Er det et åben fængsel siden i ikke kan…
Er det et åben fængsel siden i ikke kan holde på jeres fanger FLOT
Vi driver landets fængsler og fører tilsyn med dømte i frihed. Vi hjælper folk sikkert videre til et liv uden kriminalitet.
Strandgade 100, 1401, København, Danimarca
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Er det et åben fængsel siden i ikke kan holde på jeres fanger FLOT
Sidste gang sendte mig og mine venner en stor ros. For det mad og kager som fangerne i Jyderup og Storstrøms fængslet leveret til kulturnat 2025. Men vi glemte også at rose det personale fra kriminal forsorgen. Som gik 117 gange frem og tilbage med mad og kager. Til alle os der stod i kø inde ved nytorv for at komme ind og se de seværdigheder der nu var der. Stor tak fra os 😃😃😃😃
Jeg har siddet varetægtsfængslet siden Oktober 2024-Maj 2025, er dog endelig kommet på et udslusningsfængsel..
Jeg vil sige ét par ting om Aalborg Arrest og den måde de behandler mennesker på "tortur"...
Jeg har oplevet mange gange at der er sket magtanvendelser mod indsatte, som reelt set intet havde gjort, har oplevet flere af vagterne være racister og stjernepsykopater, de har blandt andet brugt racistiske ord og udtryk for at nedgradere et andet menneske.. Vagterne i Aalborg Arrest burde skamme sig over deres, undskyld mit sprog, fuc##ng klamme opførelse og behandling af indsatte.. At skulle ringe på en knap for at bevæge sig på toilet, er fint nok, men at skulle sidde 2-3 timer for at vente på en vagt der kommer og åbner ens dør, er fuc##ng tortur og brud på menneskerettighederne- de få man nu har som varetægtsfængslet.. Det kan godt være vi er indsatte og har gjort nogle dumme ting, men vi er trodsalt mennesker, mennesker med følelse og krav.. Fu#k Kriminalforsorgen og deres latterlige "resocialisering" ..
Samtalestyring & aftaleoverholdelse til et 12 tal :)
Bedre sent end aldrig herfra 10 år efter........
jeg skriver og ringer til dem da jeg skal havde fodlænke på her d27/7-2023 jeg har været ude for en kæmpe ulykke på ferien med min 3 børn og kone , 2 af dem har været i kritisk tilstand og 3 af os har været slemt tilskade. jeg skriver mail og ringer og fortæller som det står til og at jeg ikke har nogen dato på hvornår vi bliver udskrevet fra hospitalet og at min dokumenter er på tyrkisk. Camilla U1533 fra kriminalforsorgen skriver alligvel så at jeg ska sende alt til dem inden d24 mandag. jeg står her i en svær tid med familien og alt er noget rod og kan ikke stå på mit ene ben , min familie vi alle ligger på hospitalet og ved ikk hvornår vi bliver udskrevet men alligevel vil hun have svar på det. i er så latterlige og klamme derinde i kriminalforsorgen. jeg har skrevet at de nok skulle få alt på skrift og dokumentation på tingene når jeg får det godt og er hjemme i dk igen men nej nej de tænker slet ikke på andre end dem selv. Camilla jeg håber inderligt at du kommer ud for det samme en skønne dag du et klamt menneske.
Hmm i forbindelse med et familie medlems dom oplever vi desværre der sidder en medarbejder og vurderer anderledes en dommeren . Og er forudindtaget . Og ikke tager hensyn til diagnoser skader osv.
Afslag på fodlænke velvidende at samme dag opfylder vedkommende betingelser for fodlænke .
Der er no mercy fra den medarbejder. Og de ved udmærket man ikke kan nå at klage inden vedkommende skal til afsoning.
Det er så magt præget og uden for rækkevidde
En sag hvor der er skudt gråsspurve med kanoner og man går efter at gøre så meget skade og omkostninger for den dømte.
Meget snedigt system .
Søby søgård viser ingen nåde bare følg regler selvom du er handicappet du kan arbejde som en alm fuld tid . Flot flot et system der ikke eller vil snakkes til . Umuligt du kan jo bare klage .
Kriminalforsorgens medarbejdere lyver og bedrager. Og sætter diagnoser på folk der ikke er udredt heldigvis er deres løgne dokumenteret en af de mest korrupte instanser.
De er så uprofessionel. Jeg har lige været inde i 2 mdr og de kunne ikke finde ud af at doserer medicin jeg fik ikke min livsvigtige nyre medicin i 1,5 mdr hvilket resulterede i at jeg røg direkte i dialyse da jeg blev løsladt. Og jeg holder kriminalforsorgen 100% ansvarlige eftersom vagterne har ignoreret enhver henvendelse.
Ærligt de er de mest lavlønnede men når de handler ind inden for muren så er priserne dobbelt op på alt jeg syntes det er noget værre svineri😡 se at få almindelige NETTO priser sæt igang👌🏽
KRFO er verdens ollerbedste arbejdsplads!!
#nyløn2021tilalle
#ingenbeordringerjuleaften
Det er en rigtig dårlig arbejdsplads. Meget bagtaler, utrolig dårlig ledelse, og der manipuleres og udvises ineffektivitet.
Alle forsøger at gøre hvad de personligt synes, uagtet lighedsprincippet,
Og alt skal omkring ledelsen, ud fra devisen at viden giver magt.
Der er et ulideligt arbejdsmiljø.
En god info til jer derude der skal tage den fysisk test: Det er kriminalforsorgens egen medarbejder typisk en fængselsbetjent der tager disse her test med jer og ikke en faglært på området. Det er lige meget om du løber maraton eller er professionel fodboldspiller, hvis du ikke kan lave push up på DERES måde eller deres hjernedødt opvarmning på 17min, så dumper man til prøven, selvom du kan fuldføre alle testerne som en leg.
De har nogen hjernedøde regler, f.esk hvis du skal lave 20øvelser på 45sek må du ikke lave det dobbelte selvom du kan, så det tæller med, hvis du har lavet nogen forkert undervejs. Laver du enkelt fejl undervejs og tiden er gået er du dumpet.
Tage jer i agt og klage videre hvis i føler jer snydt til prøven eller hvis i føler at deres prøver er fuldstændig latterligt!, især hvis du dyrker din sport på elitenniveau.
Der er en grund til at der mangel på fængselsbetjente og transportbetjente og den her er en af dem, da folk ikke gider op i prøven igen, når de finder ud hvor latterligt måde tingene er sat op!.

Risposta di Kriminalforsorgen
Mage til svinsk måde de ansatte behandler pårørende på... De snakker uhøflig, dømmende og selvoptaget... Måske staten burde overveje hvilken folk de ansætter for vores skattekroner...
Horserød statsfængsel er stedet hvor fangerne boller på cellerne og vagterne ignorer det.. mænd og kvinder bor side om side og dealer i fængslet … det er en ren swingerklub uden vagter der tør sige noget.. det ikke et fængsel men et horehus
Stort fængsel med en masse aktiviteter, og gode uddannelse muligheder. Gode værelser med naturlig lys og EGET BAD. Man skal dog være forberedt på at fremme kan finde på og komme og gemme rode dine ting i tide og utide. Men der er god service hvor dørerne bliver åbnede for dig, og du bliver pænt fuldt rundt af stedes personale. Der er ikke mange offentlige steder der kan lever i den kalibrer. Man skal helst ikke værre for fint følende eller forfængelig, da personale har det med og bede en om og tage tøjet af. Og kigge ens tøj samt kop godt efter inde man må modtage besøg. Og efter besøg skal man i gemmen samme tur. Når de besøgene kommer bliver de både skanne og gemmelyst inde de må komme ind. Så man kan rolig følge sig tryk ved og modtage besøg..
Den sidste stjerne mangler på grund af, at ens gæster kan blive afvist hvis de ikke har bestil tid på forhånd.. Det kunne ske at de sgu tag på en dannelse rejse i hotel branchen, og se hvordan ander hoteller behandler deres gæster og gæsternes gæster. 😉
Personel er ALTID glad og meget smilene. Tros de HELST umulige arbejdes vilkår de har. De for fler og fler gæster som har det med og bliver i flere år, mens de bliver færre og færre personale. Som får fler og fler arbejdes opgaver..
Men kan kun anbefale det her sted som besøgene, til de gæster som har været så tosse og og komme ind på et ophold.. 🙈
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.