Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Nemt udfyldning skema som fortæller hvor langt man er nået beløbmæssig og hvad der skal betales tilbage om mdr. Man bliver ringet op af en venlig medarbejder, der gennemgår ansøgningen med en, og få... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I was looking to consolidate my current loans. The service was useful, free and easy. Within minutes I had 4 banks bidding me an offer. Eventually, I managed to decrease the amount I spend each month... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Undertegnede kan klart anbefale lånlo.dk, alt er gået som lovet, og jeg fik hurtigt svar fra deres samarbejdspartnere, Endelig noget der er nemt og bruge og alle kan deltage.... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fin og god service. Fik en fordelagtig låneaftale på plads. Men systemet sender en masse påmindelsesmails igennem hele forløbet, selv om der ikke var sket nogen ændringer. Dem kunne jeg godt u... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Sito di comparazione dei prezzi

Informazioni su Lånio.dk

Scritti dall'azienda

På Lånio.dk kan du indhente lånetilbud fra flere forskellige banker med kun én låneansøgning.

Du sparer ikke kun tid, men også penge ved at lade bankerne konkurrere om dig som kunde.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Hurtig

Hurtig, effektivt!

24 luglio 2020

Hej Leif,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre det hele er gået både hurtigt og effektivt!

Med ønske om en skøn weekend!

Sød betjening.

Sød betjening.Hurtige meldinger.Fantastisk service fra kundemedarbejden i telefonen.

22 luglio 2020

Hej Mogens,

Tusind tak for din anmeldelse af vores service og medarbejdere. Vi er glade for at høre du har haft en så god oplevelse ved brug af os.

Hav en fremragende dag!

Valutata 5 stelle su 5

Fremragende hjælp og nem hjemmeside.

Hej Perez,

Tusind tak for din anmeldelse af os. Dejligt at høre det har været nemt for dig at bruge hjemmesiden og du har fået så god hjælp.

Vi ønsker dig en dejlig dag!

Hjælp somme

Hjælpsomme og hurtigt

Hej Lisette,

Vi er glade for vi har kunne hjælpe dig og at processen har været hurtigt. Tusind tak for anmeldelsen.

Med ønske om en god dag!

super

super
nem at følge vejledningerne

Hej Jørgen,

Vi er glade for du har kunne bruge vores vejledninger og det har gjort processen nem. Vi siger mange tak for din anmeldelse af vores service.

Hav en dejlig dag!

Valutata 5 stelle su 5

Undertegnede kan klart anbefale… lånio.dk

Stig Christensen.

Hej Stig,

Vi takker mange gange for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre du har haft en så god oplevelse ved brug af vores service og det bare er gået nemt og hurtigt.

Du ønskes en dejlig dag!

Hurtigt og præcist!

19 luglio 2020

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse af os. Vi er glade for at høre at det hele er gået og hurtigt og præcist for dig.

Hav en skøn dag!

Valutata 1 stelle su 5

Bliver ved med at spamme med fejlagtige…

Bliver ved med at spamme med fejlagtige informationer

16 luglio 2020

Hej Claus,

Tusind tak for den gode snak.

Vi er naturligvis kede af at årsagen til den ene stjerne er pga. vores emails de har modtaget. Jeg har sat en stopper for dem, så du ikke komme til at modtage flere fremadrettet. Derudover har jeg givet din feedback videre så vi kan forbedre vores service i fremtiden.

Vi ønsker dig en dejlig dag!

Adam

Valutata 5 stelle su 5

Det har været en god oplevelse hos…

Det har været en god oplevelse hos Lånio.

15 luglio 2020

Hej Thani,

Det er dejligt at høre du har haft en god oplevelse ved brug af vores service. Vi takker mange gange.

Hurtig betjening

Hurtig betjening og overskuelig ansøgning

12 luglio 2020

Hej Bodil,

Mange tak for din anmeldelse af os. Vi er glade for at høre du har haft en hurtig oplevelse og der hele har været overskueligt.

Vi ønsker dig en god dag!

Flinke og venlige

11 luglio 2020

Hej Bjarne,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse når du har været i kontakt med os.

Hav en dejlig dag!

Lånet blev bevilget prombte

Lånet blev bevilget prombte, god rente og alt efter aftale fungerede fint

10 luglio 2020

Hej Torsten,

Skønt at høre det hele er gået hurtigt og du fandt en god aftale! Vi takker mange gange for din anmeldelse af vores service.

Valutata 5 stelle su 5

Super rådgivning og hjælp til at låne…

Super rådgivning og hjælp til at låne det rigtig lån.

8 luglio 2020

Hej Lykke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for at høre du har fået en god rådgivning og endte med at finde det helt rigtige.

Vi ønsker dig en skøn dag!

Nemt og hurtigt

25 giugno 2020

Hej Jana,

Tusind tak for din anmeldelse af os. Vi er glade for at høre du har haft en nem og hurtig process ved at bruge os.

Hurtigt og nemt

23 giugno 2020

Hej Tove,

Vi er glade for at høre du har haft en nem og hurtigt process ved at bruge af vores service. Vi takker naturligvis også for din anmeldelse af os.

Vi ønsker dig en dejlig eftermiddag!

Valutata 5 stelle su 5

Hurtigst og mest effektivt!

Den hurtigste og mest effektive lånebehandling jeg har oplevet 🤩!
Sådan skal det være. 24 timer efter ansøgningen, havde jeg lige det, jeg skulle bruge.

23 giugno 2020

Hej Svend.,

Tusind tak for den flotte anmeldelse af vores service. Vi bliver rigtige glade for at høre du har haft den hurtigste og mest effektive låne behandling.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Alt helt ok,v h Preben.

17 giugno 2020

Hej Preben,

Vi er glade for at høre at har været helt okay. Vi takker mange gange for din anmeldelse!

Super service!

16 giugno 2020

Hej Lisa,

Tusind tak for din anmeldelse af vores service. Vi er glade for at høre det har været en super service hele vejen igenne.

Vi ønsker dig en dejlig weekend!

Gik super hurtigt

11 giugno 2020

Hej Dennis,

Mange tak for din feedback af os. Vi er glade for at høre hele processen har været hurtig for dig.

Hav en dejlig weekend!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più