Nog steeds slecht product na 2 half jaar bericht op je klacht ze willen het oplossen mail gestuurd tot op heden maand verder nog niets gehoord dus sta nog steeds achter mijn review Allure kristal... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Eerst leren kennen 10-tal jaren geleden op een beauty beurs in Brussel,ondertussen gebruiken zowel ik als twee van mijn 3 dochters,jongste nog iets te jong.Zeer tevreden klant,die iedereen het aanra... Leggi di più
Op de huishoudbeurs over laten halen demo op mijn been gehad vervolgens het aangeschaft €40 lichter al twee dagen brand mijn huid en is zwaar geïrriteerd volgende dag al stoppels ( zou twee weken weg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gekocht op de Huishoudbeurs na een prachtige demo (<1 min). Wegens vervelende ervaringen met ontharen in het verleden toch maar op proef gekocht. Nu €40 verder (basispakket inclusief navullingen, die... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Allure Kristalpad is een Zwitserse onthaar methode welke pijnloos werkt. Nooit meer harsen, epileren of waxen.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 55% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Ik. Vindt het. Ideaal voor. Mijn benen. En bikinilijn gewoon. Heel perfect

Risposta di Allure Kristalpad
Snelle en correcte levering en geheel zoals verwacht werd.

Risposta di Allure Kristalpad
Zeer snelle levering en zeer content over het product.

Risposta di Allure Kristalpad
Helaas kan ik geen hogere beoordeling geven want het bestelde pakket is nooit geleverd! Heel jammer dit want ik ben 45 euro armer zonder er iets voor terug te hebben ontvangen.

Risposta di Allure Kristalpad
Werkt super makkelijk en snel.
Ik gebruik het wel alleen voor mijn benen. De rest doe ik wel onder de douche.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat!

Risposta di Allure Kristalpad
op de benen is het een goed resultaat. Onder de oksels is het een zeer pijnlijke ervaring.

Risposta di Allure Kristalpad
zeer aangenaam product en prima service ! TOP !

Risposta di Allure Kristalpad
De kwaliteit valt me tegen. Sowieso gaan de kristalpads niet zo lang mee als dat er aangegeven wordt. En is één behandeling van de benen genoeg van wat één zo'n pad 'goed' aankan. Maar van dit merk doet die dat zelfs al niet goed.

Risposta di Allure Kristalpad
Dan krijg je een mail of je het product wil beoordelen. Nou dat gaat niet hè als het het product na 4 dagen nog niet eens ontvangen hebt. En op mail worst voor het gemak maar niet gereageerd.

Risposta di Allure Kristalpad
Vlotte en snelle afhandeling van de bestelling.
Pads werken uitstekend

Risposta di Allure Kristalpad
Werkt niet echt ook niet met weinig druk en snel draaien oplichters

Risposta di Allure Kristalpad
Prima levering . Snel.en het product bevalt ook erg goed.

Risposta di Allure Kristalpad
Van de kristalpad heb ik een enorm rode en prikkelende pijnlijke huid gekregen. Echt niet fijn!