Ploeg 6 onder leiding van Mustafa zijn TOP werkmannen ! Werken heel nauwkeurig en vlot en zijn super vriendelijke! Zeker een aanrader , wij zijn 200 % tevreden ! Bij een kleine fout werd het op e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn Super content met de plaatsing van onze ramen en de sectionale garagepoort. Komen afspraken na, propere afwerking en een goede communicatie met Tamara! Top! Doe zo voort!! Groetjes Denis en N... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn bij het kiezen van onze schuifraam geholpen door Tamara De Cleyn. Heel tevreden van de service en klantvriendelijkheid. De plaatsing is ook prima in orde! De dag van de plaatsing zelfs... Leggi di più
L'azienda ha risposto
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Handelslei 183, 2980, Zoersel, Malle, Belgio
Ploeg 6 onder leiding van Mustafa zijn TOP werkmannen !
Werken heel nauwkeurig en vlot en zijn super vriendelijke!
Zeker een aanrader , wij zijn 200 % tevreden !
Bij een kleine fout werd het op een professionele manier snel opgelost!
Wij bevelen deze ploeg zeker aan bij vrienden en kennissen.
Dankjewel voor het goede werk !

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Zoersel
Wij zijn Super content met de plaatsing van onze ramen en de sectionale garagepoort. Komen afspraken na, propere afwerking en een goede communicatie met Tamara! Top! Doe zo voort!! Groetjes Denis en Nadia

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Zoersel
ik zocht iemand voor het plaatsen van ramen en deuren ,ik had gekozen voor kwadro zoersel geholpen door tamara de cleyn nadat ze geluistert had naar wat ik zocht en uitlegde wat hun produkten zijn is ze komen kijken en is de beslissing snel gevallen.op korte termijn zijn ze alles komen opmeten er is gekominiseert waneer de ramen en deur klaar waren en is een datum gegeven voor plaatsing.de techniekers hebben alles perfect geplaatst en proper achtergelaten ,had ook gekozen voor binnenafwerking alles is mooi bezet en netjes achtergelaten. nog eens een dikke mercie voor heel de ploeg van kwadro

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Zoersel
Vriendelijke open ontvangst. Mooie locatie met een idee achter. Nodigt uit om terug te komen.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Zoersel
Ons huis werd volledig voorzien van nieuwe ramen en deuren door Kwadro Brasschaat in 2020. Recent gingen 2 ramen stroever dan normaal. Kwadro heeft dezelfde dag nog een technieker (Mr. Reinhold) gestuurd die de ramen terug heeft afgesteld zodat ze weer vlot open en dicht gaan. Prima service en dienst naverkoop.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Zoersel
Wij zijn bij het kiezen van onze schuifraam geholpen door Tamara De Cleyn.
Heel tevreden van de service en klantvriendelijkheid.
De plaatsing is ook prima in orde!
De dag van de plaatsing zelfs een telefoontje gekregen met de vraag of we tevreden waren. Dit vind ik een absolute meerwaarde.
Ondertussen een tweede schuifraam besteld, hopelijk even tevreden binnenkort.
Jullie zijn een goed team!
Proficiat
Veel groetjes Ophelia Van Eeckhout

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Zoersel
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.