Vi har netop købt en Mercedes B200 hos Kring & Nielsen, og oplevelsen har været helt i top fra start til slut. Bilen er simpelthen så fin – der er ikke en finger at sætte på hverken stand, kvali... Leggi di più
Vi havde en rigtig god oplevelse med at købe vores Volvo V90 hos Kring & Nielsen. Fra start til slut var servicen i top – Jens var imødekommende, ærlig og meget hjælpsom gennem hele processen. B... Leggi di più
BMW iX (Elektrisk SUV) - Køremaskine. Ren luksus og teknologisk avanceret SUV, der har styr på køreoplevelsen. Suveræn komfort og støjdæmpning. En fornøjelse til Frankrig i sådan en, vi ville klare... Leggi di più
Køb af bil hos dette showroom var en ren fornøjelse! 🚗✨ Vi vil gerne sige en stor tak til Jens for hans professionalisme, store viden og fantastiske kundeservice. Fra første øjeblik følte vi... Leggi di più
Køb og salg af brugte kvalitets biler.
Torstedalle 173, 8700, Horsens, Danimarca
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Jeg lige købt en Peugeot 208. skulle bruge en bil hurtig og her havde en god oplevelse, ved at handle med Jimmi. Jeg fik min bil hurtigere end start dato så det var super.
Gode oplevelse her fra Thomas

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Dejlig positiv oplevelse at handle bil hos Kring & Nielsen. Vi er glade for vores Superb, og kommer helt sikkert forbi næste gang vi skal handle bil.

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Super gode oplevelse fra start til slut var på ud kig efter en minder bil og faldt over en netop her og kan garantere det ikke er sidste gang vi kigger efter bil her frank var rolig fra start til slut ikke noget med at han hade travlt med og skulle sælge noget lige noget jeg kan li og der jeg skulle hente den var der også gode tid til lige og vise hvordan tingen fungerer selvom om det var sidste på dage så hvis i vil ha en super gode oplevelse ved bil købe skal i næsten prøve og køre forbi her

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Jeg har desværre måtte aflyse et køb af bil, hvor jeg har force majeure med dødsfald i familien. Jeg får ikke mine 5000kr tilbage som jeg har givet a-konto. De penge skulle have været med til at give personen en god begravelse.

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Takket være Frank Johannesen har vi fået købt en fornuftig Seat 1.4. Lige fra første dag vi henvendte os har Frank taget sig ekstremt godt af os. Selv med de mindre små problemer jeg fandt på bilen har vi kunnet finde en fornuftig løsning på, så alle parter er glade og tilfredse.
Helt sikkert et trygt og fornuftigt sted at handle bil hvor kundeservice og tilfredshed er i højsædet.

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Har fornyeligt købt en rigtig fin polo GT, og alt har vært problemfrit super tilfreds, har handlet med Jens, super behagelig fyr. Ikke sidste gang jeg køber bil der, samt fik en fair bytte pris på min gamle bil.
De fremviste endda bilen en lørdag da det var den dag det passet ind i vores skema.

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Kan klart anbefale at købe bil her!
Lækker bil, god skarp prispunkt, præcis i udstyrsliste( indeholder det udstyr som er oplyst).
Sælger var Jens ( medejer)som var meget professionel, hjælpsom og jeg havde helt ro i maven over at købe brugt bil her og af Jens.
Købt er Audi A3 Ambiente, 1,4, kørt 110.000 km.

Varm anbefaling herfra.
Jens var rar, professionel og hjælpsom hele vejen igennem, og var der til at hjælpe (også over telefon), hvis jeg havde spørgsmål.
Helt kanon kundeservice.
Ingen tvivl om at den dag clioen skal byttes ud, kommer jeg forbi igen 😊

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Jeg har haft en fantastisk dialog med Jens omkring køb af ny bil, hvor de tog min gamle bil i bytte.
Det har været en rigtig positiv oplevelse, hvor jeg har følt, at de virkelig har kunden i centrum og sikrer sig, at alt går som smurt og er meget hjælpsomme. Jeg har ikke en finger at sætte på hele forløbet, og vil gladeligt anbefale alle at købe bil hos Kring & Nielsen.
Jeg tager selv hellere end gerne turen til Jylland igen, selvom jeg bor i København. :-) Tak Jens!

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Har lige haft fornøjelsen af, at handle med Kring Nielsen. De købte min Audi S3 og jeg kørte hjem i en Peugeot 208.
Fra første kontakt over tlf havde jeg en rigtig god mavefornemmelse og det er super vigtigt for mig når man skal købe en ny bil. Der var god kommunikation med Frank over tlf flere gange inden jeg kørte til Jylland for at hente min nye bil.
Da jeg kom frem var alt parat og der skulle bare skrives fysisk under på kontrakten og byttes biler.
Alt i alt er alt gået som smurt og jeg vil slet ikke tøve med at handle med dem igen selvom jeg skulle hente bilen i Jylland. Min nye bil var så flot og velholdt og var som de havde beskrevet den. 5 stjerner herfra.
Kenny Albertslund.

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Har lige købt en Skoda Enyaq hos Jimmi fra Kring & Nielsen.
Det var en super oplevelse, venlig,hjælpsom og der var god tid til at blive sat ind i tingene og bilen blevet leveret som om den var ny😊👍🏻
Kan kun anbefales.
Vh
Rune

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Har i sidste uge købt bil hos Frank, ved Kring og Nielsen.
Hele oplevelsen var tryg og god, jeg følte mig godt behandlet og følte samtidig, at Frank imødekom mig og mine ønsker/behov.
Tak til Frank - vi ses helt sikkert igen, på trods af 1,5 times kørsel hver vej 😄

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Kring og Nielsen i Horsens.
Et faaaaaaaaantastisk sted at købe bil.
Vi havde Jimmi som solgte os vores skønne bil.
Vi der selv kommer langvejs fra (Sjælland)
Blev mødt med åbne arme og super behagelige dialog hele vejen igennem fra Jimmi. Både da vi besøgte forhandleren første gang og til vi kom anden gang for at hente bilen.
Når man har haft spørgsmål har han siddet klar på stedet til at svarer hurtigt.
Hele det forløb har bare været så fantastisk.
Det er virkelig den bedste service vi længe har fået!!.
Det er bestemt en forhandler vi vil anbefalde til fulde hos folk.
Også folk som læser Trustpilot. Det er virkelig ikke et sted man fortryder sine køb og bestemt heller ikke sidste gang vi køber bil derfra.
Tusind tak for en fantastisk skøn service og ikke mindst den varmeste behandling fra jer.
Hvis man kunne give jer langt flere stjerner fik i dem hvertfald også! :)
Tusind tusind tak forsæt jeres skønne glæde og jeres behagelige dialog med jeres kunder. Tak 😍🙏

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Jeg tror jeg har ejet 14-15 biler i tidens løb, aldrig nye. Købte en Mercedes fra 2014 hos Kring&Nielsen - ældre biler er jo altid en tillidssag. God saglig info, lydhøre, rimelig pris, intet pres. Mere imponerende: den var klargjort på værkstedet tip-top, med en 3 siders tilstandsrapport der stemte med virkeligheden. Jeg har oplevet lidt af hvert, men aldrig en så professionel service. Tak for handlen!

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Jeg købte en Mercedes hos Frank, som stod klar da jeg kom. Jeg købte den over telefonen, hvor jeg blev guided rigtigt fint ift bank og lån. Fik en forsikring på bilen som gør at jeg ikke skal tænke på uforudsete udgifter de næste par år. Frank ringede og tjekkede op på bilen nogle uger efter om alt var iorden. Alt i alt en god oplevelse.

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Alt gik som smurt. Professionel og behagelig atmosfære. Vi har intet at udsætte på vores bilkøb hos Kring og Nielsen. Vi er et meget tilfreds par, med vores "nye" Peugeot 208.
Stor anbefaling fra os!

Risposta di Kring & Nielsen Aps
En rigtig god oplevelse at købe bil hos kring & nielsen. Syntes atmosfæren i butikken var rigtig god. Tak for handlen.

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Super god oplevelse med Daniel. God service og ordentligt behandling både før og efter handel.
Vil klart anbefale :-)

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Alene det, at se hvor flot alle bilerne fremstod både ude som inde i forretningen - hvilket overraskede mig meget! Selve forløbet i forbindelse med den endelige handel blev en meget positiv oplevelse, selv om der var mange kunder og alle havde rigeligt at se til. Der var en god stemning og alle ønsker og detaljer kom på plads med forståelse fra begge sider - Tak for jeres måde at være på - Vil absolut anbefale alle, der ønsker en brugt bil, at komme ind til Kring & Nielsen ApS i Horsens

Risposta di Kring & Nielsen Aps
Min kæreste og jeg kan kun anbefale at købe bil hos Kring og Nielsen. Indehaver Henrik skal især have stor ros, for både at yde en god service og blive længere tid på arbejde, så vi kunne nå fra Fyn til Horsens. Han tog sig god tid til at besvare vores spørgsmål, og vi følte på intet tidspunkt at vi at vi skulle skynde os. Vi fik prøvekørt bilen og valgte at slå til, prisen var også super fin. Efter lidt tid kunne vi hente vores bil, som stod super flot og havde fået lavet de småting som der var aftalt. Hele handlen har været meget professionel og vi har følt os trygge hele vejen i processen. Vi har bestemt ikke fortrudt at vores køb af bil hos Kring og Nielsen.