læsebrillen.dk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Virkelig fine briller til prisen. Brillerne ser ud som på billederne og sidder godt. Har både købt almindelige læsebriller og solbriller med styrke, meget fine 👌

har købt en brille, fik en bekræftelse og siden ingen information. Brillen er ikke modtaget 10 dage efter bestilling

Læsebrillen fandt frem til nogle briller jeg havde set i et varehus ud fra beskrivelse og fire cifre på brillestangen. Jeg bestilte to par, og fik dem med posten indenfor to uger. Undervejs fik jeg be... Leggi di più

Jeg bestilte 2 solbriller med styrke og blev positivt overrasket af kvaliteten og priserne. De er rigtig gode og også billige ift optiker butikkerne. Lige briller er ikke noget jeg plejer købe på netb... Leggi di più

1. Grossista di occhiali
  2. Negozio di occhiali da sole

læsebrillen.dk - en overskuelig og brugervenlig internetbutik med et stort udvalg af smarte og billige kvalitets læsebriller, minusbriller, flerstyrkebriller, bluelight briller og solbriller med styrke. Vores kunder siger: God kvalitet, smart design, bredt udvalg, lav pris, nem bestilling, god service og hurtig levering!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

62 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Forsendelse gik som det skulle og…

Forsendelse gik som det skulle og bilkede levede op til den forventning jeg havde til dem.

26 luglio 2024

Hej Hanne
Tak for di anmeldelse. Det var godt at du synes at de briller du modtog levede op til det billede der er på webshoppen 😊
Læsebrillen.dk

Ualmindelig god service og hurtig…

Ualmindelig god service og hurtig ekspedition.
Talte i telefon med Heidi og hun ydede en super god og venlig service

31 luglio 2024

Risposta di læsebrillen.dk

Tak for de 5 stjerner. Vi har altid som målsætning at yde en god service. Dejligt at høre at du også har oplevet det sådan.

Mega god briller plus et par gratis…

Mega god briller plus et par gratis solbriller som er perfekte
Hurtig levering og vigtigst billige læsebriller i kvali 🤗

27 giugno 2024

Hej Randi

Hvor er det skønt at høre at du har haft en god oplevelse af at handle med os, og at du er glad for dine briller 😊

Gode,konkurrencedygtige priser,fin…

Gode,konkurrencedygtige priser,fin kvalitet til prisen og lynhurtig levering🙂

26 giugno 2024

Hej Inge

Hvor er vi glade for at høre at du har været glad og tilfreds med at handle hos os.

Hej Pia

Dejligt at du har været glad for at handle med os. Og tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse 😊

God kvalitet til pengene

Hurtig levering, godt og forsvarligt pakket ind. Og så fik jeg kvalitet for pengene. Kommer helt sikkert til at handle her igen.

4 giugno 2024

Hej John

Skønt at høre at du har haft en god oplevelse af at handle med os 😊

læsebrillen.dk

Super oplevelse

Selv om jeg returnerede brillen, da den var for lille, var der god service, og pengene kom hurtigt retur.

7 giugno 2024

Hej Simon

Jeg er rigtig glad for at du har haft en god oplevelse af at handle med os.

Heidi Solberg

Gode briller. Nemt at bestille

Gode briller. Nemt at bestille

4 giugno 2024

Hej Lene
Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at du er tilfreds med dit køb, og også har haft en oplevelse af at det var nemt at benytte sig af webshoppen. Det er feedback fra vores kunder der hjælper os til at se om vi er på rette vej.

Det er godt og nemt

Det er godt og nemt. 👍 Mvh Thomas

3 maggio 2024

Hej Thomas

Det er vi glade for at høre. Det er præcis det vi stræber efter, at folk er tilfredse med produkterne, og samtidig har en oplevelse af at det er nemt at bestille i webshoppen 😊

Super hurtig!

Virkelig god service!!

10 maggio 2024

Risposta di læsebrillen.dk

Skønt at du har haft en god oplevelse af at handle hos os.