Modtog i dag en brændekurv (bestilt for 2 dage siden) • Hurtig levering • super lækkert produkt • virkelig god pris, da den var på tilbud lige nu. • Den passer bare så godt ind i mit hjem 🤩
Hanken på en meget stor kurv, anvendt dagligt i mange år, var slidt op. Efter et kort ophold hos Skinbjerg Design / Kurvemageren var problemet løst med en ny, meget flot og solid hank, som nok holder... Leggi di più
VARNING! Jag köpte 3 bambugardiner, varav en helt gått sönder. Jag har mailat företaget 5 gånger och bett att få en återbetalning eller en ny gardin - inget svar! Jag har även ringt (numret fungerar... Leggi di più
Jeg kunne ikke sove, så jeg kikkede lidt omkring på forskellige hjemmesider. Jeg fandt kurvemagerens hjemmeside og faldt for en flettet papirkurv med fast bund og et kludetæppe i en dejlig varm farve.... Leggi di più
Kurvemageren / Skinbjerg Design spores helt tilbage til 1947, hvor butikken åbnede i Lyngby. Virksomheden blev grundlagt at kurvemager Knud Skinbjerg, som dengang gav butikken navnet Kurveindustrien Pilen. Vi findes på: www.kurvemageren.dk www.skinbjergdesign.dk www.skinbjergdesign.se www.skinbjergdesign.de www.skinbjergdesign.com
Krobækvej 8 , 2670, Greve, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Virksomheden overholder ikke, hvad de lover i forhold til levering! Jeg bestilte og betalte for en vare den 9. Maj og har den 19. Maj stadig intet hørt. På hjemmesiden angives en leveringstid på 1-3 dage! Jeg har sendt dem en mail, som de ej heller har svaret på. Kan blive i tvivl om hjemmesiden er et svindelnummer.

Risposta di Skinbjerg Design / Kurvemageren
Man får hvad man betaler for. Det er noget billigt skrammel, for at sige det mildt.
Vilken snabb leverans! Korgen är jättefin, nu ska den bemålas med äggoljetempera så blir den ännu finare!
Kurvemageren har renoveret mine gamle arvestykker, 5 Wegner Y-stole med vask og voks på træet, limet dem og flettet nye sæder. Rimelig pris og virkelig godt håndværk. Kan godt anbefale Kurvemageren til at renovere møbelklassikere.
Det er jeg sikker på, at I godt kunne gøre bedre! Det tog lang tid at levere, og de påfugle fjer skal jeg godt nok "strække" hvis de bare skal nå de 25 cm, som i beskriver som mindste mål. Derudover har i gud døleme sat klistermærkerne på i en højde af helt op til 10 cm, og man hiver de halve af fjerene af, da de er klistret GODT fast! Men den guld påfugl er dog ret fin, så den får i tre stjerner ✨ for.
Hurtig levering. Produktet som lovet på hjemmeside. Let at sætte op. Tilfreds med købet!
At jeg selv skal kontakte jer, for at få at vide I ikke har varen. Hvorfor have varen til salg, når I ikke har nogen. Jeg kan se, jeg ikke er den eneste der har oplevet det på det sidste😏
Fik en dejlig og problemfri handel hos Kurvemageren. Her handler jeg igen med 100% sikkerhed.
Købte bambusgardiner og de er i tip top.
Virkelig gode produkter og meget hurtig levering :-)
Virkelig hurtig og nem levering. De firkantet flettet opbevaringskurve er af god kvalitet og cat-approved
Jeg har handlet her flere gange, så jeg er meget tilfreds😊
Hjemmesiden virker fint og det er let at finde det jeg havde brug for👍🏼