Løgstørparkhotel Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Håbløst hotel og receptionen decideret uvenlige og uprofessionelle. Mangler elevator til de fleste værelser. Små antikke badeværelser uden sæbe og med 2 papkrus. Lille bitte pool og ubrugelig spabad.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ekstrem kedeligt og dårlig service. Maden elendig. Vi ventede 10 min. På hele bordet, fik mad. De første som fik serveret, blev kold. Forret og dessert - Elendigt. Tyk, langhåret kvindelig tj... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vi ankom til Løgstør Parkhotel en Søndag eftermiddag. Kom på et værelse med store pletter på gulvtæppet, hår og nullermænd på lagene. Så var der skjolder på topmadressen under lagnet. Ud klasket in... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vi er netop kommet hjem fra en rigtig hyggelig weekend på hotellet. Vi blev mødt af en smilende og venlig betjening. Tjenerne var meget servicemindede og yderst dygtige til deres job! Vi fik buffe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

HOLD JER VÆK

HOLD JER VÆK.
Min mor og hendes kæreste var der oppe og spise til min mors fødselsdag. De bestilte buffe og en flaske rødvin buffen kostede 399 kr PR mand og der var to salater biksemad der var så tørt at man ikke kunne tykke det, sprinkt steg der var lige så sejt og ikke andet. Hvordan kan man være det bekendt at lave sådan noget kedelig mad og tage 399 kr fra det 😠 1300 kr for to personer. Det er sku røveri 😠

23 agosto 2022

Dårlig oplevelse

Nu er det tredje gang vi besøger Løgstør Parkhotel og absolut også den sidste gang desværre.Vi har tidligere haft gode oplevelser både hvad angår mad og god service.Hotellet bærer præg af mangel på personale og det vil sige en beskidt hotel med møj beskidte gulvtæpper og snavs i alle kroge.Vores ophold var 3 overnatninger og bestemt ikke billigt,så derfor også en forventning at du betaler for hvad du får.Første restaurant besøg var kold kartoffel suppe og stegt flæsk med persillesovs ,retten var kold med slatten flæsk der var kogt i en ovn og catering sovs der smagte af mel og det smagte forfærdeligt.Sidste restaurant besøg med buffet var kylling og overlår fra ovn og rester fra dagen før og smagte forfærdelig.Det er det absolutte værste mad og svarer slet ikke til et hotel,men en lejrskole.Øv og øv havde slet ikke i mine tanker at jeg skulle havde kigget trustpilot,da vi jo før har haft en god oplevelse.

15 agosto 2022

HOLD JER VÆK!!!!

HOLD JER VÆK!!!!!

Aldrig har mig og min kæreste oplevet så dårligt et ophold som ved Løgstør parkhotel.

På hjemmesiden og på forsiden af hotellet står: Løgstør Parkhotel - Golf & Wellness Resort. Når man på forsiden af hotellet reklamerer med at det er et wellness resort skal det også leve op til en vis standard!

På hjemmesiden står at det er høflig selvbetjening i wellness afdelingen. Altså at man blandt andet selv skal fylde vand i de kar man ønsker at bruge - dette var vi derfor forberedte på.

Hvad der så også fulgte med i den ellers dyre pris for opholdet var:

Wellness afdeling:
- bruser kunne ikke blive varm
- Stoppet afløb i anden bruser
- Tilstoppet brusehoved i tredje bruser
- Frugt i privat spa havde stået ude en time og var helt brun
- Spurgt efter alkohol fri alternativ i privat spa. Fik af vide at der var vand, men der var kun alkohol.
- Beskidt boblebad både i wellness og privat spa
- Beskidt koldtvandskar
- Personale opfordrede til at klæde om på hotelværelset før wellness (virkelig dårlig hygiejne)

Værelset:
- bruservand var længe om at blive varmt
- Vandhane ved håndvask: vand sprøjtede ud over det hele
- Toilettet kunne ikke altid skylle ud
- Mug/belægning på gulvet på badeværelset
- Flere huller i væggene på værelset

Faciliteter og fællesområde:
- Bordtennisnet i stykker
- airhockey virkede ikke ordentligt
- Køer til pool bord manglede spidser
- Pool bord i bar virkede ikke
- Møg beskidte gulvtæpper flere steder på hotellet. Generelt beskidt og støvet.

Efter opholdet kontakter jeg Løgstør parkhotel på mail for at fortælle om vores oplevelse. Jeg efterspørger desuden om at få refunderet dele af beløbet for opholdet grundet ovenstående punkter.

En medarbejder fra hotellet svarer tilbage at mange af tingene er udbedret efter vi har været der og at de ikke mener at klagepunkterne berettiger en refundering.

Jeg sender en undrende mail tilbage, da tingene jo stadig ikke var i orden da vi var på opholdet og jeg derfor mener at det burde føre til en refundering.

Endnu engang fik jeg svar tilbage at de beklagede vores oplevelse, men at det ikke berettigede til en refundering og at de ikke kunne gøre mere.

4 luglio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Kan ikke anbefales og tage ophold på…

Kan ikke anbefales og tage ophold på Løgstør parkhotel.
Meget slit hotel i sær værelserne var en del slitte samt et pumteret vindue og ikke noget hygge over dem .
Der var en lille pool og spabad men spaen virket ikke. Havde middag med i min ophold maden var fint nok men det var bare en lille portion der blev serveret
Tjerne havde ikke styr på hvem de havde serveret til af hver ret det var 3 retter med i mit ophold de mangler overskud der var flere gæster der ventet på mad og de var ikke rigtig noget service over dem .Bad den ene aften af en flaske vand mere tjenerne vende øjne og sukke over hun skulle hente en flaske mere. . Kommer der ikke igen

26 febbraio 2022
Valutata 1 stelle su 5

købte et gavekort til en weekend…

købte et gavekort til en weekend overnatning, desværre kom corona i vejen og opholdet blev sløjfet, ganske forståligt, så var der en pause i corona epidemien og vi bestilte en gang mere, også denne gang kom corona og forhindrede det blev til noget, og nu er alle pengene tabt !!
Det er da hvis ikke en god måde at få tilfredse kunder, herfra vil der fremover ikke komme anbefalinger,tvært imod

15 ottobre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Havde købt ophold med middag om aftenen…

Havde købt ophold med middag om aftenen for 2 døgn,- anvendte kun det ene døgn.Aldrig,gentager aldrig har vi haft så dårlig en oplevelse.
Middagen kan indtages (ikke serveret) fra 18-20, ankom 18.45 ,ikke mere forret,og derefter koldt kød.Engelsktalende betjening ,et stort problem for mange ældre,helt igennem elendigt.Forlod hotellet næste morgen uden kommentarer fra hotellets side,for aldrig at vende tilbage.

25 agosto 2021

Der checkes ikke coronapas

Der checkes ikke coronapas, du skal ikke bruge mundbind !!!
Fliser i bad er istykker. Der er sort svamp i badeværelse og begge vinduer på værelset. Gulvtæppet er beskidt og overalt er hotellet total nedslidt.
Kan under ingen omstændighed anbefale dette hotel.
Restauranten servere som var det et cafeteria.
Tjeneren er meget servicemindet og opmærksom ++ til ham

28 maggio 2021

Ubehagelig oplevelse

Ejeren af hotellet er yderst ubehagelig og manipulerende og pengegrisk og når han så evt. skal svare offentligt på noget, så lyder han "så" flink og fornuftig, hvilket han bare slet ikke er når det kommer til stykket.
Regninger der er større end forventet og dårlig service samme tid.
Aldrig mere på det hotel. Det er helt sikkert.

9 febbraio 2017

Skandale tur

Vi var 20 der var afsted efter aftale skulle der være flaskeøl klar der vi kom men det viste bartenderen intet om, 4 ud af de 5 ansatte var startet samme dag som vi kom så ingen viste noget om nogle ting da vi kom ind i baren kunne personalet ikke modtage kontanter man skulle vise sit værelseskort maden da drikkevare skulle betales af er fælles kasse kunne dette system ikke bruges, i forhallen var en øl automat med øl til 30 kr men automaten tog kun 1 kroner og ingen kunne veksle, receptionisten kunne kun tale tysk og var til ingen nytte det viste sig senere at det var rengøringspersonalet de havde sat til at passe receptionen pga underbemanding. Det eneste øl de havde var fadøl men kun juleøl af et mærke der ikke er kommet på gaden endnu så det er nok fra sidste år skulle man have en sodavand kunne man kun få 1,5 L sodavand og man skulle købe en hel flaske og der var ingen prisliste så det nye personale måtte gætte sig til prisen, efter maden skulle baren åbne stadig med fri øl vin og vand men det sagde bestyren det kunne ikke lade sig gøre pga personalemangel, da vi så havde en med der var blevet lidt fuld og tilbød bestyren 5000kr for at åbne baren sagde han ja men da byderen tog sit dankort frem krævede bestyren at få pengere kontant det er sku kurupt. Det eneste jeg var tilfreds med var maden den var god men læser man de andre anmeldelser har vi nok været heldige. Men det er ikke et sted jeg vil anbefale til andre 👎🏻😡

28 ottobre 2016

katastrofalt af 4* hotel

Det starter med at vi ankommer og kan ikke få de lovede opgradere værelser. Dette kunne vi dog uden problemer på regningen.
Kaffen og kage under hele opholdet indskrænket til kl 15-16.
kl 15 var det stadig ikke muligt at få 😯.
Aftensmaden bestod af en buffet med meget råt kød der forsat øffede og sagde muu. Det var dermed vegatar buffet 😮 langst fra den spanske bUffe der stod på hjemmesiden 😡. Fri vin, øl, &vand. Det blev kun til vand, da vin og øl kun manglede stemplet sure for at tale sandt. Personalet vi ved det godt klag til chefen 😐.
Morgen buffeten var tom og mangelfuld, arme ansatte der hele tiden står til brok og øretæver fordi der er for lidt personale på til antal af gæster 😢.
Da jeg så tjekkede ud blev jeg pressenteret for en ekstra regning på
6x 100 kr pga Spanskbuffe, hvor var den???? 6x opgradering af værelse med terrasse 😯😯😯skulle vi kravle ud af vinduet for at være ude😨
170 kr i pubben, hvor vi have All incluesiv 😕😕
bestemt ikke et hotel vi kan anbefale andre. Jo hvis I er vegatar og ikke nyder eller drikker alkoholiske drikke.

2 ottobre 2016

Langt under forventet af 4-stjernet hotel

Bestilt værelser for mindst 4 måneder siden. Jeg bestilte en lørdag pga. Spansk aften tema. Det kostede 100kr ekstra pr næse. Det blev jeg opkrævet, men der var ikke spansk aften, så vi kunne lige så godt være taget af sted fredag. 😡 Vi Blev også lovet værelser ved siden af hinanden med terrasse. Da vi ankommer får vi spredte værelser på hotellet.😡. Alligevel kræver de ekstra for terrasse opgradering hvilket vi ikke alle havde.
Vi spurgte til spansk aften/ Buffet, fik besked på at det var i pubben. Da vi gik derned kandte han ikke til det og der var intet spansk af finde. Ikke engang en drinks😱. Så løgn på løgn hvor vi blot blev kostet rundt på hotellet og alle gav hinanden skylden.
Derudover var der Alt for lidt personale til at servicere, så der manglede konstant mad mm. Kaffen kl 15 var ikke klar kl. 15.
Råt kød, grisekød skal ikke være rød og råt, oksekødet var ikke blot rødt men råt, til aftensmaden.
De reklamerer med dans og live musik hver weekend. Dans var der Ingen af og musik var der, men han snakkede Meget. Mere hygge musik end dansemusik. Der blev ikke orienteret om hvor musikken hvor og der var Max plads til 3 par på danse gulvet af gangen. dansen forgik så i pubben og ikke hvor vi spiste middagen, som vi forventede da der var skrevet middag med livemusik og dans. 😞.
Der var skrevet i tilbudet at vi kunne vælge Buffet eller tre retter menu, men det var ikke muligt. Vi kunne kun få Buffet. Morgenmadsbuffen var meget tom allerede kl. 9. Da jeg så tjekkede ud blev jeg præsenteret for en regning fra pubben på øl og vand, som jo var inklusivt i prisen😵.Alt i alt en meget dårlig oplevelse og bestemt ikke et 4 stjernet hotel. Værdigt.

4.10.16 Jeg har i dag modtaget en mail, hvor Chefen Torben forklare med hans ord at man ikke kan regne med hjemmesiden, da de kan finde på at ændre det hvis der ikke er tilslutning, jeg ved bare ikke hvor man tilslutter sig og der var fuldt hus, så !!!
Derudover citat fra mailen til mig:"Man kan ikke både købe til discountpris, og samtidig forvente et bedre produkt end det, man har købt (som fx øl og vin).". Jeg troede jeg havde købt et godt tilbud, jeg var ikke klar over at hvis man handlede gennem Deal.dk så var det discount.
Bedøm selv.....
......jeg er og var langtfra tilfreds

2 ottobre 2016

Ikke en god oplevelse

Ved vores ankomst 27-10-2015 var det en kedelig oplevelse i receptionen. Vi oplyste vores navn, hvorefter vi fik udleveret vores værelsesnøgle og så blev der peget i den retning vi skulle gå. Det kan da ikke gøres meget kortere. Værelset var ok, dog med lidt hårde senge. Vi havde gennem feriebureau bestilt et tre dages ophold, med en ”to retters aftenbuffet”. Da vi skulle spise, oplyste tjeneren at middagen bestod af en to retters menu. Da vi havde forventet buffet, spurgte vi hertil og fik oplyst at det var noget hotellet bestemte. Det skal bemærkes, at på vores bestillingsbekræftelse står anført ”to retters aftenbuffet”. Grunden til vi netop valgte opholdet hos jer, var at vi ønskede, at maden bestod af ”buffet”. Der stod ikke noget om, at hotellet frit kunne vælge, om det var buffet eller menu, som ellers står opført ved ophold, så mange andre steder. Forretten bestod af fisk og da vi spurgte, om det kunne lade sig gøre, at bytte til en dessert, var svaret fra tjeneren ”nej” for det er noget jeg bestemmer. Hovedretterne var generelt med et meget beskedent udvalg af tilbehør og to af dagene med det samme kød. Kødet havde en del sener og vanskeligt at skære og tygge, hvilket da andre også klagede over. Morgenmaden var ok, men ikke til et firestjernet hotel. Ved afrejsen bad vi om regningen i receptionen, og blev spurgt, ”det var da 2 dage i har været her ikke” hvorefter vi selvfølgelig måtte oplyse om tre. For at få udfærdiget fakturaen, var det simpelthen nødvendigt, at udlevere vores bekræftelse fra bureauet. Herefter blev der så påført en hund, hvilket vi gjorde opmærksom på, var med i prisen fra bureauet, nå ja det var den jo så også. Så måtte vi i gang med at oplyse, hvad vi havde fået af drikkevarer til maden, idet tjenerne åbenbart ikke havde fået givet besked herom. Det vil ikke være et ophold som vi kunne tænke os at prøve igen.

9 novembre 2015

HOTELLET UDEN SERVICE.

Hotellet ser lidt slidt ud med dusinvis af punkterede ruder, men værelserne er faktisk ok.
men så stopper det også, for skriftlig aftaler, kundeservice, samt køkkenet er så ringe, at det skal opleves, det kan ikke beskrives.
Jeg kan se på anmeldelserne på trust pilot, at der er fare for , at Direktøren vil kalde mig alle mulige grove ting, men det tager jeg helt roligt for, jeg har selvfølgelig dokumentationen i orden.
Jeg har siden i Lørdag den 5 sep. forsøgt, at få en forklaring fra ham, men han er gået i flyver skjul.
Vi bookede et ophold i marts måned til i alt 12 personer, jeg har skriftlige aftaler fra både Direktøren samt receptionen for hvad vi ønskede.
Vel ankommet fredag den 4 sep startede den dårlige service allerede inden middagen.
Vi havde bestilt en 2 retters menu, allerede her går det galt for tjeneren! beskeden var, at der var fiske buffet, og det kunne vi tage, ellers ville han tage noget fra den og smide på en tallerken til os.
resten af vennerne ankommer om lørdagen.
Lørdag aften var det aftalt en 3 retters menu a la carte, samt live musik under middagen med efterfølgende dans. Musik var der ingen ting af, forretten var noget man havde samlet op fra fiskebuffeten, hovedretten skulle være en rigtig mør Steak (af skotsk højlandskvæg i følge tjeneren) bestående af 250 gr. kød og ca 20 gr. garniture ( kartoflerne bestod af 2 skiver på størelse med en 2 krone) men her havde kokken smadret den fuldstændig, så køkkenet fik 12 hovedretter retur. Desserten bestod af et stykke is og lidt frugter, som det heldigvis ikke var lykkedes at ødelægge.
Afregningen søndag er et helt kapitel for sig, det tog 1,5 time for at lave 6 regninger som er fuldstændig umulige, at forstå for almindekige menneske, og det lykkedes receptionen, at snyde mig for 398,00 kr.
hvis Direktøren mod forventning skulle dukke op til overfladen, og betvivle mine påstande, så kan jeg dokumentere det med ordrebekræftelser, mails, billeder med mere.
Så hvis du samler på dårlige oplevelser, så kør endelig en tur omkring Løgstør Parkhotel.

Leif Lønfeldt.
Middelfart

8 settembre 2015

- en dårlig oplevelse

Løgstør Parkhotel kan bestemt ikke anbefales.
Stort billigt byggeri med masser af plads - men ingen atmosfære – ret så nedslidt. Lange gange og en stemning som var man i DDR for 30 år siden. Det passer meget godt til indretningen af værelserne. 30 år gammel TV med kun 3 kanaler. Køleskab i kun halvdelen af værelserne og selvfølgelig ikke i vores. Det kunne der ikke laves om på sagde man i receptionen af en nedladende receptionist.

Vi have bestilt et superior værelse med terrasse, jo tak udgang til en flisegang og en stol, der var så gammel, at jeg ikke skulle nyde noget. Badeværelset lugte af kloak, sikker fordi vandlåsen sad for langt nede, og der derfor ikke kunne gøres rent i det lange åbne rør. Værelset blev pænt gjort rent hver dag, skal det dog siges.

Så var der maden. Bestemt ikke noget at skrive hjem over, tværtimod kedelig og med et præg af mangel på en dygtig køkkenchef.

Vi var et golfselskab på 40 mennesker – i 3 dage - ingen havde noget positivt at sige om hotellet, alle var enige om, at det var sidste gang vi var der.

Ved afrejsen betalte jeg jeg min regning, heldigvis med Dankort, for ved hjemkomsten fik jeg en mail med en ny opkrævning fra vores rejseleder. Jeg var løbet fra regningen. Da jeg ringede til dem kunne de ikke sige hvad der var gået galt, men som en fåmælt herre sagde til mig, det kunne skyldes, at receptionisten måske havde glemt at tykke på knappen ”betalt” efter at havde modtaget pengene, men nu skulle han nok undersøge sagen. Selvfølgelig har jeg ikke hørt en lyd fra dem siden.

17 agosto 2015

Meget skuffende

Vi ankommer til Løgstør Parkhotel lørdag d. 16.nov 2013 med store forventninger til en afstressende weekend. Det ser fint ud udefra, og vi henvender os straks i informationen. Receptionisten virker træt og er ikke særlig imødekommende. Hun giver os nøglen og fortæller os hvilken vej vi skal gå.
Det er et stort hotel og det er svært at finde rundt. Det er som at gå i en stor labyrint. Jeg spørger senere i receptionen, om der findes en folder om hotellet, så vi kan se hvad hotellet har af faciliteter, og hvor de ligger i forhold til hinanden, hvilket der bliver svaret nej til. Vi må kikke i det materiale der er på værelset.
Vi går ned for at drikke vores eftermiddags kaffe, men bliver lidt skuffet over nogle tørre æbleskiver og en meget vulgær lagkage, som er så fyldt med smørcreme, at det næsten er uspiseligt, og vi må skrabe det af, for at smage bundene.
Vi beslutter os der efter for at nyde wellness resten af eftm. Vi henvender os igen i informationen, for at bestille 2 x massage. Vi får at vide, at det kan vi ikke få, for der er ikke flere tider, og dagen efter om søndagen, er der kun en behandler. Jeg bliver meget skuffet. Jeg synes Løgstør Park Hotel trækker gæster og kunder til deres sted, netop på grund af denne Wellness afdl. Og så kan man ikke engang få behandlinger. Hvorfor er der ikke flere behandlere ansat, så man kan tilfredsstille gæsternes ønske?
I skriver også på jeres hjemmeside, at i har spabad med fuld service! Da vi går ind i selve wellness området, er der ingen til at servicere. Ingen vi kan rette henvendelse til. Der er ingen vand i de forskellige bade, det skal vi selv gøre. Vi fylder vand i spabadet og leder efter de klor tabletter, der står vi skal putte i vandet. Der er ikke flere tilbage, jeg leder efter personale, men ingen er at finde. Vi svømmer i poolen, mens vandet løber i spaen. Der hænger fakkelstager på væggene, men de er ikke tændt. Der står skåle med gamle fyrfadslys som for længst er brændt ud. Hvorfor ikke tænde de levende lys, og sørge for, der var noget afslappende musik i højtalerne? Der skal så lidt til, for at gøre en forskel.
Der var god plads i dampbadet, men da vi træder ind i saunaen, er der kun plads til 4 personer. Nogle af gæsterne måtte pænt vente eller springe det over. En lille sauna, til så stort et hotel.
Vi går tilbage til værelset. Det er nogle fine og store værelser. Madrasser og puder trænger dog hårdt til en udskiftning, men ellers okay. Sengene var ikke så pænt redt, og det bliver lige en lille torn i øjet. Jeg tænkte: Er det gæsterne selv der reder seng efter sig?

Vi glæder os nu til À la carte-restauranten. Det lyder godt, og vi har store forventninger til en hyggelig middag med internationale retter som I skriver om i reklamen for stedet. Det var så julebuffet vi blev præsenteret for, det kan så også være okay, men at vi samtidig dumpede ned midt i to langborde med julefrokost stemte mænd, var ikke lige med i vores ønsker, til en hyggelig middag.
Fiskebordet var rigtig godt. Dog var der upassende dumpet et fad ned med grise sylte og rødbeder bland laks og rejer. Senere kom der fiskefileter, men de havde vist ligget i frituren alt for længe, så dem måtte vi levne på tallerknen.  VI sad og ventede nok 1,5 time, inden de varme retter blev serveret. Det er simpelthen for lang tid.
I mellemtiden kom en operasanger, og skulle underholde i en halv time under middagen. Hun sang fantastisk, men det var bare ikke lige stedet at underholde med opera. Det hører til i en koncertsal ikke til en julefrokost. De stakkels mænd, der havde købt og betalt for en hyggelig julefrokost, blev snart haglet ned af hende, og til sidst bad hun dem faktisk om at gå, indtil hun var færdig. Det kan man sku da ikke. 
Så kommer det varme mad klatvis ind på buffeten. Jeg må sige, jeg var temmelig rystet. Under maden blussede ild, for at holde maden varm. Når du kom op til maden, duftede der kun af petroleum. Vi åbner de første varme skab. Her ligger parteret and og koger og syder i fedt, og anden er faktisk ikke brunet ordentligt. Vi springer anden over. Næste varme ret er små forkullede frikadeller. De er så mørke/sorte at jeg også springer dem over. Min mand tager en, men kan næsten ikke skære den over, da den er så hårdt stegt, og må lade den ligge på tallerknen. Vi forsætter til flæskesteg. Den er ikke sort og branket, så her kan vi endelig få lidt på tallerknen. Desværre var sværen ikke sprød, men kødet kunne da spises. Rødkålen var så smattet og totalt uden farve og smag. Medisteren var også branket og så var der totalt sort leverpostej uden ristede champignon og bacon. Der stod også et fad med blodpølse, i samme farve. Vi var så skuffede, at det slet ikke kan beskrives med ord.
Vi bestilte en flaske vin til det varme mad. Den smagte af eddike, og den fik vi godt nok byttet, og fik at vide, at den vin vi fik i stedet var billigere end den vi egentlig havde bestilt, men det gør vel ikke noget sagde tjeneren. Det viste sig dog ved afregning, at vinen var næsten 100,- dyrere.
Nå, for ikke at blive alt for triste, blev vi nu enige om, at vi så måtte glæde os til desserten, for den kunne de vel ikke ødelægge. Men det viste sig dog ikke at være tilfældet. Risalamanden var så tør, at vi måtte bruge en ekstra ske, for at skrabe den af skeen vi tog med, og den smagte ingenting af, ligesom resten af maden heller ikke gjorde. Der kom også en æbletærte ind som var fuldstændig brændt i kanten. Hvis I som hotel skal overleve, vil jeg anbefale jer, at anskaffe jer noget professionelt personale. Det her virker simpelthen for plat og useriøst.
Vi gik fra middagen ned i Foxy Pub. Her stod en proffessionel musiker som tog venligt og imødekommende i mod os. Her blev stemning, han spillede og sang, og det var virkelig en fornøjelse. Det var så den bedste oplevelse ved det weekend ophold.
Vi skal så også have morgenbuffet inden vi forlader hotellet. Her var der igen skrabet udvalg og man fik bestemt heller ikke her en fornemmelse af, at der var kræset for gæsterne. Marmelade, honning, nutella og smøreost i små vacum pakker. En gang hjemmelavet marmelade ville have været godt. Et skære ost med og uden kommen. Ingen varme retter som scramblet æg med bacon, små pølser osv.
I skriver at I garanterer laveste hotel-priser! Det kan godt være. Men hvor ville jeg hellere have givet lidt mere, og så have følt mig forkælet i jeres ellers dejlige omgivelser.
Det positive ved denne weekend var, at jeg har en dejlig mand at være sammen med, og vi kørte omkring Aalborg på vej hjem og spiste en god frokost.
Hvis I som Wellness hotel skal overleve, er I simpelthen nød til at gøre noget drastisk, ellers vare det ikke længe inden dette hotel atter må lukke. Se efter at få ansat noget professionelt personale der er serviceminded, og når der så er kunder i butikken, så skal de sku ha en oplevelse af de gode, de kan tage med sig hjem. HUSK det er gratis reklame for jer.
Alice N. Olsen

20 novembre 2013
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più