Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har netop købt en Mercedes B200 hos Kring & Nielsen, og oplevelsen har været helt i top fra start til slut. Bilen er simpelthen så fin – der er ikke en finger at sætte på hverken stand, kvali... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en rigtig god oplevelse med at købe vores Volvo V90 hos Kring & Nielsen. Fra start til slut var servicen i top – Jens var imødekommende, ærlig og meget hjælpsom gennem hele processen. B... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

BMW iX (Elektrisk SUV) - Køremaskine. Ren luksus og teknologisk avanceret SUV, der har styr på køreoplevelsen. Suveræn komfort og støjdæmpning. En fornøjelse til Frankrig i sådan en, vi ville klare... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Køb af bil hos dette showroom var en ren fornøjelse! 🚗✨ Vi vil gerne sige en stor tak til Jens for hans professionalisme, store viden og fantastiske kundeservice. Fra første øjeblik følte vi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di veicoli a motore

Scritti dall'azienda

Køb og salg af brugte kvalitets biler.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

God oplevelse ved bil Handel.

Mig og min kæreste købte en bil ved Kring & Nielsen i sidste uge, der var en god dialog hele vejen igennem forløbet hvilket gav en god tryghed ved handlen.
Vi handlede med Jens som gav os en god oplevelse og som os har været god til at kontakte os efterfølgende for at høre om alt var som det skulle være med vores nye Audi 😊

De har et meget åben og imødekommende team hvilket giver en klar anbefaling her fra. 😊

20 maggio 2025

Hej Daniel,

Tak for rosen til vores Team og ikke mindst tak for handlen :)

Fedt i har haft en god og tryg oplevelse her hos os.

Fem stjerne. Varmt anbefales

Fem stjerne.
Tusind tak til Jens Nielsen for den fantastisk gode og professionelle service. Jens hjalp mig igennem hele processen i købet af min første bil. Jeg følte mig godt behandlet og hele processen var en tryg oplevelse.
Alt i alt, super service, ærlighed og god tone fra start til slut.
Kan klart anbefales.
Tina V.

27 maggio 2025

Hej Tina,

Tak for anbefalingen og de 5 stjerner Tina :)

Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

5 store stjerner

5 store stjerner, når man nu ikke kan give flere.
Købte Passat lørdag som blev klargjort og leveret tirsdag, da vi skulle køre på ferie om onsdagen, fantastisk service!!!
Tusind tak fra familien Jensen i Nørresundby

27 maggio 2025

Hej John,

Tak for handlen og de 5 stjerner :)

Jeg er glad for at vi kunne hjælpe så hurtigt så i kunne komme afsted på ferie i den nye bil :)

Valutata 5 stelle su 5

Super service, og arrangerede folk. Alt i alt et super sted at købe bil.

16 maggio 2025

Hej Henrik,

Tak for handlen og de 5-stjerner :)

Valutata 5 stelle su 5

Mine fem stjerne går til Frank…

Mine fem stjerne går til Frank Johannesen for sin yderst gode, og professionelle service. Frank var god til, at hjælpe mig igennem købet af min nye bil. Ligeledes gøre købet til en god og tryg oplevelse - og så er han et rart menneske.
God mavefornemmelse under hele processen - tak.
Mvh Sarah

2 maggio 2025

Hej Sarah,

Tak for handlen. Jeg er glad for at du har følt dig godt behandlet igennem hele processen.

God køre tur :)

Køb af Mercedes A200

Da jeg bor på Sjælland, og ikke ønskede at køre til Jylland, tog jeg chancen og købte en Mercedes A200 ubeset hos Kring og Nielsen, jeg bestilte bilen til levering på min adresse, og jeg blev ikke skuffet, bilen var helt som den skulle være, og alt virker som det skal.
Både sælger og den sympatiske chauffør der leverede bilen, ydede en fantastisk service!, ville give 10 stjerner hvis man kunne, ikke den sidste bil jeg har købt hos dem.Sådan en service har jeg ikke oplevet når jeg har købt bil hos de autoriserede forhandlere.

9 aprile 2025

Hej Michael,

Mange tak for din fine anmeldelse - den er vi rigtig glade for :)

Det er altid dejligt at kunne overraske positivt - specielt på køb og levering ubeset.

Tak for tilliden.

Valutata 5 stelle su 5

Fik en fin handl og fin snak med…

Fik en fin handl og fin snak med sælgeren omkring bilen, god anbefales, fik hjælp af Thor der ude fra, rar mand

9 maggio 2025

Hej Max,

Godt at høre du har haft en god oplevelse med købet af din nye bil her hos os og vores salgselev Thor.

Det binger vi videre :)

Valutata 5 stelle su 5

Vi har i dag købt en Mazda

Vi har i dag købt en Mazda , vi har haft Jimmy son sælger , vi føler os godt behandlet og god service. Vi føler os godt behandlet og han har gennemgået alle papirerne mm med os så vi følte os trygge.

8 maggio 2025

Hej Heidi,

Tak for handlen.

Dejligt i har haft en god oplevelse :)

Fin service

Fin service, alt okay med eleven Thor

6 maggio 2025

Hej Frederik,

På vegne af Thor

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service ved bilkøb – professionel og tålmodig gennem hele processen

Vi har for nylig købt en bil (Kia Proceed)😁, og fra start til slut blev vi behandlet rigtig godt, selvom der var en sprogbarriere. Vores bemærkninger og ønsker til bilen blev taget alvorligt og opfyldt uden problemer. Vi blev guidet gennem hele processen af Frank, som sørgede for, at alt forløb glat. På trods af vores begrænsede erfaring med at købe bil i Danmark, var han meget tålmodig med os og forklarede alt grundigt, samtidig med at han gjorde sit bedste for at hjælpe os. Kontakten var super hele vejen igennem, og vi følte os trygge og velkomne. En rigtig god oplevelse!

24 aprile 2025

Hej Ewellina,

Tak for handlen og den flotte anmeldelse :)

Jeg er glad of rat vi kunne hjælpe jer godt i gang med at kører bil her i DK.

Rigtig god sommer.

Valutata 5 stelle su 5

Havde noget motorfejl på bilen

Havde noget motorfejl på bilen. Fik det fixet ved Kring & Nielsen. De ydede en mega go service. Kan varmt anbefales👍

23 aprile 2025

Hej Peter,

Dejligt du har følt dig godt behandlet og serviceret.

Vi er glade for at kunne hjælpe dig godt og hurtigt videre.

Henrik

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse vi købte en EQB

Fantastisk oplevelse vi købte en EQB, vi blev båret igennem handlen, klargøring af bilen og professionel hele vejen igennem. god service. Kan anbefales 🙏

22 aprile 2025

Hej Nikolaj,

Tillykke med den fede EQB og tak for anmeldelsen :)

Professionel og tryg handel

Jeg har netop handlet en Audi Q2 hos Kring & Nielsen

Hele forløbt har virkelig udstrålet professionalisme samtidig med at tonen har været tilpas uformel så man følte sig tryg og på lige fod med alle andre handlene.

Igennem hele forløbet har der været styr på tingene, godt flow og jeg har følt mig tryg igennem hele handlen.

Både Jimmi og Marc har været involveret og begge har været yderst fair og professionelle.

Jeg vil klart anbefale andre at handle hos dem.

Derudover er deres faciliteter virkelig flotte og bilen skinnede da jeg hentede den.

13 aprile 2025

Hej Anne,

Mange tak for handlen og din anmeldelse - Den er vi glade for :)

Du ønskes rigtig god kørertur i din flotte nye Audi Q2.

Kæmpe anbefaling

Kring & Nielsen har været yderst kompetente i hele købsprocessen, da jeg for nyligt handlede en Audi via dem. Jeg kan med sikkerhed sige, at det ikke er sidste gang jeg handler der og dette er endda selvom jeg er bosat på djævleøen. Jens var min primære go-to og han bidrog kun til en endnu federe proces - serviceminded og en rigtig guttermand. Kæmpe anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 aprile 2025

Hej Thomas,

Tak for de 5-stjerner :)

Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse med bilkøbet her hos os. Jeg ser frem til at hjælpe dig igen næste gang :)

Klar anbefaling.

De bedste anbefalinger til Kring og Nielsen. Rigtig god kommunikation og opfølgning på spørgsmål, i hele købsprocessen. Salgselev Thor gjorde det super godt og var godt "klædt på" af Henrik.
Tak for en god oplevelse.

4 aprile 2025

Hej,

Tak for handlen og for at give vores salgselev Thor en god og lærerig oplevelse.

Henrik

Valutata 5 stelle su 5

Har købt en fin Mercedes sammen med…

Har købt en fin Mercedes sammen med salgselev Marc. Han har gjort et godt stykke arbejde👍 det virker til at være et sikkert og godt sted at handle, og jeg kan sagtens anbefale det

3 aprile 2025

Hej Alexander,

Tak for anbefalingen og de 5 stjerner.

Marc

Køb af skoda

Rigtig mange tak for en god handel. Sælger var imødekommende og service minded.
Desuden en god opfølgning efter køb.

Mvh. Mike

23 febbraio 2025

Hej Mike,

Mange tak for din anmeldelse og handlen her hos os.

God oplevelse og service

Vi har netop kørt den første lange tur i vores “nye” Ford focus købt hos Kring og Nielsen. Og det har været en fornøjelse at handle bil hos dem, styr på det hele og behjælpelige med ekstra ønsker.
Og en klargøring der gør at man får ny bil følelsen i en brugt bil.

28 marzo 2025

Hej Annika,

Tillykke med den nye bil og første "rigtige" kørertur. Dejligt i har haft en god oplevelse og at bilen lever op til forventningerne.

Vi bringer roserne videre til hele teamt.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più