Döm av min förvåning när jag får en rabattkod på 5% samma dag som jag plockar ut mitt paket. För produkter jag ”har kvar i min kundkorg”. Ringer kundtjänst och får till mig att om jag ska nyttja... Leggi di più
Äntligen en enkel och bra pulsklocka! Har i jobbet använt pulsklockor i över 25 år. Alla nya klockor har funktioner som man nästan aldrig använder. Sigma ID go fungerar fantastiskt bra och med et... Leggi di più
Snabb, smärtfri och proffesionell hantering av beställning och frakt. Skulle jag fundera på att beställa något från Kraftmark i framtiden så finns inga tveksamheter eller problem baserat på min första... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Handla din träningsutrustning online på Kraftmark.se. Här hittar du ett brett sortiment på träningsutrustning och tillbehör till din träning. Vill du kunna träna hemifrån eller behöver ditt gym träningsutrustning så har vi redskapen för dig. Vilken träningsutrustning är bäst för mig? Oavsett om du är ute efter utrustning för crossfit, yoga, styrketräning, konditionsträning så har vi något för dig. Vill du träna styrketräning eller funktionellt hemma så har vi allt från skivstänger och viktskivor till kettlebells, slamballs och hantlar. Vi har även mindre hemmaträningsredskap som gummiband som fästs i en dörr eller i en ställning och gör din träning enklare hemifrån. Vill du träna konditionsträning så har vi air bikes, roddar, löpband etc från välkända märken som Kraftmark, Master Fitness, Concept 2, Impulse och Freemotion.
Tubavägen 1, 237 42, Bjärred, Svezia
- 040-6288570
- webb@kraftmark.se
- kraftmark.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Döm av min förvåning
Ringer kundtjänst och får till mig att om jag ska nyttja koden så kan jag returnera produkterna och beställa om dem. (100kg paket)
För transparens så var produkterna nedsatta vid tillfället för beställning och den kampanjen är nu borta. Så skulle sammantaget inte spara något på att returnera och beställa om dem.
Bra med svensk importör. Enkelt köp
Jag var på jakt efter större push up bars / parallettes, vilket jag sökt efter men bara fann på utländska sajter. Utländska sajter vill jag inte köpa efter eftersom frakten blir onödig och risken för att det blir fel är större. Fann premium parallettes på kraftmark, till riktigt bra pris. Leverans, köpprocess, och själva produkten är riktigt bra. Snabbt och enkelt. Kan även rekommendera Master parallettes storlek L. Robust och stabila.
Bra produkter
Bra produkter, snabb leverans och blixtsnabb support.
Bra kvalitets grejer som håller i…
Bra kvalitets grejer som håller i längden
Stort utbud och lättnavigerad hemsida.
Stort utbud och lättnavigerad hemsida.
Bra upplevelse
Smidig process och snabb leverans, inget att klaga på. :)
Tydlig bra information och enkelt att…
Tydlig bra information och enkelt att beställa
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa, bra produkter, snabb leverans
Fullständigt utan bekymmer
Fullständigt utan bekymmer, och produkten egentligen bättre än utlovat
Enkelt att beställa o betala via Svea
Enkelt att beställa o betala via Svea. En crosstrainer. Bra information om produkten.
Bra produkter och priser.
Bra lyftargrejer till bra priser
Det funkade jättebra att köpa via webbshoppen. Bra utbud av kvalitetsprodukter och vettiga priser. Allt är toppen.
Bra pris och snabb leverans
Bra pris och snabb leverans. Kanske byta ut DSV. Krångligt fraktbolag
Köpte en spinningcykel.
Köpte en spinningcykel.
På både support och försäljning har de varit behjälpliga hela tiden under och efter mitt köp.
Jättenöjd:-))
// Pelle
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.