Heel snelle levering en uitstekende contact met de klantenservice. Ik vind het ook een heel slimme idee, dat je een monster mag kiezen zo leer je ook andere producten kennen en voorkomt de retourneri... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Ik had van mijn vriendin een paar proefmonsters gekregen. Natuurlijk na aanleiding van alle social media reclame was ik toch wel een beetje nieuwsgierig geworden en was ik het gaan gebruiken nou ik... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik hou van de AHA-peel, die geeft mijn huid zo’n gezonde glow. Ik gebruikte sinds vorige zomer al “Glow getter” en elke keer dat ik deze aanheb, spreken mensen mij aan over mijn glow. Recent gebruik i... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In korte tijd heb ik diverse producten aangeschaft om een wissel te maken van mijn andere (lees ‘vorige’) favoriete merk. Wát een verschil…. Ik ben er zó ontzettend blij mee! Van een schilferende huid... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Hendrik Jacobszstraat 3H, 1075 PA, Amsterdam, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese

Risposta di Labareau
Snelle levering en geweldig product!
The glow getrek zit letterlijk elke dag in mijn handtas.
❤️

Risposta di Labareau
Ik gebruik de producten van LABAREAU sinds een paar maanden. Heb al heel veel geprobeerd, maar deze producten voegen eindelijk wat toe, de Richcream, AHA peeling, de toner en cleanser allemaal geweldig fijn!
Service is zeer goed, ik wacht alleen op mijn proefjes. Er zat bij mijn laatste bestelling geen enkel proefje bij.
Dat is jammer, dat zou beter kunnen.
Hoop dat ze nog opgestuurd worden.
Een wk geleden besteld maar nog steeds niets binnen

Risposta di Labareau
Sinds ik de producten van Labareau gebruik is mijn huid er sterk op vooruit gegaan. Ik smeer de serums en crèmes ook op mijn decolleté en handen en hier zie ik ook een enorm verschil. De huid is strakker en ziet er mooier uit. ik ben fan!

Risposta di Labareau
Al geruime tijd gebruik ik Labareau. Ben héél tevreden met de producten. Het is kostbaar als je de hele lijn hebt, maar het is het echt waard.

Risposta di Labareau
Fijne producten snelle levering.
Ik gebruik alle producten van labareau en mijn huid is hier van opgeknapt.

Risposta di Labareau
De producten zijn van hoge kwaliteit en geven mijn huid een prachtige, gezonde glow. De levering was supersnel en wat ik ook heel fijn vond: ik kreeg direct een reactie op mijn vragen. De service is echt top!

Risposta di Labareau
Fijne producten en fijne mensen op klantenservice!

Risposta di Labareau
Zo fijn!!! Mijn jeukende gezichtshuid is verdwenen huid zit er goed en gezond uit. Heb last van rosacea maar is nu rustig. Prijs is eigenlijk niet te doen zo duur!! Zeker voor mensen met mindere inkomsten. Je gunt iedereen een een fijne gezonde huid. Day and night formula echt geweldig fijne substantie, met een heel licht geurtje. Wist niet of dit voldoende was dus voor ‘s nachts de rich cream en overdag de volume. Deze laatste is echt heel goed. Niet dat ik geen rimpels of kleine rimpels meer heb maar het oogt wat frisser. Protector is ook een heerlijk makkelijk product. Duidelijkheid qua gebruik zou handig zijn en het stukje testers mag ook wat klantvriendelijker. Dus niet drie van dezelfde testers bij één bestelling. Heb echt vertrouwen in jullie producten en dat wil heel wat zeggen. Dankjewel groetjes Esther

Risposta di Labareau
Sinds mijn 30e jaar Rosacea, een trekkerige huid, bultjes, jeuk en vooral roodheid. Er is mij altijd verteld dat een peeling te heftig zou zijn voor mijn huid.
Ik las over de AHA Peel en na wat advies te hebben gevraagd toch de AHAPeel besteld en gebruikt. Wat een verschil al na 1 keer gebruikt te hebben. Als je rosacea hebt droom je ook van een gladde glowy huid. Omdat ik zo enthousiast werd van de ahapeel heb ik ook nog de Rich Cream besteld. Ook al zo’n top product! Ik heb door de jaren heen echt goede professionele producten gebruikt maar zo mooi, glad en glowy als mijn huid nu is, is het nog nooit geweest! Mijn huid is nu op mijn 42e mooier dan alle jongere jaren!

Risposta di Labareau
Perfecte en vriendelijke service. Producten doen wat ze beloven. Fijn ook in gebruik. Blij mee.

Risposta di Labareau
Super fijne producten. Ik gebruik ze al jaren elke dag. Van andere huidproducten krijg ik snel pukkeltjes. Deze verzorgingslijn is perfect voor mijn ouder wordende huid en houdt mijn huid in topvorm. Heel blij mee en kan het iedereen aanraden.

Risposta di Labareau
Fijne producten en goed advies gekregen per mail.

Risposta di Labareau
Wat zou ik zeggen? Ervaring is perfect.
Besteld vanaf de rust van mijn huis, volgende dag geleverd en elke dag genieten van een heerlijk zijdezachte huid en jongere uitstraling.
The Rich Cream is mijn nieuwe verwennerij

Risposta di Labareau
Ik gebruik sinds een jaar de producten van Labareau en ik merk zoveel verbetering in mijn gezicht. Ik ben begonnen met de day and night cream maar inmiddels gebruik ik ook de ah peel, the cleanser en the volume

Risposta di Labareau
Perfecte levering, mooi veroakt, maar vooral, ontzettend prettige producten. Veel rustigere en egalere huid sinds het gebruik.

Risposta di Labareau
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.