We werden heel goed geholpen door Danny Debeer van Kwadro Ninove. Hij is eerder die week langs geweest om zicht te krijgen op ons project en was heel professioneel en vriendelijk. Tegen eind van d... Leggi di più
Brakelsesteenweg 138, 9406 Ninove, BE
L'azienda ha risposto
Wij werden goed ontvangen door Danny Debeer. Danny heeft zeer veel kennis en komt professioneel en oprecht over. Hij is helemaal niet opdringerig. De offerte was naar onze wensen. We zijn met een go... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Plaatsing ging vlot, Maar dienst na verkoop een ware flop. In juni ramen laten plaatsen, en nadat we verschillende pogingen hebben genomen om die vuile handen van de ramen te doen, die bij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zeer goede ervaring gehad over welke ramen en deuren mijn vader moest nemen. Leuke babbel gehad van hoe en wat en waarom, waardoor we buiten zijn gegaan met de juiste keuze en goede service van Danny... Leggi di più
L'azienda ha risposto
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Brakelsesteenweg 138, 9406, Ninove, Belgio
Non risultano inviti alla recensione recenti
Uitstekende ontvangst door Gary, met een zeer duidelijke en goede uitleg over het product en de uit te voeren werken.
De correcte opmetingen door Steven Foyet hebben er voor gezorgd dat de werken vlot en probleemloos verliepen. De uit te voeren werken waren niet zo simpel daar er overal omlijstingen waren die weg moesten en vervangen door nieuwe en de kans op schade aan de geschilderde muren groot was. Maar ook dat is geen probleem bij KwadrO Ninove. Raf en Phillipe twee zeer bekwame vakmannen hebben top werk geleverd.
Het opvolgen van de werken was super op elke vraag een duidelijk antwoord. Alles heel proper afgewerkt. Wij zijn uiterst tevreden. KwadrO Ninove verdient alle vertrouwen.
Bedankt aan een super team.
KwadrO Ramen en Deuren Ninove is TOP;

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
We zijn heel tevreden van Kwadro Ninove. Vorig jaar hebben we een voordeur met een raam laten installeren en daar we zo tevreden waren hebben we direct beslist alle ramen te laten vervangen. We zijn dus een tweede maal heel tevreden van offerte opmaak, opmeting en vooral de plaatsters. Chapeau Kwadro! Enkel maar lof over jullie werking en kwaliteit! Groet van een zeer tevreden klant, Patrick

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Vriendelijke en correcte uitleg bij opmaak offerte door Danny. Afspraken werden nageleefd. We mochten altijd telefoneren met betrekking tot bijkomende vragen of bedenkingen. Professionele vriendelijke plaatsers. We zijn tevreden van de dienstverlening

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Ik ben blij en tevreden met het werk, de prijs en ook met de professionaliteit. bedankt kwadro

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Voor de renovatie van al onze ramen en deuren kozen we voor Kwadro Ninove.
Van het begin tot het einde konden we rekenen op een zeer professioneel en bekwaam team.
Onze dank gaat dan ook uit naar Danny Debeer voor zijn hartelijke ontvangst, uitleg over de verschillende producten die Kwadro te bieden heeft. Zijn aanpak en opvolging. Wat ook zeer leuk was, dat hijzelf op het einde komen kijken is naar de realisatie.
Steven Fayot : voor de correcte opmeting, en bijkomende goede adviezen.
Wouter Sadones : voor de communicatie en opvolging van de correcte en tijdige levering en plaatsing.
Op elke vraag of opmerking/bemerking die we hadden kregen we binnen de kortste tijd retourinfo. Een team dat begaan is met zijn klanten!
En zeker niet te vergeten : de 2 plaatsers Raf en Phillipo. Uiterst bekwame vakmannen. Zeer vriendelijk, harde en correcte werkers. Zeker aan te raden!
Kortom : we hebben kunnen werken met een TOPteam. Bedankt!
Pascal en Sabrina

Heel vriendelijk ontvangen geweest bij KwadrO Ninove ,
De verkoper Danny Debeer is zeer professioneel en bekwaam .
Bedankt aan het hele team !

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Alle afspraken werden gerespecteerd, het installatieteam was zeer professioneel en het resultaat is geheel naar onze wens. We zullen niet twijfelen om ook onze volgende projecten aan Kwadro toe te vertrouwen.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Heel tevreden van Kwadro Ninove. Eerst goed geholpen door Gary en erna goede opmeting en opvolging door Steven.
Ze hebben 2 grotere ramen met electrische rolluiken geplaatst.
Dan nog 1 kleine raam met electrische rolluik.
En dan nog achteraan twee electrische voorzetrolluiken geplaatst.
Super goede werkmannen.👍
Super proper gewerkt.👍
Echt een super team.👍
Heel erg tevreden van.👍

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Onze aluminium tuinhuisdeur is onlangs geplaatst, en we zijn zeer tevreden over zowel het verloop als de installatie. De opmeter kwam uit eigen initiatief nog een keer langs omdat hij twijfelde of de gekozen kleur overeenkwam met onze andere ramen en deuren. Dit bleek inderdaad niet het geval te zijn, en dankzij zijn oplettendheid kon de kleur nog op tijd worden aangepast. De afgesproken data werden keurig nageleefd, en de installatie is perfect uitgevoerd door dezelfde persoon die de opmeting deed.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Wij werken reeds verschillende jaren samen met Kwadro Ninove voor onze bijgebouwen en poolhouses. Steeds een zeer aangename samenwerking en correcte afhandeling van het dossier. Kunnen ook steeds genieten van de deskundige uitleg en expertise van Gary onze contactpersoon.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Bij de keuze voor onze nieuwe ramen hebben we besloten om dit project door Kwadro te laten uitvoeren, dit was professioneel uitgevoerd van begin tot einde plaatsing van de ramen waarvoor dank aan het hele team van Kwadro Ninove en de plaatsers RAF en Phillipo die ik aan iedereen zou aanraden, alles was tot in de puntjes afgewerkt waarvoor dank.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Het plaatsen van de ramen verliep volgens afspraak en zonder problemen mede dankzij 2 vakmensen die hun job uiterst minutieus en perfect uitvoerden.
Tevreden klanten!

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
2 goede stielmans RAF en Phillipo .Propere werkers en heel goede afwerking van de ramen .ook een heel groot verschil met de vorige ramen kwa geluid .wie nieuwe ramen en deuren wilt moet bij Kwadro Ninove zijn .Top

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Goede professionele uitleg in offertefase
Duidelijk overzichtelijke offerte met goeie prijs
Timing van uitvoering werd gerespecteerd met uiteindelijk kwalitatieve uitvoering
Oplevering zonder opmerkingen

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Wij hebben 7 ramen, 2 dakramen en een voordeur laten plaatsen door Kwadro Ninove. Zij hebben zeer snel gewerkt. Alles was heel proper afgewerkt en zij zorgden ervoor dat er zo weinig mogelijk stof en vuil achter bleef. Zij maakten alles meteen schoon. Dit was voor ons een heel aangename ervaring. Het was voor ons een groot pluspunt dat zij ook dakramen deden, want wij moesten hiervoor anders een ander bedrijf aanspreken.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
We hebben een raam en 2 deuren besteld. Er is een goede communicatie. De plaatsers leveren goed werk. Ze hebben duidelijk ervaring en zeer nette afwerking.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Wat zijn we blij dat we voor ons project voor Kwadro gekozen hebben.
De ramen en de deur zijn van topkwaliteit en werden met de nodige zorg voor detail geplaatst.
Super tevreden van het resultaat.
Bedankt Kwadro voor de service !

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Via de plaatsing door Kwadro Antwerpen van de ramen en deuren bij onze zoon, terecht gekomen bij Kwadro Ninove voor renovatie van gelijkvloers (2 deuren, schuifdeur, 6 ramen, functionele luiken, horren) en na 6 manden op het verdiep 6 ramen. Een echte meevaller :
- duidelijke offerte en kwaliteeit/prijs oké
- secure en professionele opmeting door zaakvoerder Steven
- planning en termijnen volgens schema
- voortreffelijke plaatsing door ervaren en professionele plaatsingsteams (Raf en collega + de collega's uit oost europa)
- geen enkele schade en zeer nette afwerking
- zeer vriendelijke communicatie en behulpzaamheid (allerlei documenten premie en facturen)
Wij kunnen Kwadro Ninove van harte aanbevelen. Bedankt aan alle medewerkers van Kwadro Ninove voor de professionele, fantastische ervaring en realisatie van ons renovatieproject.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Vriendelijk personeel, komen afspraken na en kwalitatieve producten. Erg tevreden, aanrader!

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Ninove
Super vlotte behandeling bij Kwadro Ninove , vriendelijk en zeer behulpzaam als je vragen hebt. Helpen je de correcte dingen te kiezen en sturen je ook bij waar nodig