Skinbjerg Design / Kurvemageren Recensioni 295

TrustScore 4 su 5

4,1

Modtog i dag en brændekurv (bestilt for 2 dage siden) • Hurtig levering • super lækkert produkt • virkelig god pris, da den var på tilbud lige nu. • Den passer bare så godt ind i mit hjem 🤩

Hanken på en meget stor kurv, anvendt dagligt i mange år, var slidt op. Efter et kort ophold hos Skinbjerg Design / Kurvemageren var problemet løst med en ny, meget flot og solid hank, som nok holder... Leggi di più

VARNING! Jag köpte 3 bambugardiner, varav en helt gått sönder. Jag har mailat företaget 5 gånger och bett att få en återbetalning eller en ny gardin - inget svar! Jag har även ringt (numret fungerar... Leggi di più

Jeg kunne ikke sove, så jeg kikkede lidt omkring på forskellige hjemmesider. Jeg fandt kurvemagerens hjemmeside og faldt for en flettet papirkurv med fast bund og et kludetæppe i en dejlig varm farve.... Leggi di più

1. Negozio di articoli in vimini

Kurvemageren / Skinbjerg Design spores helt tilbage til 1947, hvor butikken åbnede i Lyngby. Virksomheden blev grundlagt at kurvemager Knud Skinbjerg, som dengang gav butikken navnet Kurveindustrien Pilen. Vi findes på: www.kurvemageren.dk www.skinbjergdesign.dk www.skinbjergdesign.se www.skinbjergdesign.de www.skinbjergdesign.com

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Super service

Super service
Hurtig tilbagemelding.god og brugbar kontakt
Dejlig stol, meget fint pakket til forsendelse.
Kan kun anbefale Kurvemageren, der er mange dejlige ting som man bestemt ikke kan undvære.
Karin S

7 agosto 2024

Kære Karin,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Jeg er virkelig glad for, at du havde en god oplevelse – både med servicen og din nye stol. Jeg håber, du vil nyde den i lang tid fremover! 🌿

God kvalitet

God kvalitet, man kan trygt handle her, produkterne jeg har købt, levede fuldt ud op til forventningen!

30 luglio 2024

Kære Dorte,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og dine køb hos os. Det betyder rigtig meget! 🌸

Lækre spånkurve

Lækre spånkurve, dejligt med to håndtag, der kan lægges ned, god kvalitet, hurtig levering.

11 luglio 2024

Kære Helene,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds med dine spånkurve og de praktiske håndtag. Det betyder meget, at både kvaliteten og leveringen levede op til dine forventninger. 🌿

Anna 🌸

Snabbt levererat och produkten var lätt…

Snabbt levererat och produkten var lätt att montera upp. Bra kvalitet.

27 giugno 2024

Kære Anna-Lena

Tak for din anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at høre, at leveringen gik hurtigt, og at du fandt produktet at montere. Dejligt at kvaliteten også lever op til forventningerne! 🌿

Näverkorg

Snabb leverans och hög kvalitet på produkten.

2 luglio 2024

Kære Neta

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Jeg er glad for, at du er tilfreds med både levering og kvalitet. Det betyder meget! 🌟

Kære Anna Karin,

Jeg er virkelig ked af at høre, at du endnu ikke har modtaget din pakke. 😔 Jeg vil gerne finde ud af, hvad der er sket. Kan du sende mig dine ordredetaljer på info@kurvemageren.dk, så jeg kan undersøge det nærmere?

Hurtig levering

Hurtig levering - fint tæppe

7 giugno 2024

Kære Marianne,

Tak for din anmeldelse! 😊 Jeg er glad for, at du er tilfreds med leveringstiden og tæppet. 🌟

Fungerede fint

Fungerede fint - uden problemer
😊

30 maggio 2024

Kære Keld,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at alt fungerede som forventet! 👍

Anna

Det var en perfekt handel med…

Det var en perfekt handel med kurvemager flot og hurtig

3 maggio 2024

Kære Lis,

Mange tak for din anmeldelse! 🙌 Jeg er glad for, at du synes, det var en perfekt handel, og at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringstiden.

Købte for nyligt 6stk

Købte for nyligt 6stk. bambusgardiner. Det er virkeligt god kvalitet, men desværre har min hustru et stort problem med sine øjne. Gardinerne er meget lyse og det passede ikke så godt til hendes øjne. Så derfor ringe jeg til firmaet og spurgte om man kunne male dem. Det fik jeg så at vide at det kunne man godt, det gjorde jeg så, og resultatet er blevet virkeligt godt.

2 aprile 2024

Kære Karsten,

Mange tak for din anmeldelse og for at fortælle din oplevelse! 🌟 Jeg er rigtig glad for, at vi kunne finde en løsning på problemet med gardinernes lys. Det betyder meget for os at kunne hjælpe, og det er skønt at høre, at resultatet blev rigtig godt! 😊

Lækkert produkt

Lækkert produkt, 2 smukke hundekurve. Hurtig levering

29 marzo 2024

Kære Trine,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Jeg er glad for, at du er tilfreds med dine smukke hundekurve og den hurtige levering. 🐾✨

Anna 🌸

vet er et særdeles godt produktvurdering

Det er et særdeles godt produkt , vi har modtaget fra jer.

7 marzo 2024

Kære Helge,

Mange tak for din anmeldelse! 😊 Jeg er rigtig glad for, at du synes, produktet er særdeles godt. Det betyder meget for mig at høre! 🌟

Ingen återkoppling!

Har fått fel storlek på korgarna jag beställt. Har skickat 4 mail för att fråga hur vi löser det. Jag har även försökt ringa dom, numret fungerar inte. Inte ett seriöst företag!

14 febbraio 2024

Kære Hanna,

Jeg er meget ked af at høre, at du har modtaget forkert størrelse på dine kurve og har haft problemer med at få kontakt med os. 😔 Jeg beklager den ulejlighed, det har forårsaget.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at løse dette problem så hurtigt som muligt! Kan du sende mig dine ordredetaljer direkte til info@kurvemageren.dk, så jeg kan finde en løsning?

Tak for din tålmodighed, og jeg ser frem til at få dette rettet op.

Anna 🌟

To flotte hundekurve i flet

To flotte hundekurve i flet. Rigtig fin kvalitet. Meget hurtig levering. Fuldt ud super tilfreds

6 febbraio 2024

Kære Netti,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Jeg er så glad for, at du er tilfreds med kvaliteten af hundekurvene og den hurtige levering. 🐶🌟

Kære Morten,

Tak for din anmeldelse! 😊 Jeg er glad for, at du er tilfreds med både leveringstiden og kvaliteten. 🌟

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse. Varer i god stand.

17 gennaio 2024

Kære Louise,

Tak for din anmeldelse! 😊 Jeg er glad for, at du er tilfreds med både forsendelsen og varernes stand. 🌟

Anna 🌿

Fuld tilfreds med det hele.

Er fuld tilfreds med det hele fra jeg bestilte på nettet og den hurtige levering.

15 gennaio 2024

Kære Lene,

Tak for din anmeldelse! 😊 Jeg er glad for, at du er tilfreds med leveringstiden og produktet. Jeg bemærker, at du har givet 4 stjerner, og jeg vil meget gerne høre, hvis der er noget, vi kan forbedre, så vi kan sikre en 5-stjernet oplevelse næste gang. 🌟

Effektivt

Effektivt. hurtig forsendelse. Bambusrullegardinerne var nemme at sætte op og ser smukke ud.

29 dicembre 2023

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Jeg er glad for at høre, at forsendelsen var hurtig, og at bambusrullegardinerne er både nemme at sætte op og ser smukke ud. 🌿✨