KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon Recensioni 25

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Luikersteenweg 186, 3700 Tongeren-Borgloon, BE

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede uitleg. Alles werd rustig uitgelegd. Het plaatsen werd echt gedaan door vakmensen met hart en ziel. Alles werd nadien goed uitgelegd van de ramen en de dieren Brecht en Deborah

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di finestre
  2. Negozio di porte
  3. Fornitore di porte
  4. Fornitore di finestre in PVC

Informazioni fornite da varie fonti esterne

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

• Luikersteenweg 186, 3700, Tongeren-Borgloon, Belgio

Zeer goede uitleg

Brecht en Deborah

6 maggio 2026

Beste Deborah en Brecht,

Dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat onze vakmensen de plaatsing met hart en ziel hebben uitgevoerd en alles rustig uitlegden. We zijn blij dat de uitleg over de ramen en de aandacht voor uw dieren nuttig was. Als u nog vragen heeft, laat het gerust weten.

Met vriendelijke groeten,
KwadrO Tongeren-Borgloon

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede uitleg gehad van Jeff…

Zeer goede uitleg gehad van Jeff Keijenberg toen we info gingen vragen over ramen en deuren. Zoals hij had uitgelegd is ook alles geplaatst als afgewerkt. Met kwaliteit als kwantiteit geplaatst door de techniekers. Zeer vriendelijk allemaal en je merkt dat er ervaring inzit en goede service.

4 febbraio 2026

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon

Wat fijn te horen dat u zo goed bent geholpen en dat alles naar wens is verlopen! We zijn blij dat de plaatsing door onze techniekers aan uw verwachtingen voldeed. Dank u voor uw feedback! Mvg, KwadrO Tongeren-Borgloon

Valutata 1 stelle su 5

Getreuzel en slechte communicatie leidt tot verlies premies.

Communicatie met klant ondermaats ! Het getreuzel van de afwerking en het in het gewisse laten van de klant over nakende veranderingen in de wetgeving, terwijl men ervan op de hoogte was, zorgden voor het mislopen van een groot bedrag renovatiepremie. Druk om al te betalen vooraleer alles was afgewerkt. Schande !

1 luglio 2025

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon

Beste heer Houbrechts, wij hebben reeds uitvoerig contact gehad over uw melding. Wij begrijpen uw teleurstelling, maar wij menen zeker correct te hebben gehandeld binnen onze afspraken en de wettelijke kaders. Het mislopen van de premie is naar onze inschatting niet het gevolg van nalatigheid van KwadrO, maar een samenloop van omstandigheden en overheidsbeslissingen waarop wij geen invloed hebben. De aanvraag voor premies ligt in de verantwoordelijkheid van de klant en is te laat gebeurd, dit kunnen wij niet terug draaien helaas. Daarom betreuren wij het ten zeerste dat onze firma in een negatief daglicht wordt gesteld, daar wij u steeds correct en duidelijk hebben geinformeerd. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze verduidelijking en blijven ter beschikking voor alle verdere toelichtingen. Mvg, KwadrO Tongeren- Borgloon

Fijne ervaring.

Charles Dupain nam echt de tijd om ons te begeleiden en gaf veel informatie.Zo konden we onze keuze vinden en kwamen we tot een mooie offerte.Nu wachten tot de plaatsing.Bedankt Charles voor jouw deskundige info en vriendelijkheid.

7 aprile 2025

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon

Het is fijn om te horen dat Charles u zo goed heeft geholpen. We zijn blij dat u tevreden was met de informatie die hij heeft gedeeld en dat u een goede offerte heeft ontvangen. We hopen dat u tevreden zult zijn met de plaatsing. Hartelijke groet, KwadrO Tongeren-Borgloon

Mijn dank is groot!

Allereerst wil ik mijn dank uitspreken naar Charles Dupain voor het goede advies en tijd/moeite die hij in ons heeft gestoken.
Ik heb een aantal offertes laten opmaken bij verschillende bedrijven echter kwam kwadro als beste uit de offertes niet enkel omdat de kwaliteit goed is en je de producten die zij leveren kan zien maar ook omdat zij kijken naar het budget en niet opdringerig zijn wat betreft beslissingen. Het contact liep erg vlot en afspraken in de showroom konden op zeer korte tijd vastgelegd worden. Onze doorslag voor kwadro was voornamelijk vanwege de prijs en kwaliteit van het product wij persoonlijk zijn gegaan voor de pvc impakt plus een zeer robuust en sterk raam element dat voor ons het beste uit de selectie kwam. wij hebben geen verstand van ramen of deuren en hier speelt kwadro goed op in, niks moet maar alles is mogelijk. Charles Dupain stond altijd klaar om onze vragen en aanpassingen zo snel mogelijk te beantwoorden en aan te passen ook helpen zij goed tijdens het traject van plaatsing en zelf na plaatsing was de service en hulp/uitleg erg goed.

Wij raden kwadro aan omdat zij een verschil maken in advies en kwaliteit ten opzichten van andere bedrijven.

Kwadro een eerlijk en oprecht bedrijf dat niet enkel wilt verkopen maar juist de klant wilt helpen en begeleiden.

29 marzo 2025

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon

We zijn ontzettend blij te horen dat u zo tevreden bent met de service en producten van Kwadro. Het is fantastisch om te lezen dat Charles u zo goed heeft geholpen en dat u de tijd en moeite die hij in uw project heeft gestoken, waardeert.

Het is fijn om te horen dat u de kwaliteit van onze producten en onze aanpak met betrekking tot budget en beslissingen waardeert. We streven ernaar om onze klanten te begeleiden en te adviseren, zonder opdringerig te zijn. We zijn trots dat we u konden helpen bij het vinden van de perfecte ramen en deuren voor uw woning.

Valutata 5 stelle su 5

Tout était fait comme prévu

Tout était fait comme prévu. Très bon service et matérielde qualité. Délai respecté. Service impeccable, aimable...

7 dicembre 2024

Merci beaucoup pour la confiance en nos services. Cordialement, KwadrO Tongres

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel, goede service geleverd en degelijk materiaal van PVC en snelle service

4 febbraio 2025

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service, materialen en de snelheid waarmee we uw project hebben afgerond. Hartelijke groet, KwadrO Tongeren

Valutata 5 stelle su 5

Super !! Wanneer klant ook echt koning is.

Wij zijn super tevreden van onze nieuwe ramen en deuren van KwadrO Tongeren. Zeer goede kwaliteit en niet onbelangrijk een efficiënte en propere plaatsing. Een speciale dank je wel voor Charles Dupain voor de opvolging van ons project. Altijd vriendelijk, correct en behulpzaam vanaf de eerste kennismaking in de toonzaal tot de plaatsing en de nazorg. Ook aan onze last minute aanpassingen werd steeds met een glimlach voldaan. Jammer dat je niet elk jaar nieuwe ramen en deuren plaatst, want bij KwadrO Tongeren blijven we graag een tevreden klant.

10 aprile 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon

Super Joeri, zo horen we et graag! Dank je wel voor jullie vertrouwen en deze mooie review. Hartelijke groet, KwadrO Tongeren

Super service

Super service! Komen hún afspraken na en verwittigen op tijd wanneer ze komen plaatsen. Zeer vriendelijke mensen zowel de verkoper als de plaatsers. Alles mooi afgeleverd en prima geregeld.

26 giugno 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon

Super review :) Dank je wel voor de mooie woorden en het vertrouwen in KwadrO Tongeren. Hartelijke KwadrO groet

goed werk

1 er contact pour le devis et explication de la qualité de la porte et de la fenêtre. Le rendez-vous pour le placement est respecté et le placement, le travail et la finition est parfaite et surtout le personnel est très correct dans leur travail et le respect du bien

15 maggio 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon

Merci Thomas pour cette belle recommandation et la confiance en nos services. Cordialement, KwadrO Tongres

Marijn Petry

Nous avons eu l'occasion de rencontrer Marijn Petry, qui nous a fourni de très bon conseils. Une personne à l'écoute et très sympathique, un très bon accueil en français !

30 marzo 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon

Merci Jérôme pour la confiance et cette belle recommandation. Cordialement, KwadrO Tongres

Valutata 4 stelle su 5

De afwerking en nazorg waren…

De afwerking en nazorg waren uitstekend! Hoewel de werkmannen bij de plaatsing niet echt professioneel waren, hebben ze toch een mooi resultaat afgeleverd.

21 dicembre 2023

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon

Hoi Tessa, dank je wel voor de mooie 4 sterren. We nemen je feedback zeker mee om onze dienstverlening nog te verbeteren. Als je hierover nog extra informatie wil aanleveren, kan dit via service@kwadro.be. Met hartelijke groet, KwadrO klantendienst

Opnieuw tevreden

Een aantal jaar geleden zijn wij al eerder bij Kwadro Tongeren geweest voor ramen aan een nieuw stuk van ons huis. Nu was ons oude stuk aan opfrissing toe. Aangezien wij de vorige keer tevreden waren, gingen wij terug. Momenteel zitten we midden in het traject met hen. Ze houden ons goed op de hoogte, zijn vriendelijk en menselijk en volgens ons goed op.

8 settembre 2023

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon

Dank je wel voor de mooie review, ook ditmaal gaan we ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt ;-) Hartelijke KwadrO groet

Valutata 5 stelle su 5

Aangename kennismaking met Kwadro…

Aangename kennismaking met Kwadro Tongeren. Zeer goed advies gekregen van Marijn Petry, hij luistert naar je wensen en noden en geeft je op basis daarvan goed advies. Hij stelt je ook op je gemak en neemt zijn tijd om samen een project uit te werken. Topkerel!

31 agosto 2023

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon

Hoi Christel, dank je wel voor deze mooie feedback, hier doen we het voor! Hartelijke groeten, KwadrO Tongeren

Un bel accueil

Très bon accueil au showroom de Tongres par Charles Dupain. Professionnel et attentif à la demande du client.
Très satisfait du travail réalisé.

7 luglio 2023

Merci beaucoup Celine, ça nous fait plaisir! M salutations, KwadrO Tongres

Prettige samenwerking

Prettige samenwerking, duidelijke afspraken en vriendelijk! Mooie afwerking.

22 giugno 2023

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon

Dank je wel Suzanne voor deze mooie review! Geniet van de nieuwe ramen ;-) Hartelijke KwadrO groeten

Super!

Van begin tot einde goed geholpen geweest met de keuze van het juiste materiaal, de opmetingen en de plaatsing! Top!

16 marzo 2023

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon

Dank je wel Kelly voor de mooie commentaar, hier doen we het voor! Hartelijke KwadrO groeten

Zeer tevreden

We zijn zeer tevreden over onze nieuwe vensters en deuren! Van het begin tot het einde werden we zeer goed op de hoogte gebracht over deze renovatie. Ook de vakmannen leveren zeer goed werk! Bij de minste vraag staat er altijd iemand klaar om je verder te helpen. Een echte aanrader!
Bedankt aan het Kwadro-team! Yvan en Godelieve

9 gennaio 2023

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon

Wat leuk om te lezen Yvan en Godelieve, fijn dat jullie zo tevreden zijn. Geniet van de nieuwe ramen en deuren. Hartelijke groeten

Zeer tevreden Kwadro klant

Zeer tevreden over de fijne samenwerking met Charles en goede service van alle partners die betrokken waren bij onze renovatie.
Kwadro komt zijn beloftes na! Na een fout in ons glas, snelle opvolging en vervanging van een nieuw glas! Heel blij dat we voor Kwadro hebben gekozen.

Met tevreden groeten,

Jonathan en Ann

6 dicembre 2022

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Tongeren-Borgloon

Dag Jonathan & An, hartelijk dank voor de fijne review! Dank u wel voor het vertrouwen in KwadrO Tongeren

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più