Krea Recensioni 536

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Krea ett bra låneinstitute som erbjuder hjälp till mindre och medelstora företag. Man kan ta fram en elektronisk automatisk kalkyl utan credit upplysning att see företagets uppskattade låneytrume. P... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jättebra tjänst – smidigt och effektivt! KREA hjälpte oss att få lån på ett väldigt smidigt sätt. Plattformen är enkel att använda, och vi fick snabbt flera erbjudanden att jämföra. Det sparade både... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hade en första kontakt med Krea maj 24,ville avvakta till efter sommaren.Tog kontakt och fick en omedelbar respons på min förfrågan om att ansöka för ett lån. Krea kom med ett förslag på kreditgi... Leggi di più

1. Servizi finanziari non bancari
  2. Servizio di consulenza crediti

Informazioni su Krea

Scritti dall'azienda

Krea Technology AB ("Krea") hjälper små och medelstora företag att få enkel tillgång till bästa möjliga finansieringsvillkor för just deras företag.

Vi gör det genom att konkurrensutsätta upp till 30 banker och andra långivare i vår plattform.

Vi särskiljer oss genom att konkurrensutsätta flest långivare på marknaden, genom att hjälpa företag tvärs produkterna företagslån, företagskredit, fastighetslån, factoring och leasing, samt genom att göra affärs- och likviditetsplaner för företag med ett större och mer komplexare finansieringsbehov.

Vi har hittills hjälpt över 30 000 företag och har kontor i Stockholm och Helsingfors.

Vi erbjuder följande tjänster:

Företagslån
Hos Krea kan företag enkelt ansöka om företagslån upp till 30 Mkr och få personlig rådgivning under hela processen. Vi är stolta att erbjuda det största nätverket av banker och långivare vilket ger bättre möjligheter för företagare att få tillgång till den bästa finansieringen.

Företagskredit
Vi konkurrensutsätter ett flertal långivare som erbjuder flexibla krediter till företag.

Factoring
Vi konkurrensutsätter ett flertal factoringbolag som tävlar om att ge bästa priset på factoring. Genom att sälja fakturor kan företag frigöra kapital, minska det administra arbetet och bättre planera framtida kassaflöden.

Fastighetslån
Ett fastighetslån innebär att låntagaren pantsätter en fastighet vilket agerar som säkerhet för lånet. Hos Krea har vi gjort det enkelt för företagare att ansöka om fastighetslån med olika syften, som t ex brygglån, topplån och förvärvslån.

Företagsleasing
Företagsleasing sträcker sig över en rad olika objekt och kan anpassas till de behov ditt företag står inför. Krea konkurrensutsätter flera leasingbolag så att du får tillgång till bästa möjliga leasingavtal.

4,7

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

Mycket missnöjd

Mycket missnöjd. Fick inga konkreta svar trots upprepade försök. Känns otydligt hur ansökan delas vidare och hur flera kreditupplysningar kan tas trots att det kommuniceras som en. Bristande transparens och svag uppföljning.

11 aprile 2026
Non scritta su invito

Risposta di Krea

Hej! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi har haft en tät dialog i det här ärendet och beklagar verkligen att vi, trots flertalet förklaringar via mail, inte lyckats nå fram med hur processen fungerar.

Vårt mål är alltid att det ska vara glasklart hur en ansökan delas och hur kreditupplysningar hanteras. Eftersom vi uppenbarligen inte har lyckats skapa den tryggheten i det här fallet, tar vi med oss din feedback för att se hur vi kan kommunicera ännu tydligare framåt.

Vänligen, Mariam

Bra hantering av ärendet

Bra hantering av ärendet. tack

30 marzo 2026

Risposta di Krea

Stort tack för feedbacken, det uppskattas verkligen! Skönt att vi kunde lösa ärendet smidigt för dig. Vänligen, Mariam

Valutata 5 stelle su 5

Snabb och smidig process och hjälp att…

Snabb och smidig process och hjälp att få lite bättre villkor.

Risposta di Krea

Tack för din feedback Björn! Vi strävar alltid efter att kombinera smidighet med bästa möjliga villkor för våra kunder, så det gläder oss att du upplevde samarbetet som bra. Tack för förtroendet! Vänligen, Mariam

Risposta di Krea

Stort tack! Kul att du upplevde det som smidigt, det är precis det vi siktar på. Tack för förtroendet och lycka till med företagandet! Vänligen, Mariam

Valutata 1 stelle su 5

Jag fick ett beviljat lån från en annan…

Jag fick ett beviljat lån från en annan bank, men Kreia gjorde ändå en ny kreditupplysning i onödan. De gav mig först ett skenbart erbjudande, tog en kreditupplysning och sen drog sig ur – trots att allt såg ut att gå i lås. Det var både frustrerande och onödigt. Rekomnderera ej !

25 marzo 2026
Non scritta su invito

Risposta di Krea

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, även om det givetvis är tråkigt att höra att du är missnöjd. Jag förstår att det känns frustrerande när en process inte leder hela vägen fram, särskilt när det rör en kreditupplysning.

Anledningen till att vi tar en upplysning är för att kunna presentera de mest rättvisa och specifika villkoren för just ditt företag hos våra samarbetspartners. Ibland kan det tyvärr hända att en bank behöver göra en kompletterande bedömning som gör att förutsättningarna ändras i ett sent skede, även om det första beskedet såg positivt ut.

Vi tar din feedback vidare internt för att se hur vi kan bli ännu tydligare i vår kommunikation kring detta. Vi önskar dig och ditt företag ett stort lycka till med det lån du beviljats hos den andra banken.

Vänligen,
Mariam

Valutata 5 stelle su 5

Snabb & trevlig hjälp för att få lån

Lånade till mitt företag. Man fick snabb hjälp och det gick snabbt till lånet var utbetalt. De hade kontakt hela tiden och processen för att få lånet gick väldigt snabbt och smidigt. Nils & Hugo var de jag hade kontakt med. Rekommenderas att prova ++++

Risposta di Krea

Tack för ett fint omdöme, det är väldigt roligt att höra hur du upplevde vårt arbete med att hjälpa företagare hitta bästa finansieringsalternativet. Nils & Hugo kommer bli väldigt glada över att höra detta!

Lycka till med företagandet nu! Vänligen, Mariam

Valutata 4 stelle su 5

Långivaren kontaktade mig via telefon…

Långivaren kontaktade mig via telefon där direkta frågor ställdes om mitt företags affärsplaner som jag svarade på.

20 marzo 2026

Risposta di Krea

Tack för din feedback! Vi värdesätter personlig kontakt och att vi ställde direkta frågor om din affärsplan är för att vi genuint vill förstå din verksamhet och ge er de bästa förutsättningarna för företagslån. Vi är glada att vi kunde ha en bra dialog och tackar för förtroendet! Vänligen, Mariam på Krea

Valutata 5 stelle su 5

Excellent service with friendly follow…

Excellent service with friendly follow up!

Risposta di Krea

Tack för feedbacken och fem stjärnorna! Det gläder oss verkligen att du uppskattade vår service och vår uppföljning. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder på det bästa sättet med företagsfinansiering. Välkommen åter! Vänligen, Mariam på Krea

Snabba ryck hjälpsam

Snabba ryck hjälpsam
Tack

19 marzo 2026

Risposta di Krea

Stort tack för de fina orden! Kul att vi kunde hjälpa till snabbt, det är precis så vi vill jobba. Välkommen åter! Vänligen, Mariam på Krea

Risposta di Krea

Stort tack för feedbacken! Kul att vi kunde hjälpa dig med finansiering. Vi vill hålla vår process så enkel som möjligt, så det är skönt att höra att även vår rådgivning uppskattades! Vänligen, Mariam

Bra och snabbt

10 marzo 2026

Risposta di Krea

Stort tack för ditt omdöme! Det gör oss glada att du är nöjd med vår tjänst. Lycka till med företagandet! Vänligen, Mariam

Valutata 4 stelle su 5

Bra support

Bra återkopplingar och support

11 marzo 2026

Risposta di Krea

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår service och önskar dig stort lycka till framåt. Vänliga hälsningar, Mariam, Krea

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt snabb och trevlig återkoppling

Väldigt snabb och trevlig återkoppling. Oväntat bra.

10 marzo 2026

Risposta di Krea

Roligt att höra att vi kunde hjälpa dig snabbt, med trevlig återkoppling. Stort lycka till med företaget! Vänliga hälsningar, Mariam

Underbart kundtjänst.

Underbart kundtjänst.

5 marzo 2026

Risposta di Krea

Vad kul att höra att du är nöjd! Vi jobbar hårt för att förenkla finansieringen för entreprenörer, så det betyder mycket för oss att du uppskattade vår hjälp! Hälsningar, Mariam

Snabbt

Snabbt, okomplicerat och kompetent. Skulle anlita dem igen när som helst.

5 marzo 2026

Risposta di Krea

Tack för din feedback! Vi strävar alltid efter att erbjuda enkel och tydlig finansiering i kombination med personlig service, så det är glädjande att se att du är nöjd!
Hälsningar, Mariam

Valutata 5 stelle su 5

Relativt enkel och smidig process…

Relativt enkel och smidig process jämfört med storbankerna som är alldeles för krångliga.

2 marzo 2026

Risposta di Krea

Roligt att höra att vi kunde hjälpa er enkelt och smidigt. Stort lycka till med företaget! Vänliga hälsningar, Mariam

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più