Dårlig mad og service Vi bestilte herregårdsbøf med bearnaisesauce. Tjener kom ud og sagde at bearnaisesauce var kold for kokken kunne ikke varme den for så ville den skille. Så kom tjeneren igen og... Leggi di più

En meget dårlig oplevelse 🫣 1 stk med karrysild 145,- og 1 stk med fiskefilet 155,- fås ikke meget dårligere end hos Krøger. Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen. Fiskefilet fra fryseren... Leggi di più

Vi var i Krøgers Have Igår til et større jule arrangement og fik den store juleplatte. 2 slags sild, æg og rejer, smørstegt fiskefilet med superlækker hjemmelavet remoulade, lun leverpostej, flæskeste... Leggi di più

2,9

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Rigtig dårlig madoplevelse

Dårlig mad og service
Vi bestilte herregårdsbøf med bearnaisesauce. Tjener kom ud og sagde at bearnaisesauce var kold for kokken kunne ikke varme den for så ville den skille. Så kom tjeneren igen og spurgte om vi ville have en ny, tjener kom ind med persillesovs. Bøffen var rå indeni og overstegt på ydersiden. Det blev sagt til tjeneren at han skulle høre kokken om han ville spise bøffen. Vi fik aldrig nogen svar. Med de priser de tager for maden skal den også være god.

29 agosto 2025

En meget dårlig oplevelse 🫣

En meget dårlig oplevelse 🫣
Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen.
Fiskefilet fra fryseren med remoulade og en tomatbåd/citron/rogn
Fiskefilet var tør og uden smag, rogn både lugtede og smagte grimt.
Karrysild var 6 små stykker lige taget op af en spand, pyntet med 2 store kapers og et halvt æg, som til gengæld var kogt perfekt. Hertil 2 halve stykker rugbrød fra supermarkedet, som var så tørt, at vi måtte få dem byttet.
Samlet indtryk var, at her er et køkken, som har mistet lysten, eller en ejer der er lige glad.
Absolut ikke et besøg værd😡
Den ene stjerne ⭐️ er for den arme tjener, som må stå for skud, for så kedeligt/dårligt mad.

27 agosto 2025

Så ville jeg alligevel hellere ha' haft en kartoffelmad

Det var en noget trist oplevelse at besøge Krøgers Familiehave - på en ellers fin søndag i august.

Alting bar tydeligt præg af træthed - fra stolenes trætte look (nej, de var ikke vintage-agtige...) til det generelle indtryk af nussethed, i-den-grad-solfalmede duge og nok ikke den store energi lagt i oprydning og rengøringens tegn.

Men en ting er omgivelserne - noget andet er maden. Vi var 2 begejstrede gæster der glædede os til stegt flæsk med persillesovs. Hmm - 6 stk. halvtørre, ikke-sprød-svær stykker flæsk. Små, små kartofler. Og det kunne måske gå, hvis det så havde været nye kartofler, men det var det ikke og den gummiagtige konsistens ledte tankerne hen på daggamle glaskartofler. Det var endnu mere øv var persillesovsen... Jo well var det sovs i tykhed og mængde, men smagen havde intet med persillesovs at gøre. Og jeg mener bare: Skal den ikke bare smage af persille??

Vegetarplatten var en sammensætning af noget meget småt, og jeg vil tro, at vores medspiser ikke var mæt efter den omgang.

På den positive klinge var øvrige gæster glade for de stykker smørrebrød, de fik. (Og KUN derfor er der 2 stjerner!). Men når 3 ud af 7 har en kedelig madoplevelse og når 7 ud af 7 oplever nussethed og træthed mv., så leder det tankerne hen på, om Krøgers mon er ved at takke af....

10 agosto 2025

Kan ikke anbefales

Vi havde glædet os til at skulle ind og have stegt flæsk….. men men men tjenerne havde ikke styr på noget som helst og maden var ikke tilfredsstillende, sovsen var klumpet og kartoflerne var som at spise vand. Så vi sagde det til tjeneren da vi skulle betale sagde han bare; “det er jeg ked af” !!!

Simpelthen så dårlig service!

Kan ikke anbefales

26 giugno 2025

Service, mad og drinks I særklasse

Min veninde og jeg blev mødt af en super skøn og nærværende tjener (Noah).
Der var band SLOW-MO super lækre toner og en god stemning.
Vi fik den lækreste laks og gode drinks og vin afstemt til maden.
En helt igennem fantastisk aften, fra vi trådte ind i haven, til vi forlod den igen.
1000 tak for en dejlig oplevelse.

6 giugno 2025

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk, og tag en af de to andre haver, hvor tjenerne kan finde ud af at yde den service man fortjener som gæst.

Maden var fin så ros til køkkenet, men tjenerne ødelagde hele oplevelsen. De var så uforskammet, og kom ikke ned en eneste gang for at høre om man manglede noget eller hvordan maden smagte. Der var ingen som helst service overhovedet, og når man henvendte sig fik man et arrogant svar retur. Jeg kunne forstå hvis haven var fyldt, at der var ekstra ordinær travlhed. Men det var ikke tilfældet, da haven langt fra var fyldt med gæster.

Så ærgerligt at et par unge tjenere kan ødelægge en ellers fin restuerant.

21 giugno 2025

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse

Var ude og spise med min kæreste i går aftes. Vi ventede 1 TIME på at vores mad blev serveret - vi kunne se de havde nogle store selskaber, men restauranten var slet ikke fyldt helt op.

Da maden kom, var kødet min kæreste havde bestilt ikke stegt som det skulle. Jeg bestilte stegt flæsk - sovsen og kartoflerne smagte at "vand", det smagte af ingenting. Ved et bord ved siden af os sad en familie, og maden var heller ikke som den skulle være der.

Der gik ydeligere 15 min før min kærestes ret kom tilbage igen. Her var sovsen og pomfritterne hel kolde, da det bare havde stået imens kødet blev tilberedt igen.

Det ikke i orden ud fra den pris man betaler og det der bliver serveret - er sidste gang vi kommer her.

20 giugno 2025

Konge aften

Jeg troede, jeg havde smagt god mad før. Jeg tog fejl.

Fra det øjeblik vi trådte ind på krøger vidste jeg, at aftenen ville blive noget særligt. Stemningen var som trukket ud af en dansk klassisk film – dæmpet belysning, bløde jazztoner og duften af flæsk og frisk vejr.

Men det var ikke bare atmosfæren, der tryllebandt os. Det var selskabet. Noah Ryan og Sofia – 3 personligheder, der på hver deres måde trak aftenen op i en liga for sig. Noah, med sin skarpe sans for detaljer og knastørre humor, fik selv tjeneren til at trække på smilebåndet. Sofia? Hun gled gennem rummet som en dans, med et blik, der kunne få enhver til at glemme sin forret.

Vi startede med en forret som jeg stadig drømmer om. Den var silkeblød, afstemt og eksploderede i smag. Noah tog en bid og blev stille. Det siger en del. Sofia kiggede op og sagde bare: “Det her er magi.” Og hun havde ret.

Hovedretten – god laks var så mør, at kniven kun var til pynt.

Da vi trådte ud i aftenen var vi ikke bare mætte – vi var rørte. Glade. Forførte.

Det er en kærlighedserklæring til livet, og med Noah og Sofia ved bordet bliver det en aften, man aldrig glemmer.

Vi kommer tilbage. Det er helt sikkert.
Mvh Borup

14 giugno 2025

Havde booket et bord til otte

Havde booket et bord til otte. Det skulle være i solen og med flag på bordet. Vi fik et bord i skyggen og flaget var glemt. Tjenerne havde desværre ikke kendskab til de ting, der normalt hører sig til en traditionel dansk frokost: alt fra sild, ost, hønsesalat blev serveret på én gang, og når vi bestilte drikkevarer, blev vi glemt. Stor skuffelse på en dag, hvor alle havde glædet sig - vi gik ind ved siden af og tilbragte resten af aftenen der.

7 giugno 2025

En fantastisk oplevelse.

En fantastisk oplevelse.
Hyggeligt sted, Noah og hans team gjorde aftenen til noget helt specielt.
God mad, virkelig godt tilberedt.
Tusinde Tak for en hyggelig aften.

6 giugno 2025

Smukt

Måske lidt naivt ift. bookings😜
En CBS graduate dag. Ringede for usikkerhed mht. mødetid. Smil i stemmen sagde kom bare🤣
Vidste ikke, at vi otte var stort set sole😉
Meeeenn, What the luck… Havde regnet med en typisk ældre tjener med sine holdninger, men iso blev vi mødt af en ultimativ mere end fantastisk person. Ikke nok med, at han var på uden at være “ invasiv” dernæst så “læst” han og var positiv diskret opmærksom.
Kære ejer…- I har fundet guld🌞

2 giugno 2025

Lavt niveau på mad og service

Mad kvaliteten var lav, lune retter blev serveret med silden. Servicen var helt væk og sikkert ikke deres skyld og de har sikkert ikke fået en oplæring i hvordan man kører et frokostselskab med øl og brændevin.
Virkelig ikke en god oplevelse, frokostklubben er skuffet og ikke et sted vi kommer igen.

23 maggio 2025

God påskefrokost i hyggelige omgivelser

Vi havde en virkelig dejlig oplevelse til vores påskefrokost i dag i Krøgers Have. Betjeningen var helt i top – venlig, opmærksom og imødekommende hele vejen igennem. Maden var både velsmagende og rigelig, og der manglede bestemt ikke noget. Børnene fik fiskefilet med pommes fritter og pandekager med is til dessert. Vi voksne fik påskeplatte nr. 2.
Et ekstra plus var den gode snaps, vi fik anbefalet til osten af kokken – virkelig et godt match!
Og selvom vejret ikke var det bedste, var det skønt at kunne sidde inde i de hyggelige lokaler og stadig nyde den afslappede og uformelle stemning.

Alt i alt en rigtig god oplevelse – vi kommer gerne igen!

20 aprile 2025

Havde glædet os til noget god julemad

Havde glædet os til noget god julemad, men ak sådan gik det ikke. Den mest smagløse julebuffet jeg nogensinde har smagt, eneste der var smag i var sværen på flæskestegen…….
Så prisen og oplevelsen hænger desværre ikke sammen overhovedet:-(

13 dicembre 2024