Bestilling og forsendelse var perfekt. Men inde jeg modtog min Bestilling var prisen faldet til 89 kr pr farve. Men ellers tilfreds.

Väldigt bra service. Jag hade gjort en miss i min beställning och istället för att bara skicka iväg min order så hörde man av sig och dubbelkollade om det verkligen var rätt. Sen kunde vi ändra så att... Leggi di più

Jeg havde fået bestilt nogle lister som ikke passede sammen men istedet for bare at sende dem til mig skrev i til mig om fejlen og efterfølgende annullerede i min ordre så jeg kunne lave en ny og rigt... Leggi di più

Produkterne er god kvalitet og hurtig levering. Men mest af alt, vil jeg gerne fremhæve den fantastiske kundeservice. De følger simpelthen op på om man har bestilt det rigtige, hvis noget i bestilling... Leggi di più

1. Negozio di materiali per l'arte
  2. anche in
  3. Negozio di hobbistica
  4. Negozio di penne

Kunstnershop.dk eksisterer fordi vi ønsker at være en del af det Skandinaviske kreative miljø, og tilbyde kunstnerartikler af god kvalitet til den rigtige pris. Vi håber du finder det du har behov for, og vi glæder os til at yde dig en god service.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

4,7

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super tilbud

Super tilbud, hurtig levering, hvad mere kunne man ønsker

29 novembre 2024

Hej Joe

Mange tak for de søde ord, og de 5 stjerner :)

Ønsker dig en rigtig dejlig jul og et godt nytår

Snabbt och smidigt

Fyndade varor under black week, snabb leverans trots tid på året men tyvärr var paketet skadat. Kontakten med kunstnershop gick fort, smidigt och löstes tillfredsställande. Tack!

3 dicembre 2024

Hej Theres

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at vi fandt en løsning, og at du er helt tilfreds med det :)

Rigtig god jul og godt nytår

lynende hurtig levering, gode priser og godt sortiment

Skriver sjælendt anmeldelser, men Kunstnershop fortjener de fem stjerner og lidt roser. Tak for altid lynende hurtig levering, gode priser og godt sortiment. Det er en fornøjelse at handle hos jer:-)

13 novembre 2024

Hej Nicole

Mange tak for din anmeldelse, og de 5 stjerner :) Dejligt at høre at du er glad for vores produkter.

Jättenöjd!

Hög kvalitet på kilramarna. Passform perfekt.
Mycket snabb leverans och väl förpackat.
Och bra priser och stort urval.
Rekommenderas.

7 novembre 2024

Hej Henry

Mange tak for de søde ord og de 5 stjerner :)

Insg. befriedigend.

Leinwände super.
Schnelle Lieferung.

Die Ware wurde mit viel Plastik/Folie im Karton zwar geschützt aber der Verpackungsmüll ist enorm hoch.

Leider war der Karton bei Anlieferung beschädigt, die Kritik geht an GLS.

1 novembre 2024

Dear Sandra

Thank you very much for your honest review. First of all, we're sorry to hear the package was damaged. We hope the goods were intact. Regarding the packaging, we always re-use the plastic we get from suppliers, partners etc. instead of throwing it out, and we use this when we pack. Therefore, you will often find the goods packed with re-used plastic. Nevertheless, we will take your feedback into account, and strive to do better on the packaging part in the future :)

Wishing you a Merry christmas and a happy new year!

Jag är jättenöjd med produkterna som …

Jag är jättenöjd med produkterna som är som de alltid varit MEN att ni använder mängder med plast för 7 färgburkar är ofattbart. Ni hade kunnat ta en mkt mindre kartong och papper mellan flaskorna. Vart är ert miljötänk?

Svar på ert svar.
Det var inte papper var det var mängder av PLAST! Inget miljötänkande

10 ottobre 2024

Hej Helena

Tak for din besked.
Her hos Kunstnershop er vi miljøvenlige, vi genbruger altid vores pap og papir. Grunden til at der er meget af det, er fordi at vi sørger for at tingene er pakket godt ind, da vi ikke ønsker at produkterne går i stykker inden de bliver leveret hos kunden. :)