Vlotte en correcte afhandeling. Enig minpuntje was dat de bezorger niet liet weten wanneer de plaat werd afgeleverd.
L'azienda ha risposto
Keuken spanwand besteld en dat zou door DHL worden gebracht, op verkeerd adres afgeleverd, niet meer te achterhalen waar de spattend is gebleven.Leila heeft met de vervoerder contact gezocht en e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We waren op zoek naar iets anders in de keuken achter ons nieuwe inductie en oven als spatscherm tussen nieuwe tegels en een nieuw blad. Toen kwamen we uit bij kunst in je keuken, net wat we zochten... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na een online zoektocht bij Kunstinjekeuken terecht gekomen. Na alle positieve recensies hebben we de gok genomen en een spatscherm besteld. En eerlijk: er is geen woord gelogen van al die recensies.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Iedereen een bijzondere keuken ♡︎ Kunst in je keuken is een online winkel met een grote collectie stijlvolle designs voor een unieke keuken. We maken aluminium keukenachterwanden op maat voor achter je kookplaat, gasfornuis of kraan. Achter je gehele aanrechtblad is ook mogelijk. We kunnen zelfs je favoriete foto over meerdere muren laten doorlopen. Geef het exacte formaat aan ons door en we maken je achterwand tot op de millimeter nauwkeurig op maat, zodat alles precies past in jouw keuken. Op onze site vind je tips over goed opmeten en voor het maken van de juiste keuzes. Er is keuze tussen een matte of zijdeglans uitstraling. Net wat je mooi vindt, maar beide zonder weerspiegeling waardoor het design vanaf elke kant perfect zichtbaar is in museumkwaliteit. Uitsneden voor stopcontacten en hoeken voor bovenkastjes kunnen we meenemen tijdens de productie. Uiteraard helpen we je met het precies bepalen van de juiste plek. Liever een eigen mooie foto op je achterwand? Dat kan ook! Je uploadt die eenvoudig via onze site en wij controleren altijd of die voldoet aan de voorwaarden voor een pixel perfecte afdruk. We zullen dus nooit een ongeschikte foto verwerken. En als je het leuk vindt - en wij hebben er tijd voor - stuur je ons een foto van het vooraanzicht van je aanrecht, geef je gewenste design door en wij maken een impressie van je gekozen achterwand in jouw eigen keuken. Hoe leuk is dat?! Prijzen vanaf €69 inclusief GRATIS ophangsysteem, GRATIS koerierslevering binnen 5 werkdagen in NL en BE en btw. Veel klanten vinden het leuk om hun kleinere spatschermen met de seizoenen mee te wisselen. We hebben daarom verschillende ophangsystemen waarmee je je spatscherm eenvoudig kunt losmaken en je nieuwe makkelijk weer vastzet en weer super stevig hangt. Bekijk onze site voor meer informatie. Heb je vragen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Radarstraat 34, 1973 ZB, IJmuiden, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Een top bedrijf doet wat ze beloven
Ze zijn heel klantvriendelijk

Risposta di Kunstinjekeuken
We hebben een plaat Binnen gekregen daarbij was het puntje een beetje krom.
Binnen een paar dagen hebben we gelijk weer een nieuwe.
Er werd snel en goed gereageerd op de ap.
Super fijn !
En als we iets anders willen dan bestel ik zeker hier weer.
Super bedankt voor de mooie plaat.
Groetjes Brigitta

Risposta di Kunstinjekeuken
We zijn superblij met ons spatscherm met droogbloemen op hout. Het is precies zoals we in gedachten hadden. Goede communicatie met Leila van Kunst in je keuken.
Ook onze keukenmonteur vindt het erg mooi.
Het is echt een aanwinst voor onze nieuwe keuken.
Margriet en Carlo

Risposta di Kunstinjekeuken
Na de website te hebben bekeken, en daarna even telefonisch contact, hebben wij een bestelling geplaatst, na 3 dagen hadden wij de print in huis, en werkelijk, super, super mooi, ook de verpakking laat niets te wensen over, wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden, wij gaan hier ter zijner tijd weer bestellen, als onze tweede keuken klaar is, echt super, super mooi, en zoveel mogelijkheden. Bedankt.

Risposta di Kunstinjekeuken
Op zondagavond laat een bestelling geplaats voor het kunstwerk met de kleurige lepels voor boven het fornuis. In alle enthousiasme een fout gemaakt in het afleveradres, maar wel gelijk gemerkt en doorgegeven. Zelfs op zondagavond binnen een kwartier reactie van Leila dat het aangepast was.
Ook op een vraag daarna vrij snel reactie.
De bevestigingsmaterialen had ik dinsdag in de brievenbus liggen, het kunstwerk zelf de volgende dag. Prachtig!
Nu nog bevestigen, maar met de duidelijke instructie is dat een appeltje (mijn vrouw is zaterdag pas jarig en het is een kadootje).
Nu zelfs in overweging of we niet meerdere kunstwerken aanschaffen om met de seizoenen te wisselen. Het is dat we wat weinig ruimte hebben om ze op te bergen.
Maar wat mij betreft: een absolute aanrader.
Mooi product en een fantastische service.

Risposta di Kunstinjekeuken
Mooie foto zekers een aanrader om daar je bestelling tedoen

Risposta di Kunstinjekeuken
Veel mogelijkheden voor achtergronden, fijn dat we het spatscherm op maat konden bestellen. Snel geleverd en zeer duidelijkde instructies voor het plaatsen! Kortom super ervaring en gaan we zeker onthouden voor toekomstige schermen.

Risposta di Kunstinjekeuken
Verrassend, super snel geleverd. Vrijdag besteld en maandag bezorgd. Mooie spatscherm gekocht, Amandel bloesem van Van Gogh. Ik gebruik het als achterwand voor mijn inductiekookplaat en onder mijn afzuigkap.

Risposta di Kunstinjekeuken
Het keukenspatscherm is binnen 1 week aangekomen en helemaal top, ben er heel blij mee, ik gebruik het niet als spatscherm maar heb het in de keuken aan de muur gehangen met de bevestiging die er bij zat, echt top.

Risposta di Kunstinjekeuken
Leila denkt met je mee, fijn mail contact.
Wij hadden het probleem dat het spatscherm zoek was bij de vervoerder, er werd snel een nieuw spatscherm gemaakt.
Makkelijk op hangsysteem. Zo is eten koken een feestje met als achterwand de ondergaande zon, mooie vakantie herinnering.

Risposta di Kunstinjekeuken
Vorige week besteld en nu met minder dan 1 week zit het al op z’n plaats. Plaatsen is ook heel makkelijk.
Het is precies zoals ik mij had voorgesteld.
Service hartstikke goed, wij zijn echt heel tevreden.

Risposta di Kunstinjekeuken
Kwaliteit print is prima. De kleuren zijn zoals ik ze in het bestand heb aangeleverd. Hier wordt je blij van. Zeker met de kleefstrips. Ophangen is dan een feestje.

Risposta di Kunstinjekeuken
super mooi spatbord en uitstekende service

Risposta di Kunstinjekeuken
Van moeder een geweldige kado gehad. Zou graag de snijplak met foto wil hebben

Risposta di Kunstinjekeuken
Wat een ontzettend leuk en professioneel bedrijf!
Het mail contact met Leila is fijn en zeer persoonlijk.
En toen bij aflevering bleek dat het spatscherm (door onbekende redenen) was beschadigd kreeg ik zonder problemen binnen vijf dagen een nieuwe geleverd.
Het resultaat is geweldig en maakt mijn keuken helemaal af!
Kunstinjekeuken is een absolute aanrader!

Risposta di Kunstinjekeuken
Ik kan iedereen Kunst in je keuken aanraden. Bijzonder vriendelijk, meedenkend en erg flexibel. Het spatscherm (de knofloken) die ik heb besteld was uit hun collectie. Geheel op de millimeter opmaat gemaakt. Spatscherm super snel geleverd. Aanrader!

Risposta di Kunstinjekeuken
Een super gaaf betaalbaar spatscherm besteld,met de hulp van leila die me door het hele bestel proces heeft gelootst.
Snel geleverd,en vriendelijk geholpen !
Ik beveel kunst in je keuken zeker aan!

Risposta di Kunstinjekeuken
Wat een leuke spatschermen. Wij hebben hem ontworpen met eigen foto. Vriendelijk mailverkeer en het product was snel binnen.

Risposta di Kunstinjekeuken
Prachtig spatscherm precies zoals omschreven. Prettig telefoongesprek toen ik nog vragen had. Ook daarna nog mailtjes om echt zeker te weten dat het product is wat je wil. Snelle levering. Goed verpakt. Duidelijke beschrijving hoe het bevestigd moet worden. Een echte aanrader!!!