Jeg havde mere eller mindre fundet ud af, hvilket ur jeg ville købe - men havde først lige nogle ting vedrørende uret jeg skulle ha' konfirmeret, og Nicholas var mere end villig til, at svare på.... Leggi di più

Absolut zu empfehlen! Sehr zuvorkommender Verkäufer, der einen immer auf dem Laufenden hält, was Bestellung etc. anbelangt. In meinem Fall hat er sogar extra die gewünschte Uhr bestellt, deshalb muss... Leggi di più

Har inden for kort tid købt to ure hos Kronometer. Kommunikationen omkring handlerne blev håndteret hurtigt og professionelt af Nicholas Stenov. Betalingen blev foretaget nemt og smertefrit - i det... Leggi di più

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Svarer hurtigt, og uret blev personligt leveret... 👌

Den 10.12 havde jeg overført pengene og Nicholas kom med uret d. 19.12.
Uret / Grand Seiko var akkurat lige så lækkert, som jeg regnede med.

Til John Andersen; prøv dog først, at snakke med dem som står bag siden. Det er da ikke én "fake hjemmeside" bare fordi du synes det... Jeg har nu købt to ure fra din "fake hjemmeside"...

19 dicembre 2025

Hej MK.
Tak for din fine anmeldelse. Jeg vil knytte komentar til John Andersen. som har skrevet på trustpilots kronometer21.dk. Kronometer har 2 hjemmesider. Kronometer.dk med ældre ubrugte modeller og kronometer21.dk med nyere ubrugte modeller.

Virkelig god oplevelse med at købe ur…

Virkelig god oplevelse med at købe ur fra Nicholas. Han svarede hurtigt på mine spørgsmål omkring uret, og var lynhurtig til at sende uret til mig. En god oplevelse som førstegangskøber af et ur. Alt i alt kan jeg varmt anbefale kronometer21

12 giugno 2025

God kundeservice - i forhold til priserne.

Flot kundeservice, hvor der er konstante opdateringer på ordren, og hurtige svar på spørgsmål. Selv når man skriver om aftenen.
Jeg havde lidt problemer med en ur-lænke, og også her blev der udet en ihærdig indsats indtil lænken blev erstattet fra producenten.
Alt i alt en fornem købsoplevelse.
Tilføjelse Juli 2025 - Husk at Kronometer kun videresælger urene, og derfor ikke tager ansvar for urets kvalitet mv.
Har fortsat problemer med at den oprindelige lænke ikke kan erstattes fra Doxa, med en løsning der passer ind i urets design. Enhver anden forhandler ville have taget uret retur, men det gør Kronometer24 ikke.
Opdateret vurdering er, at man får et billigere ur, og indenfor ovenstående rammer er det en god købsoplevelse.
Bare uheldigt at Doxa har produceret et ur der ikke er i orden, med deres Clive Cussler edition.
Svar til Kronometers svar: Havde jeg købt uret i en rigtig butik, havde jeg ud fra to forskellige positive nikkel-tests, bedt om at returnere uret. I stedet har Kronometer tilbudt at sælge uret for mig, hvor jeg selv tager risikoen med at håndtere kunder, der kunne have samme reaktion som jeg på uret. Uret har desuden været til salg i snart et halvt år, og jeg må selv tage ansvar for værditab.
Hvis jeg kan returnere uret til Kronometer, er den oprindelige gode oplevelse naturligvis genoprettet.

1 febbraio 2025

Hej Peter.

Tak for de fine ord.
Bare en opsummering til læserne.

Da du sagde at du fik udslæt af lænke, men ikke ville have at kronometer skulle have bøvl med det, besluttede jeg at hjælpe, igennem Doxa, med en ny lænke og gummirem, som passede til kassen, men ikke var til Cussler modellens unikke design. Doxa ville ikke sende en ny lænke magen til den oprindelige, da det ikke ville give mening hvis du fik udslæt. Deres lænker havde bestået hvor meget nikkel de måtte have i sig.
Doxa gav dig tilbehør i form af lænke og gummirem for ca. kr. 3.500,-
Derudover tilbød jeg at sælge uret for dig, så jeg satte uret til salg for dig. Senere havde du selv sat uret til salg på DBA. Kort efter var det væk igen og jeg tænkte at uret måske var solgt.
Folk skal vide at, som du rigtig skriver, så går Kronometer langt for at hjælpe og sådan er vi, men alt garanti og reklamationer går først igennem kronometer og så henvender vi os til producenten.

Lille forretning med flot service

Lille forretning med flot service.
Fra jeg bestilt mit ur til indehaveren personligt afleverede uret på min adresse gik mindre end to uger.
I den periode modtog jeg løbende status. Dit ur et bestilt, dit ur er undervejs, dit ur er hos mig og endelig må jeg komme forbi og aflevere uret i morgen eftermiddag.

22 dicembre 2024

Fantastisk!

Fantastisk!

Det kan varmt anbefales at handle igennem kronometer.dk. Nicholas' service og kommunikation igennem købsprocessen var sublim. Ikke sidste gang jeg køber et ur hos ham.

13 novembre 2024

Rigtig god service

Købte et Vostok ur med 2 urremme. Da jeg spurgte ind til en anden kombination af urremme end dem der fremgik af hjemmesiden, fik jeg en god pris på dette.
Betalte via bankoverførsel - måtte lige overveje den metode - men det var uproblematisk.
Kan anbefale andre at handle med Nicholas

10 settembre 2024

Anbefales 200%

Så kom der endnu et ur hjem fra Kronometer og Nick. Efter en del køb kan jeg godt tillade mig at sige alt er perfekt i oplevelse af køb pris og vejledning. Må klart anbefale Kronometer. Der er et kæmpe udvalg og mange ure man ikke finder mange andre steder.

21 febbraio 2024

Anbefales 100%

Mit 3 ur og mit 5 køb fra Nick ved Kronometer. Igen top service og god oplevelse. Kæmpe udvalg af ure og ure man ikke finder andre steder. Glæder mig til næste køb.

1 febbraio 2024

Great Communication & Service

I just received the watch I ordered from Kronometer21. Nicholas is very informative and guided me through every step of the process. He helped me acquire a Japan domestic model that was quite hard to find which I am now enjoying a lot on wrist! :)

21 settembre 2023

Både ur og service i top!

Jeg har i dag modtaget et fantastisk flot Sturmanskie chronograf-ur i en kvalitet der langt overgår forventningerne. Havde der stået et svejtsisk logo på skiven, ville prisen have være mangedoblet. Det kan være lidt grænseoverskridende at skulle betale forud på kronometer.dk, men efter at have fået uret personligt overbragt og mødt indehaveren af forretningen, vil jeg absolut ikke have problemer med at købe fra butikken igen. Både Sturmanskie og kronometer.dk får fem stjerner herfra.

5 settembre 2023

SUPER GOD UR SHOP

Super skarp pris på et kvalitetsur fra Squale. Nemt at bestille og hurtig levering. Alt spillede maks og Nicholas svarer altid på sms. Top service og varm anbefaling herfra.

4 luglio 2023

Bedste købe oplevelse

Jeg har en lille samling af ure på 15 stk som er købt fra ca. 3 forskellige steder på nettet. Dette er mit første ur jeg har købt hos Kronometer af Nicholas og absolut den bedste oplevelse og det mest personlige køb jeg har lavet. Opfølgning af købet på mail og mobil frem til uret kom frem og en personlig hilsen fulgte med. Jeg kan klart anbefale at handle ved Kronometer og vil helt sikkert finde mit næste ur der også da udvalget er super godt og mange ure finder du ikke andre steder. Det ur jeg købte ejede jeg en ældre version af for ca. 10 år siden og har fortrudt lige siden at jeg solgte men nu er jeg den lykkelige ejer af samme nye model igen. Tak for købet Nicholas.
kigger allerede efter det næste ur jeg skal have i samlingen.

Mvh Brian Hansen

13 giugno 2023

Rodet og forældet hjemmeside

Rodet og forældet hjemmeside. Prøvede, forgæves, at købe et ur. Det er svært at forklare problemet, men de bagvedliggende bjælker m.m. kunne stadigvæk vælges i pop-up betalingsvinduet. Dette betød, at når jeg ville vælge "betalingsmetode", så endte jeg i stedet for med at klikke på bjælken "uret til hende" eller "uret til dykkeren.

30 aprile 2023

Hej David.
Tak for din anmeldelse.
Ja, siden er forældet og den er ved at blive udfaset til fordel for hjemmesiden kronometer21.dk

Har man undtagelsesvis problemer med en bestilling skal man skrive til: stenov@live.dk

Så hjælper jeg med bestilling.

VH

Nicholas Stenov/Kronometer.dk/Kronometer21.dk

Sjælden så positiv oplevelse.

Jeg købte en demovare, som virkelig er flot og fuldt ud som beskrevet... Hele vejen igennem tip top.
Sælger vendte lynhurtigt tilbage på henvendelse, og alt gik fuldkommen gnidningsløst.
Varen blev bestilt sidst på eftermiddagen, men allerede næste formiddag var den blevet indleveret hos transportøren, og dagen efter fik jeg leverancen.
Jeg kan stærkt anbefale at handle hos Kronometer.dk

25 gennaio 2023

Fremragende service!

Jeg bestilte et Grand Seiko hos Nicholas, og to uger efter - som aftalt - landede det ved min hoveddør. Jeg har kun godt at sige om hele købsprocessen! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler med Nicholas.

23 gennaio 2023