Zeer goede service! Eerste product dat gestuurd was werkte helaas niet. Dit hebben we meteen teruggestuurd. Kuddle reageerdde meteen en had ons geld terug gestort. We hebben meteen een nieuwe bestell... Leggi di più
Omdat over het geheel genomen het goed was. Website is duidelijk. Vragen via de mail worden beantwoord. Spullen zijn geleverd en werken. Groot kussen en verwarmingsformaat. Hou rekening met ru... Leggi di più
Eerlijk is eerlijk en daarom deze tweede review. Ja het versturen heeft meer tijd in beslag genomen. Vanuit Kuddle heb ik netjes antwoord op mijn vragen gekregen en de twee kussens zijn binnengek... Leggi di più
Na levering welke langer duurde als verwacht zat de accu er niet bij want die moest volgens een nieuwe mail uit een ander magazijn komen. Dus helaas kan het kussen nog altijd niet gebruikt worden.
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Het elektrische warmtekussen van Kuddle is een comfortabel en stijlvol kussen met infraroodtechnologie en een oplaadbare batterij. Het infrarood element verwarmt de achterkant van het kussen en deze is in te stellen op 3 verschillende warmtestanden. Bovendien is het kussen draadloos, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Het is perfect voor thuisgebruik, op kantoor of tijdens het reizen.
Kymmellstraat 47, 7907CN, Hoogeveen, Paesi Bassi
- info@kuddle.eu
- kuddle.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Top kussen, de kracht vd powerbank valt tegen
Duidelijke website, snelle levering. Goed verpakt.
Het kussen werkt goed. Ik vind het erg fijn dat het een kussen is dat flexibel is en zich dus naar je lichaam vormt. Dat is niet met alle merken het geval. Ik heb gekozen voor de afmeting 60 cm bij 40 cm en die maat zou ik zeker aanraden. Lekker groot.
De stof is prettig. Kortom: ik ben blij.
Aanpassing 12 november 2025: ik vind het nog steeds een fijn kussen, maar de kracht van de powerbank vind ik tegenvallen. Ook op de laagste stand haalt hij bij lange na niet de tijd die op de website staat. Gelukkig heb ik het kussen met twee powerbanks genomen, maar met één zou je ook een tijd moeten kunnen doen.
Zeer tevreden over Kuddle.
Ik heb onlangs een warmtekussen met een extra powerbank gekocht.
Nu bleek 1 van de 2 powerbanks niet goed op te laden, contact met de klantenservice gehad en gelijk een nieuwe powerbank toegestuurd gekregen.
Ben zeer tevreden over het warmtekussen zelf en fijne warmte ook al op stand 1.
Dus zeer tevreden over het kussen, en de klantenservice.
Fijn warmtekussen op site
Duidelijke info op site, prima afhandeling. Onze bejaarde poes vindt het warmtekussen heerlijk! Ze gebruikt het op de laagste stand.
Ik heb een kKuddle kussen gekocht in de…
Ik heb een kKuddle kussen gekocht in de winter met een bruine hoes. Met dit zomerse weer wilde ik een andere kleur, die kon ik makkelijk bestellen via de website en was snel in huis.
Kudde heeft het keurig opgelost
Kudde heeft het keurig opgelost, ik zou zeker weer zaken met ze doen, niets anders dan lof!

Risposta di Kuddle
Snelle levering , maar is een cadeau voor aanstaande verjaardag. Dus kan er verder niks over zeggen.

Risposta di Kuddle
Fijne kussen maar heel snel leeg
Hele fijne kussen wordt ook goed warm, enige grote nadeel is dat de batterij heel kort meegaat. Met 2 uurtjes is de powerbank al helemaal leeg. En gaat je warmte ook weg

incomplete levering

helemaal top
Bij navraag of een uitverkocht artikel…
Bij navraag of een uitverkocht artikel weer op voorraad zou komen kregen we als reactie dat het artikel binnen 2 á 3 weken wel weer op voorraad zou zijn.
Na een uurtje ongeveer kregen we een mail dat ze toch nog 1 gewenst artikel gevonden hadden en dat ze dit in de catalogus toegevoegd hadden waardoor ik mijn Kuddle meteen heb kunnen bestellen.
Wat een geweldige service👌🏻

Gewoon goed.
Makkelijke site, snel kunnen vinden wat we wilden, makkelijk bestellen en betalen. En de volgende dag in huis. Aangename warmte en goede kwaliteit, wij zijn helemaal tevreden.
Zeer positief
Snelle bezorging. Goede service, ik kocht een kussen met 2x een powerbank waarvan 1 powerbank het niet goed deed, probleem werd gelijk opgelost...super!
Het kussen voldoet aan alle verwachtingen.

Aanrader !
Wat een fijn kussen, de kwaliteit is top en met stand 2 (blauw) erg aangenaam. Mijn koude voeten worden er blij van 👍
Super snelle levering
Het kussen is bedoeld als Kerstcadeau. Is dus nog niet in gebruik, maar ik ben heel erg blij met de super snelle levering, zodat het cadeau op tijd is gearriveerd. Mijn online vraag werd ook heel snel beantwoord. Veel dank.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.