1. Società di servizi contabili
  2. Consulente per la gestione aziendale
  3. Servizio di buste paga

Bogholderi, lønkørsel og økonomisk rapportering for små og mellemstore virksomheder.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,4

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

100% anbefalet

Virkelig flot samarbejde! 100% anbefalet for tandklinikker.

18 giugno 2026

Risposta di Kube&Co

Mange tak for det Bence! Vi sætter stor pris på vores samarbejde :)

I forbindelse med en større…

I forbindelse med en større kliniksammenlægning har vi valgt at arbejde sammen med Kube&Co. I processen har det været vigtigt for os at danne os et godt overblik over situationen, kontinuerligt. Dette har Kube&Co hjulpet os med at få. Samarbejdet har og er i stor grad præget af en god kommunikation som følges op efter aftale. Dertil kommer at Kube&Co udviser en god brancheforståelse som er en stor fordel samt bidrager kompetent til løsninger løbende og vi kan derfor kun anbefale Kube&Co til andre.

15 gennaio 2026

Risposta di Kube&Co

Mange tak for det Mads. Vi er rigtig glade for at arbejde sammen med jer.

Den rigtige samarbejder

Jeg samarbejder med Kube & Co fra 8 år siden. Vores samarbejde er upåklagelig og jeg har fundet altid den rigtig hjælp og rådgivning.

26 maggio 2025

Risposta di Kube&Co

Mange tak Radu! Vi er glade for at have dig som kunde og glæder os til mindst så mange år frem i samarbejdet :)

Pålidelige og professionelle – kan varmt anbefales!

Pålidelige og professionelle – kan varmt anbefales!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Kube&Co. De er professionelle, effektive og altid hurtige til at svare. Deres rådgivning er klar, brugbar og tilpasset mine behov. Jeg føler mig tryg ved, at mine finanser er i gode hænder. Kan varmt anbefales!

23 maggio 2025

Risposta di Kube&Co

Mange tak for det Oana. Det er dejligt at vi må følge med i jeres klinikprojekt og udvikling!

Intet mindre end verdensklasse :)

Jeg havde kæmpe bekymringer ift. skift af vores ekstern økonomifunktion, men Samuel og hans team har vist, at de bekymringer var fuldstændigt unødige!

Du kan trygt overlade selv de mest komplekse økonomiopgaver til Kube&Co :)

24 gennaio 2025

Risposta di Kube&Co

Mange tak for de pæne ord Joakim. Vi er rigtig glade for at have dig som kunde!

Kompetent og detaljeorienteret bogføring

Jeg har været meget tilfreds med Kube & Co, som håndterer bogføringen for min klinik. De arbejder struktureret og har en imponerende sans for detaljer, hvilket sikrer, at alt bliver gjort korrekt og rettidigt. Derudover er Samuel og Alex utroligt behagelige at samarbejde med – de er imødekommende, professionelle og altid tilgængelige, når der er brug for sparring eller hjælp. Det giver stor tryghed at vide, at økonomien er i gode hænder. Kan varmt anbefales.

20 febbraio 2025

Risposta di Kube&Co

Tusind tak for de pæne ord Sagar. Vi er rigtig glade for at kunne have været med i dit klinikprojekt fra starten og se dig og klinikken udvikle sig.

Fantastisk

Havde et bogholderi der var blevet maks syltet og total i kaos og blev henvist til kube&co.
efter kort fik de styr på det hele og ryddet op og samarbejder med bla et godst revisonfirma jeg er stadig kunde hos dem og er yderst tilfreds så de varmeste anbefalinger her fra om du er en lille eller stor virksomhed.

11 giugno 2024

Risposta di Kube&Co

Tusind tak René for dine pæne ord. Vi er ligeledes meget tilfreds med samarbejdet.

Jeg har brugt Kube og Co siden jeg…

Jeg har brugt Kube og Co siden jeg overtog klinikken i 2022. Det har været en glædelig aflastning for min at vide der ar været styr på løn og bogføring. Samuel er nem at komme i kontakt med på mail og telefon.

24 maggio 2024

Risposta di Kube&Co

Tusind tak Yasser. Vi er ligeledes meget tilfreds med samarbejdet!