Ik begrijp niet hoe het mogelijk is om vijf rolluiken in dezelfde gevel te installeren met twee verschillende lameldiktes: vier rolluiken met lamellen van 3,7 mm en één rolluik met lamellen... Leggi di più
Uitbreidingstraat 46, 2600 Berchem, BE
L'azienda ha risposto
De medewerkers van Kwadro hebben me van A tot Z bijgestaan in het maken van de juiste raamkeuze voor mijn eerste appartement. Als jonge starter loop je verloren in alle mogelijkheden en tegenstrijd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn zeer tevreden van Kwadro. Vanaf ons eerste contact met Tamara De Cleyn is alles zeer vlot en professioneel verlopen. Ze gaf ons professioneel advies, jaagt je niet op onnodige kosten en volgt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Uitbreidingstraat 46, 2600, Berchem, Belgio
Non risultano inviti alla recensione recenti
Onze renovatie is in een periode van 10 jaar verlopen. Kwadro heeft drie plaatsingen bij ons uitgevoerd in ramen en deuren. Alles is steeds goed verlopen van opmetingen tot plaatsen. Wij hebben aluminium profielen gekozen deze zijn nog steeds in perfecte werking en kleurvast. De verkoper gaf ons goed advies en dacht met ons mee. Met als resultaat dat we tevreden zijn om voor Kwadro gekozen te hebben.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Berchem
Dikke pluim voor Team 6..
Rustig samenwerkend,oog voor detail en alles proper achter gelaten.. DANK hiervoor aan KwadrO

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Berchem
Vanaf het eerste moment zijn we goed bijgestaan voor de keuze van onze voordeur door verkoopster Vanessa.
Plaatsing is ook gebeurd volledig volgens schema.
Afwerking was top en we gaan hier vele jaren van kunnen genieten.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Berchem
Het proces van offerte tot plaatsing liep zeer vlot en probleemloos.
Zeer kwalitatieve ramen en professionele plaatsing.
Mijn volgende ramen bestel ik hier ook.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Berchem
Bij het zoeken naar een nieuwe voordeur hadden we al bij verschillende leveranciers langs gegaan. Ofwel kregen we een goed voorstel maar waren ze te duur. Ofwel kregen een vaag voorstel waarbij we zelf nog veel moesten uitzoeken qua materiaal en afwerking. Toen we bij Luk van Kwardo terecht kwamen hebben we meteen een goed voorstel gekregen zowel qua ontwerp, als qua prijs. Dus we hebben meteen getekend en vanaf dan is alles supervlot en overzichtelijk verlopen.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Berchem
Zeer tevreden! Goed advies in de verkoop en vooral mooi werk van de monteurs! zeer tevreden met het resultaat!

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Berchem
Nieuwe ramen en deur laten plaatsen , super content van het geleverde werk , alles verlopen volgens afspraken en tijdstip .
Plaatsers hebben knap werk afgeleverd , vriendelijkheid en proper achterlaten van de gedane werken mag zeker ook nog gezegd worden .
Een aanrader als je op zoek bent naar nieuwe ramen en deuren .