Synovi se moc líbila
Synovi se moc líbila. Byl nadšený,když se viděl v knize.
Vytvořte jedinečnou personalizovanou dětskou knihu s AI, speciálně pro každé dítě. Nahrajte fotku, vyberte téma a nechte ožít kouzelný příběh.
Repubblica Ceca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Synovi se moc líbila. Byl nadšený,když se viděl v knize.
Nádherná velká knížka, velice kvalitní zpracování, už se moc těším až ji budu moct darovat a sledovat tu radost:)
Myslím že je zaručena;)
I created a book for my son about my son going to school for the first time, illustrations inspired by his real appearance. I created my own text but you can let the built in AI to generate it for your on your chosen topic. The book arrived within days in a perfect shape. I believe it will be a huge success when I give it to him, it is a surprise now.