Vi var tre søstre, der spiste på Kulhuset i dag, og det var en virkelig positiv oplevelse. Efter at Mikail (Marco) har overtaget restauranten, mærker man tydeligt et løft. Stemningen... Leggi di più

Rigtig god service fra den unge tjener Frederik. Han passede sit arbejde virkelig godt, var opmærksom hele tiden og sørgede for at vi havde alt hvad vi skulle bruge. Samtidig var han meget smilende og... Leggi di più

En dårlig oplevelse. Forret manglede en vigtig ingrediens for at være lækker. Hovedret 2 fik sur/fordærvet ribeye - lugtede fælt. Fik tilbudt et stykke oksemørbrad - men fik et stykke filet der... Leggi di più

Konceptet hos Kulhuset inddrager gæsterne til en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor vores gæster selv kan grille sine retter på vores specialdesignede borde. Ønsker vores gæster ikke at grille maden, så er det muligt at bestille a la carte, 3-retters og burger. Restaurant Kulhuset ligger i rolige og flotte omgivelser ved Køge Havn og bringer et nyt og spændende koncept til Danmark

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Jeg besøgte nylig kul huset i Køge med store…

Jeg besøgte nylig kul huset i Køge med store forventninger, men desværre blev jeg skuffet på flere punkter. Her er mine oplevelser
Stedet havde en okay hyggelig atmosfære, og personalet var venligt, de unge tjenerne var flinke, konceptet lød lovende men smagen og præsentationen levede ikke op til forventningerne. Kødet var okay vi var lidt usikre på om lammekødet var lammekød da det var smagløst.
ingen svinekød på menukortet ?
tilbehøret virkede kedeligt og uinspireret manglede krydderier
Diverse sovser var smagløse og en gang sjask
Desserten var gode
Priserne var høje i forhold til den kvalitet
Jeg ville ikke anbefale
Kul huset til andre, der søger en mindeværdig spiseoplevelse. Der er helt sikkert plads til forbedring, hvad angår madkvalitet

15 febbraio 2025

Ik brug dine penge her!

Blev spurgt af ham der tog imod betalingen om jeg ikke kunne betale med Mobile pay, for det var lettere for dem, jeg er sku da skide ligeglad hvad dælen der lettest for den idiot, han får penge for at være der, hvorfor dælen skal han havde det lettere - ud over det så var kødet så mega dårligt jeg kunne have fundet noget bedre i skide netto, tjeneren i baren var dog flink, men gal en nar der tog imod betalingen, øllene var flade og uden særlig meget smag, hvidvinen var nok den dårligste jeg har smagt nogen sinde, har sagt til alle jeg kender de IKKE skal smide deres penge her, for det var da godt nok spild af penge!! Der blev heller ikke fyldt op med blandt andet brød og andet tilbehør til buffet! ud over det, så reklamerer I på en af jeres TikTok med en stor bøf på tallerkenen som om den er en del af udvalget på premium tilbuddet I kører, det er den ikke fik jeg afvise, så der bliver I meldt for falsk markedsføring og er blevet meldt Forbrugerombudsmanden. RINGE OPLEVELSE!

14 febbraio 2025

Hej Magnus,

Tak for din farverige anmeldelse! Det er altid spændende at høre fra gæster, der virkelig går op i deres restaurantoplevelse.

Først og fremmest – vores medarbejdere knokler hver dag for at give gæsterne en god oplevelse, og vi synes faktisk, de gør det ret godt. Så at kalde en af dem for en "idiot" er ikke nødvendigt. Han spurgte høfligt, om du ville betale med MobilePay, fordi dankortterminalen var i brug – ikke fordi vi prøver at gøre dit liv besværligt.

Angående vinen: Du valgte selv vores husets vin, Montepulciano d'Abruzzo, som er en glimrende italiensk vin til prisen. Vi har også dyrere vine på kortet, hvis du foretrækker noget andet – valget er dit.

Hvad angår bøffen: Vi reklamerer ingen steder med, at du får en hel bøf smækket på tallerkenen. Den bøf, du så i vores TikTok, er en oksefilet – den samme, der er en del af vores premium menu, blot skåret ud for vores gæsters skyld. Så held og lykke med din klage til Forbrugerombudsmanden – vi er sikre på, de vil elske at høre om din kamp for en bøf, der allerede findes på menuen.

Vi håber, du finder et sted, der passer bedre til dine forventninger – og hvis ikke, så er du velkommen til at prøve igen (med lidt bedre humør 😉).

Dejlig oplevelse

Helt uimodståelig lækker mad, servicen var helt i top værten tog meget pænt imod os da vi ankom, kokken var på med det samme da vi rejste os fra bordet og fortalte om det forskellige slags kød, tjeneren var meget meget dygtig, og kom på det rette tidspunkt når vores brugte service skulle tages fra bordet.
Så absolut ikke sidste gang vi skal derned og spise.
Kun positiv anbefaling herfra, og tak for virkelig lækker mad.

5 febbraio 2025

Hej Pia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse hos os. Vores team arbejder hver dag for at skabe den bedste stemning og give vores gæster en hyggelig og lækker oplevelse, så det betyder meget at høre, at det bliver værdsat.

God mad/Dårlig service

Sjovt koncept, og maden var fin.
Dog var det en skam servicen var helt i bund. De var både fraværende og utrolig langsomme. Det var en kamp at få deres opmærksomhed hver gang man skulle give sin kød order, og halvdelen af drikkevarerne var forkerte, da de ikke hørte rigtigt åbenbart, da vi bad om de rigtige tog det ydeligere 15 minutter.
Jeg håber de får styr på betjeningen, det var ikke en særlig hyggelig aften:(

4 gennaio 2025

Dårlig mad, ringe service og vanvittige priser

Maden i buffetten var kold, kedelig og man kunne ikke se hvad noget var, for der var ingen beskrivelser af retterne. Selve oplevelsen af at grille maden selv var ikke noget særligt, da udvalget var meget begrænset og valg af marinade osv. ikke var en mulighed, så det meste var tørt og uden smag. Derudover hang alt fast i grillen fordi man ikke kunne bruge olie eller lign. til stegning. Personalet kom ikke ned en eneste gang og spurgte om vi skulle have mere at drikke og virkede ikke-tilstedeværende på trods af at vi var der en lørdag i primetime. Priserne stemte heller ikke overens med dem på deres hjemmeside, så alt var markant dyrere end vi regnede med og SLET IKKE prisen værd. Ville aldrig anbefale eller tage tilbage.

27 dicembre 2024

KÆMPE KÆMPE ANBEFALING!

Var første gang på kulhuset i går. Og jeg var kun positivt overrasket for at sige det mildt! Virkelig fedt koncept. Lækre råvarer (SOM SMAGTE AF MAD!) Kvalitet hele vejen igennem.
Havde bestilt "Grill selv menuen". Og det var fantastisk. Forskelligt lækkert kød. Virkelig lækker buffet.
Helt sikkert et besøg værd!

28 novembre 2024

Hej Bjarke,

Jeg var på kulhuset den 23/11

Jeg var på kulhuset den 23/11, til et fødselsdagsselskab.
Et hyggeligt sted, men et havde de glemt det var fødselsdag, flag kom først på bordet, da nogle af gæsterne var kommet, der var glemt velkomstdrink, det fik vi da vi skulle gå, kagen fik vi frossen med hjem.
Og der var mega koldt, koldt udenfor, radiatorerne var iskolde, jeg rystede af kuld, kunne næsten ikke holde på mit glas, det var bestemt ikke en god oplevelse.
Min første bøf, var gennemstegt, og ikke medium som jeg bestilt, men okay den blev byttet ud, og jeg fik en super dejlig bøf, men så desværre kold. Bearnaise sovs.
Det var lidt om min oplevelse på Kulhuset, første gang.
Vh Susanne Islin

23 novembre 2024

Vi havde en fantastisk oplevelse fra…

Vi havde en fantastisk oplevelse fra start til slut! Ved ankomst blev vi modtaget af en smilende og imødekommende tjener, som viste os til vores bord og forklarede konceptet med stor entusiasme. Maden blev serveret hurtigt og smagte virkelig godt. Salatbaren og de øvrige varme retter var både varierede og velsmagende – alt var frisk og indbydende.

Jeg satte stor pris på konceptet med, at man kan spise, så meget man har lyst til, så længe man undgår madspild. Det er en rigtig god idé, som gør oplevelsen både hyggelig og ansvarlig.

"Det var mit første besøg, og jeg gik derfra med et stort smil og en varm fornemmelse. Tusind tak til hele teamet for en aften, hvor både mad og service gik op i en højere enhed. Jeres imødekommende smil og opmærksomhed gjorde virkelig en forskel – bliv endelig ved med det, for det smitter og gør oplevelsen noget helt særligt!"

29 ottobre 2024

Hej Amir,

Fortrækker Mac d

Kødet smagte af ingenting, og hvis det smagte af noget var det brændt.
Enten fik man det rådt eller helt gennemstegt.

Og så blev man ned gloet af tjenerne mens man åd maden.

Ville vælge MacDonald frem for kul huset til hver en tid.

27 ottobre 2024

Super lækkert restaurant

Super lækkert restaurant. Servicen var helt i top, men kunne virkelig mærke de var trænet godt op og var gode til at komme hen uden det blev for meget.
Rigtig veltalende og service minded. Kødet super lækkert og lige i skabet, buffet bedre end alt andet specielt flødekartoflerne.
Vi kommer helt bestemt igen

25 ottobre 2024

Hej Nico,

Fantastisk spisehus

Fantastisk spisehus med udsøgt personale og superlækker buffet. Spis alt det kød du kan ( udvalgte dyr ) Kommer gerne igen. ***** stjerner er lige i underkanten - sez !

28 settembre 2024

Hej Michael,

Mega god oplevelse

Vi var lidt skeptiske efter vi havde læst så mange dårlig anmeldelser om stedet, men det var en mega god oplevelse. Servicen er i top - imødekommende, smilende og hjælpsomme medarbejdere. Grill selv konceptet fungerer enormt godt - lækkert kød, ikke for meget røg eller varme og drikkelsen bliver ikke varm hvis man stiller den yderst på bordet. Vi kommer helt sikkert igen.

14 settembre 2024

Hej Natasja,

Restaurant Kulhuset

Anbefales på det stærkeste !!

Vores femte eller sjette gang vi er å spiser på kulhuset, og vi kommer så gerne igen, god service, mega hyggeligt personale som gør sit Aller bedste for at vi kunder får en god oplevelse. Maden er endnu en gang helt i toppen ! Kulhuset , vi kommer snart igen !

9 luglio 2024

Hej Ingrid,

PÅ GENSYN!!!

Jeg var skeptisk - men blev meget positiv overrasket. Skeptisk fordi nogen havde givet negativ feed-back - men vi gav Kul Huset en chance - og det var godt at vi gjorde det.
Hvorfor så kun 4 stjerner - ganske enkelt fordi jeg kun giver 5 stjerner for det uovertruffende - så 4 stjerner fra mig er FLOT uden at være UNIKT.
Kødet/rejerne var upåklageligt.
Buffeten haltede en smule efter - tzatikien var smagløs (manglede hvidløg)- men udvalget ganske fint - og absolut hvad man kan kræve til denne pris.
Og så kommer vi lige tilbage til overskriften:
PÅ GENSYN - dette fordi:
1. Jeres så søde personale (ja - jeg måtte give drikke penge for udsøgt service :-) )
2. Value for money - for at sige det på klingende dansk.

Vi ses!

5 giugno 2024

Super hyggeligt sted, trods varmen.

Jeg har efterhånden været på kulhuset et par gange.
Jeg er virkelig vild med konceptet, og synes der er en rigtig hyggelig stemning, og så skønt og sødt personale. Dog er varmen et virkelig stort minus, som gør besøget kortere end man havde ønsket.
Og der mangler efterhånden lidt smag i buffeten, Men oplever slet ikke det, flere skriver med dårligt kød. Vi har altid fået super lækkert kød.

2 febbraio 2024

Alletiders oplevelse!

Alletiders service, rigtig lækker mad, god vin til fair priser, og så skal I også have pluspoint for at inkludere både champagne OG lagkage i anledning af min fødselsdag. Der kommer min familie og jeg glædeligt igen:)

26 aprile 2024

Hej Julie,

Ikke pengene værd.

Ikke pengene værd.
Kød smagløst. Buffet a la Dalle Valle bare 4 gange så dyr. Det “varme” på buffeten var koldt og der blev ikke fyldt op.
Første og sidste gang.

25 aprile 2024

Lækker mad og venligt og smilende…

Lækker mad og venligt og smilende personale. Kommer helt sikkert igen 👍👍

3 aprile 2024

Hej Ole,

God oplevelse

Som altid levede det op til vores forventninger med godt kød vi slev tilberedte på grillen og en god og varieret salat buffet, samt og ikke mindst meget imødekommende personale.

12 aprile 2024