KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Wolvertemsesteenweg 317, 1850 Grimbergen, BE

Valutata 5 stelle su 5

Aangenaam gesprek gehad met Tijl uit Kwadro Grimbergen. Zonder druk op de klant te leggen. Eerlijk advies en duidelijk antwoord op de vragen gekregen. De samenwerking is getekend, de werken moeten n... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Uit andere spelers op de markt kozen wij voor Kwadro Grimbergen omdat: - het gevoelsmatig goed zat - Olivier Ansiaux onmiddellijk inzicht had naar wat we zochten en verwachten - hij ons zeer ge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na Batibouw 2023 waar we geen ramen en deuren vonden tijden we naar huis. We gaan langs bij Kwadro Dilbeek en daar zijn wij begeleid geweest op een meer dan professionele manier…goede uitleg, raad en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat! Onze ervaring begon met de kennismaking met Olivier Ansiaux. Bij ons thuis kregen we een duidelijke uitleg over materialen en kleuren. Hij gaf ons metee... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di finestre
  2. Negozio di porte
  3. Fornitore di porte
  4. Fornitore di finestre in PVC

Informazioni fornite da varie fonti esterne

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

• Wolvertemsesteenweg 317, 1850, Grimbergen, Belgio

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

195 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Goede uitvoering!

Wederom een mooi uitgevoerd project!
Huurder is zeer tevreden over het verloop van de uitvoering en geniet nu van een zuinige woning!

31 marzo 2023

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Fijn om te lezen Philippe! Dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten. Hartelijke KwadrO groet

Valutata 4 stelle su 5

Goede ervaring

Goede algemene service van begin tot einde.
Duidelijke afspraken van offerte t.e.m. oplevering.
Snelle en nette plaatsing.

10 maggio 2023

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Hoi Kris, jij bedankt voor het vertrouwen en de mooie review! Geniet van de nieuwe ramen en deuren. Hartelijke groeten

Valutata 5 stelle su 5

Choisissez Kwadro pour vos châssis!

Si vous cherchez une entreprise de qualité pour vos travaux, Kwadro est une excellente option à considérer. J'ai eu l'occasion de travailler avec eux récemment et je dois dire que j'ai été très impressionné par leur professionnalisme et leur rapidité d'exécution. Le travail a été effectué de manière propre et soignée, et j'ai été très satisfait de leur service en général. De plus, leur service après-vente est également excellent, ce qui est toujours rassurant. Je recommande donc vivement Kwadro pour vos projets de construction et de rénovation.

27 marzo 2023

Merci beaucoup!

Enorm bedankt!

Onze ramen gekocht bij Kwadro Grimbergen, we werden bijgestaan met advies en konden ook alles zelf testen. We kregen een antwoord en oplossing op al onze vragen. Nadien kwam er al snel iemand langs om de opmetingen te doen en alles te starten.

Wanneer alles binnenkwam kregen wij heel snel een datum waarop de plaatsing kon gebeuren. Ze kwamen stipt op tijd langs en vanaf dag 1 zat het goed. Zeer vriendelijke mensen die ons hebben bijgestaan met advies! Een proper afwerking en een zeer goede opvolging. Het plaatsingsteam krijgt ook van mij een dikke pluim! Ondanks de regen en wind, stonden zij toch nog met een glimlach aan mijn ramen te werken!

Met andere woorden, ik ben tevreden met mijn nieuwe ramen en deuren. Mijn huis is eindelijk tochtvrij en ook het geluid van buiten is veel minder!

6 aprile 2023

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Hoi Nele, super! Fijn dat alles naar wens is verlopen, hier doen we het voor. Dank je wel voor het vertrouwen in KwadrO Grimbergen

inbraak sept 2022

Na een inbraak in september 2022 heb ik Kwadro gecontacteerd. Ben heel tevreden want ze hebben uitstekend werk geleverd. Het was geen makkelijke opdracht maar de plaatser was heel bekwaam en super vriendelijk, dikke pluim!

17 marzo 2023

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Dag Sandra, fijn om te lezen dat alles naar wens werd opgelost. Dankjewel alvast voor het vertrouwen in onze diensten.

Valutata 5 stelle su 5

7 jaar geleden en nog altijd tevreden.

Het is al 7 jaar geleden dat ik bij mijn moeder thuis nieuwe ramen en deuren liet installeren door KwadrO Grimbergen (destijds nog in Vilvoorde).
De vriendelijke bediening, vlotte afhandeling en perfecte installatie zijn me tot heden bijgebleven en nog maar eens bevestigd nu ik na 7 jaar de facturen en technische details opvroeg bij KwadrO via email. Onmiddellijk kreeg ik antwoord en op een paar dagen tijd had ik de nodige documenten.
Dit is wat je noemt service.
Dank u, KwadrO

15 marzo 2023

Graag gedaan, Jean-Paul!

Valutata 5 stelle su 5

Alles stappen van offerte tot plaatsing waren super…

Alles stappen van offerte tot plaatsing waren perfect in orde. Tijdens de installatie was de coördinator ter plaatse zeer goed bezig met opvolging noden klant en afwerking. De kleine aanpassingen werden achteraf vlekkeloos opgelost. Na 2 maand kan ik zeggen dat dit topkwaliteit is. Minder geluid binnen tov vorige ramen, mooie afwerking. Super geluidsisolatie.

11 marzo 2023

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Super om te lezen Stefaan, dank je wel voor het vertrouwen in KwadrO Grimbergen!

Schuifraamplaatsing na inbraak

Mijn eerste schuifraam kwam al van Kwadro. Na een inbraak in november 2022 heb ik dan ook niet geaarzeld om terug met Kwadro in zee te gaan. Lange wachttijden (tot 14 weken) voor materialen waren meegedeeld. Van technische opmetingen tot plaatsing hebben ze dit kunnen terugbrengen naar 10 weken. Ozgun was een ervaren plaatser die de nodige aanpassingen aan de muur perfect oploste bij de plaatsing van mijn schuifraam. Fijn om te zien hoe hij dat technisch voor mekaar kreeg. Ook het telefonisch & mailcontact met de medewerkers van Kwadro verloopt goed. Ik wacht nu nog enkel op mijn attest en enkele kleine afhandelingen van dit geslaagd project.

16 febbraio 2023

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Dank je wel Michel voor het vertrouwen in KwadrO Grimbergen!

Nieuwe ramen op 5de verdieping

Hele fijne samenwerking gehad met Kwadro, alsook een mooi resultaat na de oplevering!

6 novembre 2022

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Grimbergen

Hi Pieter, ook voor ons was het een leuke samenwerking! Het resultaat mag er inderdaad zijn, dank je wel voor het vertrouwen!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più