Valutata 5 stelle su 5

Bra produkter i min smak. Leverans tätt inpå köpet. Gillar informationen som skickas med i lådan - trevligt. Ofta problem med leveranser på grund av Airmee.

Valutata 5 stelle su 5

Grymma viner till rätt pris! Jag har hitintills inte blivit besviken en enda gång, när jag köpt vi från KRAN! Topp leverantör med kunskap om vin och ett kontaktnät som hittar guldkornen!

Valutata 4 stelle su 5

Leverans, förfarande Dock var smaken på vinet ett nederlag Californien brukar leverera bättre Det var på gränsen till lite blaskigt

1. Enoteca
  2. Grossista di bevande alcoliche
  3. Distributore di bevande
  4. Negozio di liquori
  5. Importatore e grossista di vini

Scritti dall'azienda

Välkommen till KRAN, en oberoende e-handel med stora ambitioner som säljer vin online. Hos KRAN står hög kvalitet i centrum. Vi letar upp hantverksmässiga och hållbart producerade viner som vi levererar direkt hem till dig. Snabb och smidig hemleverans av vinet. Som en modern vinhandel bör fungera.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Toppenleverans!

Bra vin! Enkel och säker leverans!

18 giugno 2025

Risposta di KRAN.vin

Hej Kajsa! Tack för fint omdöme, kul att höra att du är nöjd!

Bra och spännande

Bra och spännande viner helt enkelt

17 giugno 2025

Risposta di KRAN.vin

Hej Roger! Tack för fint omdöme!

Valutata 1 stelle su 5

Dålig info om när leveransen ska komma

Dålig info om när leveransen ska komma. Får meddelande på lördag om stt det kommer på kvällen. Då är jag bortrest.

17 giugno 2025

Risposta di KRAN.vin

Hej Joakim! Tack för ditt omdöme och så tråkigt att höra att du inte fått bra service och vi är ledsna för det. Vi har precis bytt leverantör från Best till Airmee och har upplevt några "barnsjukdomar" i och med bytet. Med det sagt är det ingen ursäkt, men en förklaring. Hör gärna av dig direkt till oss på info@kran.vin så ska vi se vad vi kan göra för dig och hur du vill bli hjälpt framåt.

Leverans

Leverans, förfarande

Dock var smaken på vinet ett nederlag

Californien brukar leverera bättre

Det var på gränsen till lite blaskigt

2 giugno 2025

Risposta di KRAN.vin

Tack för omdömet Lars, vi uppskattar det! Hör gärna av dig till oss på email så vi får lyssna in om något inte stod rätt till med vinet.

Kran Feedback

Snabbt, Enkelt, Smidigt!

2 giugno 2025

Risposta di KRAN.vin

Tack Stefan för trevligt omdöme. Kul att höra att du är nöjd med våra produkter!

Valutata 5 stelle su 5

Kul vinlåda med kvalitetsvin.

Kul vinlåda med kvalitetsvin.
Väldigt smidigt med hemleverans som kom på utsatt tid.

5 maggio 2025

Risposta di KRAN.vin

Tack för trevligt omdöme, kul att höra att du är nöjd med våra viner!

Valutata 5 stelle su 5

Roligt med nya och goda viner

En rolig tjänst för alla som vill ha gott och intressant vin och testa något nytt vid sidan av Systembolagets utbud. Handlat på Kran flera gånger och aldrig varit besviken. Kul också att spara en flaska som present när man går bort - och vara hyfsat säker på att flarran inte tillhör mottagarens standardbordsvin.

5 maggio 2025

Risposta di KRAN.vin

Tack Henrik för trevligt omdöme! Kul att höra att du även sprider våra viner till vänner och bekanta!

Gott och prisvärt

Snabb leverans, bra kvalitet.

19 aprile 2025

Risposta di KRAN.vin

Tack för omdömet Martin, njut av vinerna!
Med vänlig hälsning, Fredrik på KRAN.vin

Valutata 5 stelle su 5

Bra och personlig service.

Bra och personlig service.
Trevliga viner,inte dom man kanske skulle ha hittat om inte kran fanns.

17 aprile 2025

Risposta di KRAN.vin

Tack Kenth för trevligt omdöme! Hoppas du blir nöjd även i fortsättningen!

På upptäcktsfärd med Kran

Kran har intressanta och utsökta viner som jag inte hade hittat annars. Det är som en upptäcktsfärd!

Risposta di KRAN.vin

Tack Lars för trevligt omdöme. Du sätter verkligen ord på det vi vill uppnå, tack!

Mycket bra

Mycket bra produkt och service!

25 marzo 2025

Risposta di KRAN.vin

Hej Marcus och tack för trevligt omdöme! Hoppas du blir nöjd även fortsättningsvis!
Mvh Fredrik på KRAN

Bra och intressanta viner

Bra och intressanta viner, med kanonbra information.

Risposta di KRAN.vin

Hej och tack för fint omdöme! Hoppas du får njuta rejält av vinerna!
Med vänlig hälsning, Fredrik på KRAN.vin

Trevliga viner

Trevliga viner, bra presentationer och smidig leverans.

Risposta di KRAN.vin

Hej Toni, tack för trevlig omdöme! Njut av vinerna!
Mvh Fredrik på KRAN.vin

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più