jammer van de verpakking. Ook voor mij een minpuntje en het doet af aan de beleving.

Risposta di Labareau
The volume is voor mij een perfect product! Een kleine negatieve reactie is dat bij het laatste in de flacon nog te veel blijft zitten wat er niet meer uit te krijgen is! Zo zonde!

Producten werken!
Ik heb een stralende teint en glow.

Risposta di Labareau
Blij met de producten van Labareau. Ik vond de verpakking van het pakket wel tegenvallen. Meestal als je bij een duurdere winkel iets besteld zit het sjieker verpakt.

Risposta di Labareau
Ik heb een hele mooie glow en mijn huid ziet er strak en fris uit

Risposta di Labareau
Huid krijgt prachtige glow maar ogen prikken als een gek. (Ja natuurlijk doe ik mijn ogen dicht)

Risposta di Labareau
Ik gebruik Labareau nu ongeveer 2 jaar en het heeft een hele andere dimensie aan mijn gezicht gegeven. Mijn gezicht heeft minder bruine en rode plekken, heeft een mooie glow en minder fijne lijntjes. Veel mensen vragen me wat ik met mijn gezicht gedaan heb, alsof ik iedere week bij de schoonheidsspecialiste zit. Ik beveel Labareau aan, aan iedereen die haar huid lief heeft.

Risposta di Labareau
Ik vind het een hele lekkere lijn eigenlijk alles ik vind alleen vervelend dat de proefmonsters die je erbij krijgt om te proberen altijd leeg zijn

Risposta di Labareau
Verheugde mij heel erg op mijn bestelling en nu al twee keer zou het verstuurd zijn maar nog steeds niets ontvangen en wel betaald
Zal vast aan vervoerder liggen maar product niet gehad en wel betaald

Risposta di Labareau
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.