Køreskole i Brønshøj Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Aous er en skøn kørelærer. Han giver en super god undervisning, hvor der er mulighed for at stille alle de spørgsmål man skulle sidde inde med. Lokalet man modtog teoriundervisning i havde en god... Leggi di più

Super god køreskole, masser af god vejledning og råd under timerne. Man kommer ud at køre de mest relevante områder. Alt i alt meget tilfredsstillende

Mange af mine venner har haft dårlig oplevelser med hver især af deres kørelærer, men i køreskole i Brønshøj er det det helt modsatte. Aous sørger for at du kommer igennem dit forløb lige i dit tempo,... Leggi di più

Aous er simpelthen så sød og tålmodig, og en skøn kørelærer! Han er nem at kommunikere med og det har været let at passe køreundervisning og lektioner ind med fuldtidsjob, hvilket jeg har sat super st... Leggi di più

1. Autoscuola

Velkommen til Køreskole i Brønshøj, en enestående køreskole, der er grundlagt og drevet af mig, Aous Kifah, en erfaren og passioneret kørelærer. Vores mission er at tilbyde skræddersyet køreundervisning, der ikke blot hjælper eleverne med at bestå deres køreprøve, men også udstyrer dem med færdigheder og viden, der tjener dem livet igennem. Siden etableringen af Køreskole i Brønshøj har jeg fokuseret på at skabe et læringsmiljø, der er både støttende og udfordrende. Min baggrund som professionel chauffør kombineret med min rolle som certificeret førstehjælpsinstruktør giver mig en unik indsigt i de mange aspekter af sikker kørsel. Dette er en viden, jeg brænder for at dele med mine elever. På Køreskole i Brønshøj tilbyder vi en række tjenester, herunder kørekort til bil, generhvervelse af kørekort, førstehjælpskursus, og personlige kørelektioner. Hver lektion er omhyggeligt tilrettelagt for at sikre, at eleverne føler sig trygge, kompetente og klar til at håndtere de udfordringer, der møder dem på vejen. Det, der adskiller Køreskole i Brønshøj fra andre skoler, er vores personlige tilgang. Jeg tror på, at hver elev har en unik læringsstil, og det er min opgave at tilpasse min undervisning derefter. Dette sikrer, at alle elever får den bedste mulige undervisning, der passer til deres individuelle behov. Sikkerhed er hjørnestenen i alt, hvad vi gør. Fra vores moderne, veludstyrede køretøjer til de omfattende sikkerhedskurser, vi tilbyder, er vores mål altid at fremme sikker kørsel og ansvarlige kørevaner. Vi forpligter os til at holde os opdateret med de nyeste trafikregler og sikkerhedsbestemmelser for at sikre, at vores elever altid modtager den mest aktuelle og effektive undervisning. På Køreskole i Brønshøj er vi mere end bare en køreskole; vi er en partner i din rejse mod at blive en dygtig bilist. Vi ser frem til at byde dig velkommen og være en del af din spændende rejse mod kørekortet.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

54 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort…

Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos Aous. Han er dygtig til at undervise i teori, og sørger for at stemningen i bilen altid er i top - også i pressede situationer. Han har været tålmodig og hjælpsom når jeg har haft spørgsmål om forløbet, kørsel mm. og har formået at finde prøver uden lang ventetid. Takket være Aous bestod jeg teori- og køreprøve i første hug uden fejl. Jeg fik også min veninde til at skifte til Aous, da hun havde haft mange problemer med sin forhenværende køreskole. Hun bestod sin køreprøve få dage efter hun skiftede. Aous og køreskole i Brønshøj har mine varmeste anbefalinger.

22 maggio 2024

Er glad for at jeg valgte Aous som…

Er glad for at jeg valgte Aous som kørelære til min søn.. Han har forståelse, for unge med diagnoser. Virkelig god kørelære, som jeg vil anbefale til alle jeg kender som skal tage kørekort.. det fedeste samarbejde.. det lykkes min søn at bestå hans køreprøve i 1 hug, på trods af en motorsagkyndig, der har ry for at dumpe alle elever, der køre med hende..

29 maggio 2024

Bedste køreskole i verden

Bedste køreskole i verden

Jeg har taget mit kørekort hos Aous og det er det bedste sted man kan tage sit kørekort!!
Lige fra man kommer ind af døren hos Aous føler man sig virkelig tryg han er virkelig sød og rar.

Og så er det også altid sjovt til teori fordi man ikke er så mange på hvert hold.
Aous er virkelig god til at lære fra sig og så er der aldrig stille når man er ude og køre og det er virkelig dejligt og sjovt.

Det er dejligt at man kan skrive til Aous dag og nat hvis der er noget man er i tvivl om eller har brug for hjælp.

Jeg bestod min køreprøve i første forsøg kæmpe tak til Aous.

Kæmpe anbefaling fra mig!!!!!🥳

23 maggio 2024

Beste køreskole

Min kærelære fortjener en strålende anmeldelse! Der er så mange positive ting at nævne. For det første er undervisningen utroligt engagerende og inspirerende. Min kærelære formår virkelig at formidle stoffet på en måde, der får det til at føles både relevant og interessant. Aous skaber en fantastisk atmosfære i klassen. Jeg er dybt imponeret over min kærelæres evne til at skabe et inkluderende læringsmiljø, hvor alle føler sig velkomne og værdsatte. Jeg er taknemmelig for den dedikation og støtte, min kærelære har vist mig, og jeg kan varmt anbefale dem til andre studerende!
Kan virkelig anbefale hans nye køreskole den 10/10
Tak for denne gang Aous.

23 aprile 2024

Fantastisk kørelærer

Fantastisk kørelærer; jeg skiftede til kørelærer Aous efter at have dumpet a flere og efter at have problemer med mange andre køreskoler hen ad vejen. Med Aous bestod jeg i første hug!!!
Aous er professionel og en anstændig kørelærer som sikrer sig at man er fuldstændig klar inden han viderestiller en til køreprøven. Han er rolig og lærer fra sig på en fantastisk måde. Han er ikke som andre kørelærer jeg har haft erfaring med, som blot er ude efter at få så mange penge for kørelektioner, som muligt, men interesserer sig for at sine elever klarer sig godt.
Han er dedikeret og støtter sine køre-elever således at de aldrig føler sig utrygge og nervøse.

Kan varmt anbefales! Tøv ikke med at tilmelde jer hos ham :)

22 aprile 2024

Jeg kom fra en anden køreskole med…

Jeg kom fra en anden køreskole med useriøse kørelære og så valgte jeg at starte på køreskole i brønshøj og tog 2 lektioner hos Aous og derefter prøven og så bestod jeg😊
Kan 100% anbefales her fra👍
Verdens bedste kørelærer🚗

22 aprile 2024

"Jeg kan varmt anbefale min kørelærer

"Jeg kan varmt anbefale min kørelærer! Aous hans tålmodighed og professionelle tilgang gjorde hele køreoplevelsen til en fornøjelse. De var altid klar til at forklare og guide mig gennem enhver udfordring, hvilket gav mig en enorm tillid bag rattet. Takket være ham bestod jeg min køreprøve med lethed. Jeg er dybt taknemmelig for hans dedikation og støtte under hele forløbet!"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 aprile 2024

Min kørelærer Aous var en absolut…

Min kørelærer Aous var en absolut stjerne! Takket være hans ekspertise, tålmodighed og faglige tilgang lykkedes det mig at bestå min køreprøve på rekordtid. Hans omhyggelige undervisning og dedikation gjorde hele processen både lærerig og behagelig. Jeg er dybt taknemmelig for hans indsats og kan varmt anbefale Aous til alle, der søger en dygtig og engageret kørelærer. Takket være ham føler jeg mig nu tryg og sikker bag rattet.

17 aprile 2024

"Jeg er utrolig taknemmelig for Aous…

"Jeg er utrolig taknemmelig for Aous professionelle og tålmodige undervisning. Hans ekspertise og ro i undervisningen gjorde, at jeg følte mig tryg og godt forberedt til min køreprøve. Jeg vil varmt anbefale dem til alle, der ønsker at lære at køre bil på en sikker og effektiv måde. Tak for alt!"

2 aprile 2024

Super god kørelærer

Aous har været en rigtig god kørelærer og det har været meget nemt at booke køretimer. Han har altid været super nem at få fat på og svarede altid med det samme. Aous er ellers meget nede på jorden når man kører og råber heller ikke ad en, hvis man laver en fejl. Han er venlig, sjov og jeg kan stærkt anbefale, at man starter på Brønshøj køreskole.

16 marzo 2024

Min oplevelse hos Aous

Mange tak Aous, for at lære mig at køre som jeg gør nu ;-). Både på teori-fronten og i den praktiske kørsel har det været super godt, og det har især været dejligt let at booke tiderne. Super god kørelærer!
Danke Schön.

7 marzo 2024

Bedste kørelærer!

Leder du efter en køreskole med den dygtigste kørelærer kan jeg helt klart anbefale Aous som er min kørelærer hele køreoplevelsen forvandlet til ren glæde. Hans tålmodighed og ekspertise gjorde mig til en selvsikker og dygtig fører på ingen tid. Tak, Aous, for at gøre min køreoplevelse så fantastisk!

26 febbraio 2024

Tak til Aous

Tak til Aous. Jeg har haft et rigtig godt forløb, fra A til Z. Jeg har følt mig rigtig tryk, og blev færdig meget hurtigt, da han var hurtig til at finde prøver til mig. 💫

13 febbraio 2024

Jeg har tidligere været elev ved Aous

Jeg har tidligere været elev ved Aous. Intet at sætte på ham. Meget tålmodig, anerkendende og formår at se sine elever. Jeg fik både teori og praktisk prøve meget hurtig. Samtidig havde jeg fortsat svært ved motorvej, hvorfor jeg bookede en tid til rutinekørsel. Ugen oplever jeg en ro, tålmodighed og stor viden.
Jeg vil til en hver tid anbefale Aous!

3 febbraio 2024