Kotabo sierkussens | Webshop voor tijdloos & stijlvol wonen Recensioni 48

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Vorige week negen prachtige kussens ontvangen van Kotabo. Helaas waren twee kussens iets beschadigd door het sealen van de verpakking door de leverancier. Demi kwam met een fijne oplossing en reageert... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een fijne ervaring met Kotabo! Mijn bestelling werd al de volgende dag bezorgd en ik ben ontzettend blij met de kwaliteit! Echt boven verwachting. De snelle levering was top, maar wat het hele... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

wunderschöne Kissen, Farbe wie auf den Bildern, schnelle Lieferung...hat alles gepasst!

Valutata 4 stelle su 5

Het duurde even (vanwege de winterse omstandigheden) voordat de kussens er waren, maar waren het wachten meer dan waard. Mooie kwaliteit stof en warme kleuren.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Accessori per mobili

Scritti dall'azienda

Kotabo.nl is een webshop voor stijlvolle en tijloze woonitems. Ontdek onze streng geselecteerde collecties van hoogwaardige producten, die passen bij mooie interieurs. Elk item is gekozen om lang mee te gaan. Of je nu woontextiel of woonaccessoires zoekt, hier maak je jouw interieur compleet. Kies voor tijdloze basics die je over 5 jaar nog steeds prachtig vindt.

4,8

Hele mooie stof
Prachtige kussens

7 ottobre 2025

Hi Amir,

Ah wat lief, dank je wel! 🥰

Superfijn om te horen dat je zo blij bent met de stof en de kussens. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten! ✨

Heel tevreden

Heel tevreden! Mooie, kwalitatieve kussens. Goed verpakt en snel verzonden. Ik ben blij!

30 luglio 2025

Hi Louise,

Ah wat superleuk om te horen! 🥰
Dank je wel voor je lieve review, echt heel fijn dat je zo blij bent met de kussens. Geniet van je nieuwe kussens! ✨

Valutata 5 stelle su 5

Super goede service en prachtige kussens!

Super goede service en prachtige kussens. Ik ontving per ongeluk een verkeerd item wat ik als cadeau had besteld. Na contact met Kotabo werd het juiste kussen direct opgestuurd wat de volgende ochtend in huis was en alsnog optijd was om cadeau te geven. Super!

8 luglio 2025

Hi Noa,

Wat fijn om te horen dat alles zo goed is opgelost! ✨
We vinden het extra leuk dat je opnieuw voor Kotabo hebt gekozen en zo blij bent met je kussens. 💛

Valutata 5 stelle su 5

Wilde graag een nieuw kussen

Wilde graag een nieuw kussen, snel en top geleverd!

16 giugno 2025

Hi WG,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! ✨
Geniet van je nieuwe kussen en bedankt voor je lieve reactie. 💛

Prachtige kwaliteit sierkussens!

Zeer tevreden met de prachtige kwaliteit van de kussens uit de eigen collectie van Kotabo. Echt de meest mooie kleuren die goed te combineren zijn. Zowel de stoffen als de vulling zijn mega zacht en de ontwerpen zijn echt uniek!
Ook de service heb ik als zeer prettig ervaren, keurig verpakt en snel verzonden!
Kortom, ik zou Kotabo zeker aanbevelen!

13 giugno 2025

Hi Saskia,

Wat een geweldige review, bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! 💛
We vinden het fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit, kleuren en combinatiemogelijkheden van onze kussens. Het doet ons ook veel plezier dat de service je goed is bevallen. Geniet van je nieuwe Kotabo kussens! ✨

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige kwaliteit en mooie dessins!

Prachtige kwaliteit kussens met mooie dessins! Ook een leuk extraatje erbij, wat het nog persoonlijker maakt, erg attent! Ik ben blij met de mooie kussens!

8 giugno 2025

Hi Laura,

Wat een mooie review, bedankt voor het delen! 💛
We vinden het geweldig om te horen dat je zo blij bent met de kussens én het extraatje. Het doet ons altijd plezier om een persoonlijk tintje mee te geven. Geniet ervan!

Prachtige kussens

Prachtige kussens, mooie kleuren, fijne maat (lekker groot)!
Persoonlijk kaartje erbij en een extraatje! Daar houd ik van! De kleinere ondernemers die net even iets extra moeite doen, top! Dan ben ik ook bereid net iets meer uit te geven.

4 giugno 2025

Hi Mariska,

Wat een ontzettend lieve reactie, dankjewel! 🧡 Hier word ik echt blij van.

Juist die persoonlijke aandacht en dat beetje extra vind ik belangrijk, zo fijn dat je dat waardeert!

Heel veel plezier van de kussens en dankjewel dat je voor Kotabo hebt gekozen. 😊✨

Valutata 5 stelle su 5

Heel blij met de kussens van Kotabo

Heel blij met de kussens van Kotabo! Ik vond het lastig om een keuze te maken tussen alle leuke kussens op de website. Na persoonlijk advies van Demi heb ik er 5 besteld. De kussens geven onze bank, en daarmee ons interieur, weer een mooie, warme look! Ze zijn ook nog eens stevig en van goede kwaliteit, heel fijn!

5 aprile 2025

Hi Nadja,

Wat een onwijs lieve review, dankjewel! 🧡

Zó leuk om te horen dat de kussens jullie interieur een warme look geven. En wat fijn dat je blij bent met de kwaliteit én het advies.

Ik vond het ook superleuk om met je mee te denken. Geniet van je mooie bank vol kussens!

Top!

Mega mooie kussens! Heel blij mee 😊

1 aprile 2025

Hi Julia,

Wat een heerlijk bericht! 😍

Zó fijn dat je zo blij bent met de kussens, daar doen we het voor! Mega bedankt voor je lieve review, dit betekent echt veel voor ons 💛

Valutata 5 stelle su 5

Heel mooie kussens en goede…

Heel mooie kussens en goede communicatie!

2 aprile 2025

Risposta di Kotabo sierkussens | Webshop voor tijdloos & stijlvol wonen

Beste Evie, wat superlief dat je dit laat weten!

Zó fijn om te horen dat je blij bent met de kussens én de communicatie: dat is precies waar we het voor doen! 😊

Ik ben stiekem ook heel benieuwd… Heb je misschien een mooie foto van de kussens in jouw interieur? Vind ik altijd superleuk om te zien!

Hele mooie kussens

Hele mooie kussens ontvangen! Netjes verpakt en zelfs een leuk cadeautje erbij! Netjes verpakt en fijne updates over de levering. Ik raad het zeker iedereen aan!

7 aprile 2025

Beste Demi,

Ahhh wat onwijs leuk om dit te lezen, Demi! En wat toevallig, we delen dezelfde naam haha!

Zó fijn dat je blij bent met de kussens, de verpakking én het cadeautje! Dankjewel voor je lieve woorden en dat je de tijd nam om dit te delen. Je maakt mijn dag! ✨

Een prachtig linnen tafelkleed

Ik heb een prachtig linnen tafelkleed gekocht. Door mijn geheel eigen fout waren er problemen met de levering. Het team van Kotabo heeft er alles aan gedaan me te helpen, zodat ik het tafelkleed nog voor de Kerst heb gekregen!

24 dicembre 2024

Risposta di Kotabo sierkussens | Webshop voor tijdloos & stijlvol wonen

Wat een mooie reactie, dank je wel! 💛

We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met het tafelkleed en dat we je hebben kunnen helpen, zeker in deze bijzondere tijd van het jaar. Het betekent heel veel voor ons dat je de moeite neemt om dit te delen. We hopen dat het tafelkleed je kersttafel extra speciaal heeft gemaakt! 🕯️✨

Top service

Top service !
Pakketje was verkeerd geleverd en ze hebben het pakketje persoonlijk voor mij opgehaald op het verkeerde punt en opnieuw verstuurd naar mij.
Ik had het pakket alsnog 2 dagen na bestelling.

14 dicembre 2024

Hoi Kirstin,

Wat een geweldige review, bedankt voor het delen! 🧡 We doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat alles goed terechtkomt, en we zijn blij dat we je snel konden helpen. Veel plezier met je bestelling, en we staan altijd voor je klaar als je ons nodig hebt! ✨😊

Heerlijk geurende kussen ontvangen

Heerlijk geurende kussen ontvangen! Netjes verpakt en er zat een amberblokje bij! Kussen staat heel mooi op de bank!

15 novembre 2024

Hi Bodi!

Wat een lieve review, dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! 😊

Superleuk om te horen dat het kussen mooi op je bank staat én dat je het amberblokje waardeert. We stoppen veel liefde in onze producten en verpakking, dus het betekent veel dat je dit opmerkt. Heel veel plezier van je nieuwe aanwinst!

Liefs Demi
Team Kotabo 💛

Mooi linnen tafelkleed besteld

Mooi linnen tafelkleed besteld, ziet er in het echt nog mooier uit dan op de foto + snel geleverd!

13 novembre 2024

Hi Alien,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het linnen tafelkleed in het echt nog mooier is dan verwacht. We zijn blij dat je ook tevreden bent over de snelle levering. Geniet ervan! 😊

Liefs Demi

Per set 3 sierkussens!

Heel leuk dat de sets per drie sierkussens worden verkocht. Met veel keuze in vormen/formaat of patronen/kleuren. Heerlijk om te mixen en als je twijfelt, word je met liefde geholpen om een leuke set samen te stellen.

5 novembre 2024

Risposta di Kotabo sierkussens | Webshop voor tijdloos & stijlvol wonen

Bedankt voor je lieve review! 😊 Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze setjes en de keuze in vormen en kleuren. We vinden het superleuk om klanten te helpen met het samenstellen van hun perfecte mix – dus jouw complimenten betekenen veel voor ons! Geniet van je nieuwe kussens en het mixen & matchen! 🧡✨

Valutata 5 stelle su 5

Kussen voor elk interieur!

Kotabo is een nieuw en verfrissend bedrijf met mooi interieuraccessoires. Ze richting zich vooral op kussens die erg passend zijn in elk interieur! Het contact tussen mij en kotabo was erg goed. Ze reageren snel en duidelijk!

16 ottobre 2024

Lieve Sanne,

Bedankt voor je geweldige review! 😊 We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze kussens én met onze service. Ons doel is om iedereen dat perfecte, sfeervolle accent voor hun interieur te bieden, en jouw feedback maakt ons helemaal trots. Veel plezier met je nieuwe aanwinst! 🫶✨

Hi Herman!

Bedankt voor je mooie woorden! 😊 Wat fijn om te horen dat je blij bent met de kussens en de snelle levering! We hopen dat ze prachtig staan in je interieur. ✨

Top product

Kussens zijn van een prachtige kwaliteit en levering was vlotjes.
Aanrader .....

23 settembre 2024

Beste Greetje,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

Bedankt voor je mooie woorden. We zijn blij dat de kussens helemaal naar wens zijn en dat de levering snel verliep. Hopelijk brengen ze nog veel comfort en stijl in je interieur!

Zeker aan te bevelen

Fijne dienstverlening, zakelijk, sociaal, empathisch en doelgericht.

14 agosto 2024

Beste Dave,

Wat een prachtige review, dankjewel! We zijn ontzettend blij om te horen dat je onze dienstverlening als fijn en doelgericht hebt ervaren. Jouw feedback motiveert ons om op deze manier door te blijven gaan. Bedankt voor je aanbeveling!

Eigenaar Kotabo

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più