Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

If I would have known

If I would have known, or done research. I would have learned how bad, and dishonest this company is, I would never have purchased from them anything in the first place. I have been left with damaged item, no replacement no full refund, hit me with silence, proper scammers.
Unfortunately, it's not only me that was treated this way. Reading other reviews, they sound identical to my situation.

20 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

I bought items from them it work just…

I bought items from them it work just for 1 months all of it stop working i try to replace it no response ..Dear krd catering

I hope this message finds you well. However, I must express my deep frustration regarding the ongoing issues I’ve been experiencing with the equipment I purchased from you.

Two weeks ago, I reported that the fryer stopped heating, and despite your assurance that it would be escalated to an engineer, I have yet to receive any response or resolution. To make matters worse, the Hany Pany I purchased from you has now also stopped working after only one month of use.

This level of quality and service is unacceptable and is directly damaging my business operations. I rely on this equipment to run my business, and these repeated failures are causing significant disruptions and financial losses.

I urge you to take immediate action to resolve this matter. I expect either:
1. A prompt repair of all faulty items, or
2. A full refund for all the equipment I have purchased from you.

If this issue is not resolved within [insert reasonable timeframe, e.g., 4 days], I will have no choice but to escalate the matter further, including seeking legal advice and pursuing legal action for the damage caused to my business.

I look forward to your urgent response and a swift resolution.

12 febbraio 2026

Usługa do wyludzania pieniedzy

Usługa oferowana przez KRD budzi poważne wątpliwości co do swojej wartości dla klienta. Poza intensywną korespondencją marketingową trudno doszukać się realnych korzyści z jej korzystania. Proces zawarcia umowy jest uproszczony i odbywa się zdalnie – mailowo lub telefonicznie – jednak jej wypowiedzenie wymaga już formy listownej bądź osobistej wizyty, co jest wyjątkowo niepraktyczne w przypadku firmy, która świadczy usługi drogą elektroniczną. Na szczęście nie jest wymagane wysłanie listu gołębiem pocztowym.

Dodatkowo, trzy­miesięczny okres wypowiedzenia wydaje się być nadmiernie wydłużony i sprawia wrażenie skonstruowanego w sposób mający na celu maksymalizację opłat ponoszonych przez klienta.

4 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

JAK NAJDALEJ OD TEJ FIRMY!

Jak najdalej od tej firmy! Rok temu rozwiązałem z nimi umowę, ponieważ pomimo 10 letniej współpracy adwokaci/windykatorzy z ich firmy podjęli się próby wymuszenia na mnie płatności za fakturę pewnemu Panu, który ze mną sprawę ostatecznie przegrał - uzasadniłem przy rozwiązaniu, że dalsza współpraca nie ma sensu w momencie, gdy jest się uczciwym, przez 10 lat płaci składki, a oni reprezentują oszusta, który wcześniej nie był ich klientem. Rozwiązania umowy nie chcieli przyjąć, trzeba było im dostarczyć pismo bezpośrednio do ich siedziby - do tego czasu wystawiali cały czas faktury i naliczali odsetki. Pomimo, że już zapłaciłem odsetki i faktury nawet za ten czas kiedy nie chciałem już z nimi współpracować i myślałem że już się od nich uwolniłem to po roku otrzymałem pismo o egzekucji komorniczej. Okazało się, że KRD naliczyło mi jeszcze 4,85zł (słownie cztery złote i osiemdziesiąt pięć groszy) odsetek, nie wiem za co i za jaki okres, bo mnie nie poinformowano. Oczywiście teraz muszę zapłacić ponad 300zł za całą procedurę. Oto jak ciężko uwolnić się od tej firmy, szkoda nerwów, żeby w ogóle zaczynać. Współpraca nie daje żadnych gwarancji, a próba zakończenia umowy kończy się na tego typu zemście na wieloletnim kliencie. Żałosne!

28 maggio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più