3,5

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Ikke godt nok..

Bestilte en cæsarsalat med kylling og en gang nuggets med fries.
Cæsar salaten kom med kyllingetern og uden croutoner. Dressingen smagte ikke af 'cæsar' og parmesanosten var fuldstændig smagløs og i en virkelig ringe kvalitet. Nugetts.. helt anonyme, men lige nøjagtig ok.. numneret før en klage. Pommes er prøvet tidligere og plejer være lækre,- idag var de kedelige. Dyppelse: chilimayo.. smagte mest som thousand Island med noget chili-ketchup 'ish. Remoulade var god.. måske fra gråsten og for 15 kr. for en lillebitte skål- i den grad også betalt.
Kommer gerne til hygge og øl, men maden springer jeg over. Søde piger til betjening og hyggelig stemning med flot udsigt giver de 2 af stjernerne.

19 settembre 2025

Besøgte Kram

Besøgte Kram d. 31 aug kl.14.45.
Gik i indenfor for at se et menu kort.
Den unge mand fortalte de lukkede køkkenet 1 time før I lukkede kl.16.00 .Jeg spurgte venligt hvor det stod henne.Svaret var på deres menu kort.HVOR.
Han bukkede sig ned godt sur.LÆS dette her før du bestiller .Kunne man ikke have skrevet de udenfor til info.Der går langt tid før vi besøger dette sted igen

31 agosto 2025

Perlen KRAM Spiseri, Frederiksværk Havn

Stedet hvor KRAM spiseri ligger, er absolut en perle, fantastisk udsigt og Havn.
KRAM Spiseri har en rar og hyggelig samt god stemning. Glade,venlige og sjove personaler.
Menuen er til at gå til og for alle, maden god ligeså portionerne. tænker de fleste kan blive mætte. Et besøg værd. 🙃🙂

13 giugno 2025

Åbningstider som de gider

Vi kom forbi 14:15 og så på en tavle, at der var åben til klokken 18. Vi besluttede at gå en tur for så at komme tilbage for at få en øl mm. Vi var der klokken 15:15 alt var lukket, tavlen var visket ren, de gad åbenbart ikke alligevel. Øv

9 giugno 2025

Havde bestilt bord

Havde bestilt bord, da vi ankommer kan de se vi har bestilt men der er en kok som siger at vi ikke kan få plads alligevel på trods af en næsten tom restaurant.
Den ungemand som skulle betjene os for skældud af kokken og stemningen imellem personalet er tydelig presset. Den ungemand må på kokkens anvisning afvise os, hvilket han beklager på en fin måde.
Useriøst og dårlig stemning i restauranten.

30 maggio 2025

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Ikke det store menukort, ingen forretter og desserter, men man kan nemt blive mæt af en hovedret. Vi fik stjerneskud og bøf. Godt tilberedt og flot anrettet. Smagte rigtig godt. Et godt råd: Skrig ned for musikken. Det er ikke alle gæster som har samme, og jeres, musiksmag.

18 aprile 2025

Vi har været der 5 gange

Vi har været der 5 gange, med børn og børnebørn og menuen er det samme......
Det er et skønt sted, med en mega god stemning...men vi fravælger stedet da menu-kortet er kedeligt, nu har vi ligesom fået svinekæber nok....
Hvis der skete lidt fornyelse, var vi faste kunder...

20 settembre 2024

Utrolig hyggeligt sted med masser af…

Utrolig hyggeligt sted med masser af fede aktiviteter der altid indbefatter god mad, masser af grin og snakke 💫

Der er plads til alle og kommer man en solskinsdag kan man næsten være 100% sikker på at der sker et eller andet udendørs i de fantastiske omgivelser.

Helt sikkert mere end 1 besøg værd!!!

14 settembre 2024

Det skønneste sted

KRAM Spiseri på Frederiksværk havn er et af de hyggeligste steder.
Omgivelserne er så fine og hyggelige.
Personalet er noget af det sødeste, man bliver altid mødt med et kæmpe smil. Der er en rigtig hyggelig og rar stemning mellem personalet og kunderne.
Maden er virkelig lækker, og alt smager super lækkert. Deres KRAM Burger er helt klart et besøg værd.

Udover at KRAM Spiseri er en restaurant, er det også et sted med en masse arrengementer. Fællesspisning, Banko, leg for børn og deres familier og meget mere.

KRAM Spiseri er et helt genialt sted.

De største og varmeste anbefalinger herfra.

10 settembre 2024

En perle på Frederiksværk havn

Hvis man skal spise et sted som ikke er som alle andre, så skal man spise på KRAMSpiseri. Er herligt sted hvor man kan koble fra efter en lang arbejdsdag med sin kæreste eller kone, deres mad er altid tiptop klasse og kokken og personalet er altid super søde. 👨🏽‍🍳

Har i ikke prøvet KRAMSpiseri så kan jeg anbefale at i kommer på en dejlig solskinsdag så i nyde maden eller et koldt øl eller et glas rosé på deres store terrasse, hvor de også engang imellem spiller musik. Har du børn med har de også en masse spil man kan låne. 🙌🏽☺️

5 settembre 2024

Meget dårlig oplevelse at spise KRAM…

Meget dårlig oplevelse at spise KRAM Spiseri Frederiksværk Havn

Chef & Personalet smagte Gentagne gange på maden (Tjener spiste ved disken hvor hun betjener og hun tog sin gaffel hun spiste med smagte mange gange på den mad der skulle serveres for kunderne i restauranten😰😰😰🥹 Da kokken sagde kom og smag ??! imens jeg sad i restauranten med min datter og spiste den mad vi havde bestilt der stod i menukort at det var hjemmelavet slagterfrikadeller ???
Jeg kunne se at de blevet opbevaret på køl og varmede i mikroovnen og det resulterede i at de var mega tørre og de smagte kun af peber da der var megastore peberkorn i og kartoffelsalat er ikke hjemmelavet den var på /i spand dejlig hårde kartofler🥹🤯

Og min datter fik pomfritter Var helt bløde da de ikke havde fået nok varme ved tilberedning og nuggets mega bløde os

Jeg valgte at fortælle det til kokken og han tog heldigvis godt imod det 🤣🤣🥹 tusind tak For din mening sagde han🫢🤩 Og jeg fik heldigvis mine penge tilbage på den måde

1 agosto 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito