Nemt udfyldning skema som fortæller hvor langt man er nået beløbmæssig og hvad der skal betales tilbage om mdr. Man bliver ringet op af en venlig medarbejder, der gennemgår ansøgningen med en, og få... Leggi di più

I was looking to consolidate my current loans. The service was useful, free and easy. Within minutes I had 4 banks bidding me an offer. Eventually, I managed to decrease the amount I spend each month... Leggi di più

Undertegnede kan klart anbefale lånlo.dk, alt er gået som lovet, og jeg fik hurtigt svar fra deres samarbejdspartnere, Endelig noget der er nemt og bruge og alle kan deltage.... Leggi di più

Fin og god service. Fik en fordelagtig låneaftale på plads. Men systemet sender en masse påmindelsesmails igennem hele forløbet, selv om der ikke var sket nogen ændringer. Dem kunne jeg godt u... Leggi di più

1. Sito di comparazione dei prezzi

Informazioni su Lånio.dk

På Lånio.dk kan du indhente lånetilbud fra flere forskellige banker med kun én låneansøgning.

Du sparer ikke kun tid, men også penge ved at lade bankerne konkurrere om dig som kunde.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,8

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtige og nemme og forstå

Hurtige og nemme og forstå ! Har hermed fået samle lån, og en løbe tid på 48 mdr istedet for 62 ! jeg havde også kun et samlet lån og mindre afdrag om mdr ! Kan helt sikkert betale sig. Og samle sine lån til 1

26 aprile 2023

Nemt og var glad for at i kunne hjælpe…

Nemt og var glad for at i kunne hjælpe 😊

20 marzo 2023

Hej Frank

Tusind tak fordi du har ville bruge din tid på at dele din oplevelse med os her - det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at kunne hjælpe.

Venlig og kompetent kundebetjening

Hjalp mig på en venlig og grundig måde.

1 marzo 2023

Hej Kirsten

Tusind tak for at dele din oplevelse af os og for det flotte ord.

Vi er rigtigt glade for at du har oplevet venlighed og grundighed og vi er mere end klar til at hjælpe igen en anden gang.

Bruger venligt og nemt

19 febbraio 2023

Risposta di Lånio.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at høre at du oplevede en venlig og nem service.

Lånio.dk kundeservice

At jeg fik styr på min økonomi med et…

At jeg fik styr på min økonomi med et samlelån der koster langt under halvdelen af det gamle.

23 gennaio 2023

Hej Birgitte

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi virkelig stor pris på.

Og fantastisk at høre du kunne reducere dine omkostninger så markant med et samlelån.

Det var helt ok

22 dicembre 2022

Hej Miad.

Tak fordi du har brugt tid på at dele din oplevelse og skrive os en anmeldelse - Det sætter vi stor pris på.

Hurtig og nemt

25 novembre 2022

Hej Johnny.

Tusind tak for din anmeldelse, vi sætter pris på at høre, at du har oplevet vores service som hurtig og nem.

God betjening

Hjælper os på vejen

14 novembre 2022

Hej Ann.

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du har villet bruge tid på at dele din oplevelse.

Vi ønsker at gøre vores bedste for at blive bedre og leverer den bedste service, så har du forslag til hvordan vi kan forbedre os, høre vi det meget gerne.

Du kan kontakte os på tlf. 52 10 50 24 eller mail kundeservice@laanio.dk.

Det gik helt perfekt 😀

23 settembre 2022

Hej Tina.

Tusind tak fordi du har villet tage dig tid til at skrive os en anmeldelse. Vi er rigtigt glade for at du har haft en positiv oplevelse.

Meget god service

18 agosto 2022

Hej Nicoline.

Tusind tak for din anmeldelse vi er rigtig glade for at du har oplevet god service.

Nemt

Nemt, overskueligt og hurtig respons

4 agosto 2022

Hej Martin.

Tusind tak for den gode anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Lånio.dk kundeservice

Super god service hurtig svar søde og…

Super god service hurtig svar søde og snakke med

12 luglio 2022

Risposta di Lånio.dk

Tusind tak for at bruge din tid på at skrive os en anmeldelse - det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at du har oplevet en god service.

Lånio.dk kundeservice

Lånio søger for du får et lån hurtigt

Lånio søger for du får et lån hurtigt, kanon.

6 luglio 2022

Hej Ilhan.

Tusind tak for de 5 stjerner og for at have taget dig tiden til at skrive os en anmeldelse.

Det sætter vi stor pris på.

Lånio.dk kundeservice

Fik god service og renteomkostningerne…

Fik god service og renteomkostningerne faldt med mere end 55 % Tak for hjælpen.

29 giugno 2022

Hej Fridrik.

Tusind tak for den flotte anmendelse og fordi du har ville bruge tid på at dele din oplevelse.

Vi er rigtig glade for at høre at du oplevede god service og bedre lånevilkår - det er præcis, hvad vi arbejder for.

Hej Thomas.

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive os en anmeldelse og for de 5 stjerner.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og sætter stor pris på, at du vil dele det her.