Efter att jag ovetande satt mig i en avtalssituation som jag insåg att jag inte skulle klara av, ringde jag "Körsbär". Fick kontakt med Edvin Björne. Jag kände att han verkligen försökte hitta en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
bedrägligt förfarande, påstår att dom förhandlat fram ett lägre pris fast dom inte vet vad jag betalar i dag. Dom försöker få det att låta som om jag redan har ett nytt avtal fast jag inte har accept... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det var en trevlig grabb som ringde upp mig, (väldigt passande med tanke på att jag redan funderat på att byta bredbandsleverantör med tanke på deras ständiga chockhöjningar av priser.) De sa att... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snabbt internet. Inga ursäkter. Vi tar mer än gärna emot ett omdöme här på Trustpilot – men skriv inget känsligt eller personligt, tack.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Lurendrejare som utnyttjar äldres okunskap och osäkerhet. Min äldre släkting manipulerades, fick både felaktigt information och priser som inte var det som avtalats. Se till att äldre släktingar noggrant går igenom att allt stämmer.

Risposta di Körsbär Sverige
Lyhörd säljare med kundfokus. Ett tydligt erbjudande utan att vara påstridig. Uppfriskande!

Risposta di Körsbär Sverige
Mycket bra bemötande från killen som ringde upp mig. Proffsigt.

Risposta di Körsbär Sverige
Jag blev uppringd och tillsagd att de tagit över bredband i mitt område och att jag skulle få samma hastighet för mindre pengar och plötsligt höll han på att spela in ett avtal där jag skulle säga att jag gick med på att byta leverantör. Det luktade dåliga metoder lång väg och jag avslutade samtalet.
Det visade sig när jag kollade att jag har ca 1 år kvar på mitt befintliga bundna avtal och att jag har betydligt högre hastighet idag än vad han erbjöd mig så det hade varit ett dåligt byte.

Risposta di Körsbär Sverige
De sa att de hade fast pris vilket lät väldigt attraktivt för mig så jag bestämde mig för att köra med dom. Allt har flytit på bra sen dess, har kunnat använda internet precis som vanligt och deras kundservice har varit super!
Rekommenderar 👍

Risposta di Körsbär Sverige
Asså jag tackar verkligen Körsbär för att vara dst bästa företaget någonsin. Det var en sån trevlig kvinna som jag fick tala med häromdagen, som var så förstående för mig och min tidigare upplevelse. Hon gick igenom processen flera gånger så att jag förstod. TACK

Risposta di Körsbär Sverige
Tack till Adrian Falkman en riktigt trevlig man. Jag var i ett längre samtal med honom där jag var skeptiskt men jag fråga på mina funderingar och han förklarade hur hela den här industrien fungerade, han fick till slut ner mig till ett bättre pris för samma hastighet, riktigt nice. Det var 24 mån bindningstid men han gav mig ett jäkligt bra pris, så det löste sig till slut. Bra kille och ingen bullshit sånt gillar jag!!👌

Risposta di Körsbär Sverige
Smidigt och snabbt med bra bemötande. Rekommenderas starkt!

Risposta di Körsbär Sverige
Stort tack till HUGO! Fick ett samtal utav denna trevliga unga man, där han erbjöd ett billigare abonnemang än vad jag har idag. Man är alltid på tårna, men när jag fick fakturan stämde det överens med vad Hugo sa. Jag sparar in typ 3000kr varje år nu, superbra! Ville ha fakturan via papper istället för e-faktura, som kundservise löste på nolltid!!! Rekommenderar Körsbär till alla som vill ha ett seriöst bolag att jobba med!!

Risposta di Körsbär Sverige
Väldigt bra kundbemötande, inget tjat som brukar upplevas från försäljare utan det var flexibelt och trevligt samtal. Bra erbjudanden och trevlig personal. Tecknade abonnemang som visade sig sen inte kunde levereras till min adress och de gjorde ett undantag att låta mig säga upp abonnemanget trots överskriden 14 dagars ångerrätt. Rekommenderar körsbär för de som vill ha en trevlig och bemötande leverantör.

Risposta di Körsbär Sverige
Aldrig haft en telefonförsäljare som säger "Okej, då respekterar jag ditt beslut", när jag tackade nej. Visar på vart telefonförsäljning kanske är påväg.

Risposta di Körsbär Sverige
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.