Bestilte 2 lækre håndbagage kufferter onsdag aften. Fredag kan jeg allerede hente i pakkeshoppen. Varen var præcis som forventet. 10 stjerner herfra 🤩
Scopri cosa dicono le persone
Bestilte 1 kuffert d. 11/02-26 Modtog den d. 13/02-26 Sendte den retur i original indpakken med retursedlen senere samme dag, altså d. 13/02-26. Kan se i Bring appen at den er leveret hos dem d. 1... Leggi di più
Jeg købte kufferten: Mellem Vintage Black fra Printisso Portofino. Kufferten var på billedet af et mere mandigt udsende med en matglans uden glitter. Den modtagende kuffert er med glitter. Kan i... Leggi di più
Det var med en vis skepsis, at jeg bestilte en Samsonite trolley hos Kuffertonline.dk. Nystartet udenlandsk selskab med kun en håndfuld anmeldelser her på Trustpilot. Men prisen var fin, så jeg tog ch... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Her på Kuffertonline.dk finder du alt, hvad du kan få brug for til din bagage på rejsen. Her finder du prisvenlige kufferter og rejsetilbehør til den rigtige pris med lynhurtig levering. Levering er gratis på ordrer over 299 kr - returnering er også gratis, og vi yder altid personlig kundeservice.
Informazioni di contatto
Birger Jarlsgatan 57, 11356, Stockholm, Svezia
- info@kuffertonline.dk
- kuffertonline.dk
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Bestilte 2 lækre håndbagage kufferter…
Wheels on my carry on suitcase glide so…
Wheels on my carry on suitcase glide so smoothly over airport tiles. The internal compression straps keeps all my clothes perfectly in place
Ingen kontakt efter returnering!!
Bestilte 1 kuffert d. 11/02-26
Modtog den d. 13/02-26
Kan se i Bring appen at den er leveret hos dem d. 18/2-26.
Har ikke modtaget penge, har prøvet at e-maile flere gange men ikke hørt noget fra dem overhovedet!!!!
Kom hjem fra juleferie i Seoul
Kom hjem fra juleferie i Seoul og konstaterede ved hjemkomst at lynlås på kuffert var defekt. Skrev til Kuffertonline og de skrev tilbage og tilbød en ny kuffert - meget fin kundeservice !
de har hævet 778,00 kr fra min konto og…
de har hævet 778,00 kr fra min konto og jeg har aldrig fået en mail eller sms fra dem og ikke mindst varen jeg bestilte , nemlig en trollye indkøbsvogn . jeg troer det er svwndel

god kundeservice
Jeg bestilte i maj måned en kuffert. Den ankom hurtigt og i flot stand som forventet.
Den blev brugt 3 gange på kortere ferier. Den sidste gang gik lynlåsen i stykker her i november. Jeg kontaktede dem med billeder og forklaring. Jeg fik tilsendt en ny kuffert med det samme som jeg havde 2 dage efter jeg havde skrevet til dem. Det må man sige er god kundeservice.
Bestilte en kuffert der kom i perfekt stand og ligesom på billederne på hjemmesiden. Bestilte om formiddagen og modtog den dagen efter, fantastisk levering!
købt sættet Printisso Starlight med 3…
købt sættet Printisso Starlight med 3 kufferter jeg har nu haft det et år og alle lynlåse er gået i stykke det er noget billig bras

Risposta di Kuffertonline.dk
Super hurtig levering og god kvalitet
Super hurtig levering og god kvalitet.
Klar anbefaling herfra på trods af ikke super-høj rating på trustpilot.
Kuffert leveret på 3 dage og varen var…
Kuffert leveret på 3 dage og varen var i den stand, den var lovet online.
Jeg fik dog ingen besked om levering og jeg skrev til dem. Jeg fik svar samme dag og en notifikation om, at den var sendt.
Så er virkelig tilfreds herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Forkerte mål på hjemmesiden
Flot og lækker kuffert til en god pris. Kom frem uden skrammer.
Desværre er kufferten ikke den størrelse, som loves på hjemmesiden. Firmaet siger, at man skal måle håndtag og hjul med, men kufferten er stadig mindre end lovet. Firmaets svar er, at jeg kan returnere og købe en større kuffert, hvis jeg er utilfreds.
Perfekt
Jeg har købt en kuffert i mellem Str.
Den er så flot er vild med farven, størrelsen og detaljerne.
Jeg bestilte den fredag og har modtaget den tirsdag.
Mistro gjort til skamme
Mistro til produktet og leveringstiden gjort til skamme.
Jeg valgte at købe en kuffert hos kuffertonline.dk fordi de havde et super tilbud på en printisso kuffert med en vægt på 3,1 kg og 104-112 liter til kun 839 kr.
Jeg bestilte mandag aften og modtog den onsdag middag.
Jeg er imponeret over hvor lækker den er og hvor hurtigt den kom frem til mig,
Virker som et godt køb men det vil tiden vise, er nu ikke så bange da der er 5 års garanti.
Kan ud fra denne oplevelse kun anbefale kuffertonline.dk
Vil ikke anbefale
1-3 dages levering, ikke engang afsendt efter 4 dage.

Forkert produktbeskrivelse
Jeg købte kufferten:
Den modtagende kuffert er med glitter.
Kan ikke anmelde selve modellen, så nu får TP den.
Kufferten skulle have været en gave til min far, men min mor får den nok istedet.
Leveringen var fin og produktet var acceptabelt pakket ind. Derudover var afsendelsestiden af mit produkt acceptabelt.
Bestilte lørdag og modtog onsdag.
God pris og hurtig levering
Ingen postNord valgmuligheder
Nemt at købe, betale og få leveret på 3 dage.
Ulempen er dog, at kuffertonline bestemmer hvilken PostNord pakkeudlevering de vil bruge.
Man kan ikke selv bestemme.
I mit tilfælde, hvor jeg har 2 stk. Post Nord udleveringssteder i Fields 300 meter væk, ankommer pakke/kuffert til en kiosk der ligger 3,5 km fra min adresse.
Hvis de lige havde brugt 2 min på at taste min adresse ind i Google Maps, så havde de kunne finde de første 10 steder der var tættere på!
Trygt og nemt
Udemærket hjemmeside, meget nem at finde ud af. Jeg bestilte en kuffert søndag, og jeg modtog den torsdagen efter. Jeg er rimelig glad for mit køb. Jeg var dog i tvivl om jeg skulle købe på hjemmesiden, men jeg er glad for jeg gjorde det.
Bestilte kuffert om mandagen med lovet…
Bestilte kuffert om mandagen med lovet levering torsdag i samme uge. Skulle bruge kufferten i weekenden til en rejse til USA. Trods rykker blev kufferten først leveret til afhentning om onsdagen ugen efter, hvor jeg var i USA. Måtte ud og låne en kuffert !
God pris, hurtig levering og god kundeservice
Bestilte en medium trolley kuffert på tilbud mandag, blev leveret tirsdag. God pris og super hurtig levering. Desværre fik jeg ved en fejl leveret den i en forkert farve. Kundeservice tilbød med det samme at sende en ny eller give mig yderligere rabat hvis jeg ville beholde den jeg havde fået tilsendt. Fin service der gør at det på trods af fejlen endte som en god oplevelse. Vil helt sikkert handle her igen i fremtiden!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.