BEDSTE KØRESKOLE I AARHUS! 😍 Emans køreskole kan 100% anbefales! En rigtig sød og imødekommende kvinde. Hun yder den bedste service for sine elever samt gøre køretimerne fantastiske med både plads t... Leggi di più
Eman er så fantastisk og dygtig til sit arbejde. Hun forstår ens niveau og tilrettelægger hendes undervisning både teoretisk og praktisk efter elevens behov. Hun forstår at lærer sine elever at kende... Leggi di più
Jeg kan varmt anbefale Eman Køreskole! Eman er en virkelig dygtig og tålmodig kørerlærer, der tager sig tid til at sikre, at man føler sig tryg bag rettet. Teoriundervisningen er både grundig og forst... Leggi di più
Eman Køreskole – her er du i trygge hænder Hos mig får du en undervisning, hvor der er tid, ro og plads til at lære i dit tempo. Jeg har mange års erfaring som kørelærer og gør mit bedste for, at du føler dig godt tilpas hele vejen til kørekortet. Teoriundervisningen foregår i små hold, kun med mine egne elever, så der er fokus og god stemning i lokalet. Jeg lægger stor vægt på, at du forstår reglerne og føler dig klar – både til teoriprøven og til den praktiske del. Der er ingen stress hos mig. Vi tager det skridt for skridt, og jeg følger dig tæt hele vejen. Mit mål er ikke bare, at du består – men at du bliver en sikker og tryg bilist. Køreskolen ligger i Aarhus, og jeg tilbyder fleksible tider, så det kan passe ind i din hverdag. Du er altid velkommen til at tage kontakt og høre mere – jeg glæder mig til at hjælpe dig i gang med dit kørekort.
Danimarca
- koreskoleiaarhus.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Eman er den bedste kørelærer
Eman er den bedste kørelærer, jeg kender. Hun er meget forståelig og god til at forklare tingene på en måde, der giver mening. Hun har hjulpet mig rigtig meget med at blive en god bilist. Jeg bestod både min teoriprøve og køreprøve i første forsøg. Hvis man har svært ved noget, hjælper Eman en med at blive bedre og styrke sine færdigheder i trafikken.
Det har virkelig været så godt at have…
Det har virkelig været så godt at have dig som kørelærer. Du er mega forstående og rolig, og du hjælper en med at rette fejl på en måde, så man ikke bliver stresset, men i stedet lærer af det. Det, der gør dig helt speciel, er måden du opmuntrer og motiverer på. Du får en til at tro på sig selv, også når man selv er i tvivl. Efter hver køretime føler man, at man er blevet bedre, og man får lyst til at gøre det endnu bedre næste gang.Man mister virkelig ikke håbet med dig tværtimod får man mere selvtillid for hver gang.
Kan klart anbefales
Eman køreskole er helt klar en…
Eman køreskole er helt klar en anbefaling fra mig af. Hun er ikke bare en mega dygtig kørelærer, men også utrolig sød og forstående. Man føler sig tryg og velkommen fra sin første lektion. Alt i alt er hun en fantastisk kørelærer!
Det var en rigtig god oplevelse at være…
Det var en rigtig god oplevelse at være over ved emankøreskole og det var en fantastisk periode med grin og ny venner og ny ting at lære
Det har været den bedste tid og lære…
Det har været den bedste tid og lære hos Eman køreskole, man får lært noget både i teoritimerne og ude på vejen, hun forklare nemt og er god til at forklare det igen hvis man ikke forstår.
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse! Professionel og tålmodig undervisning. Jeg følte mig tryg hele vejen og bestod min køreprøve. Kan klart anbefales.
Alle teoritimer jeg har haft med min…
Alle teoritimer jeg har haft med min lære, har oprigtigt været de bedste. Min lære har altid vægtet at vi forstår hvad der bliver sagt, og at vi er klar til teoriprøven og køreprøven. Hvis du vil bestå teoriprøven første gang, og køreprøven førte gang ligesom mig, så er Emans’Køreskole den rette at tage. Over halvdelen af vores hold har gjort lige præcis dette. Er så taknemmelig for at jeg valgte lige præcis denne køreskole, og ikke en anden. Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Emans Køreskole. Eman er utrolig sød, tålmodig og meget rolig, hvilket gjorde køretimerne trygge og behagelige. Hun forklarer tingene klart og tager sig altid tid. Kan virkelig anbefales!!!
Mange tak for hjælpen eman
Mange tak for hjælpen eman. Hun har hjulpet mig igennem det hele, og har altid skabt tryghed for mig. Eman er en rigtig god kørelærer, som altid vil sit bedste, for at kunne hjælpe det. For uden hende så ville jeg ikke bestå prøverne. Jeg vil altid anbefale denne køreskole :)
Virkelig dygtig kørelærer
Jeg har taget kørekort hos Eman, og jeg har haft en rigtig god oplevelse. Hun er meget dygtig, tålmodig og har en virkelig god måde at undervise og forklare på. Man føler sig tryg bag rattet, og hun tager sig tid til at sikre, at man forstår tingene. Kan klart anbefales
ايمان مدربة رائعة جدًا
ايمان مدربة رائعة جدًا، أسلوبها هادئ وصبور وبتشرح المعلومة بطريقة سهلة وواضحة. حسّستني بالأمان والثقة وأنا بسوق، وكانت دايمًا تشجعني وتدعمني لحد ما أخدت الشهادة. تجربة ممتازة وبنصح فيها بشدة لأي حد بده يتعلم السواقة بثقة.

Risposta di Eman Køreskole
Kæmpe anbefaling til Eman køreskole
Eman er en super dygtig og tålmodig kørerlærer, der skaber tryghed helt fra første køretime. Hun forklarer tingene klart, giver god feedback og sørger for, at man føler sig godt forberedt før teori- og køreprøve. Kæmpe anbefaling herfra!
lwky jeg var i gang med kørekort Sårn 1…
lwky jeg var i gang med kørekort Sårn 1 år. Det sekund snart jeg startede ved Eman, bestod jeg teori first try og køre prøve first try 👊😼gyattebayo.
En helt fantastisk kørelærer
En helt fantastisk og meget dygtig kørelærer! Hun sagde altid tro på dig selv, du kan godt, og den støtte betød virkelig meget for mig. Hun gav mig ro, både under køretimerne og når jeg var nervøs. Hvis jeg var i tvivl om noget, svarede hun hurtigt på mine beskeder og gjorde altid sit bedste for at hjælpe. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Kan varmt anbefales😊
Jeg har haft en fantastisk oplevelse…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Eman Køreskole.
Eman er en fagligt stærk og meget dygtig kørelærer, som virkelig forstår at undervise på en måde, der gør det let at lære. Hun forklarer tingene grundigt og tager sig tid til at hjælpe, hvis der er noget, man ikke forstår.
Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet, og der var styr på det hele fra start til slut.
Jeg kan varmt anbefale Eman Køreskole til alle, der ønsker en kompetent, tålmodig og engageret kørelærer.
Dårlig oplevelse.
Eman kom med meget personlige bemærkninger. Hun snærrede af mig og talte ned. Instruktioner blev hvisket, mens hun truede med klip, jeg ville få i kortet.
Derudover talte hun meget dårligt dansk, så det var svært at forstå, hvad hun sagde.

Risposta di Eman Køreskole
En erfaren og fantastisk korelærer!
Eman er en utrolig dygtig og erfaren korelærer, og det mærkes tydeligt i hendes undervisning. Hun forklarer tingene pà en enkel og overskuelig made, sà man foler sig tryg hele vejen. Hun organiserer undervisningen rigtig godt, sả man aldrig bliver forvirret.
Hun skaber en hyggelig og rar stemning i klassen, hvor der er plads til grin og hygge, og hun stotter én hele vejen - ogsà
folelsesmæssigt. Jeg er sả taknemmelig for at have haft Eman som korelærer og kan varmt anbefale hende til alle, der onsker en tryg og positiv oplevelse med koreskolen!
Køreskole med hjertet!
Kære Eman,
Tusind tak for de bedste køretimer du har været forstående, tålmodig og omsorgsfuld, og jeg følte mig altid tryg, når vi kørte.
Jeg skiftede til din køreskole efter dårlige oplevelser på min tidligere, hvor jeg blev kritiseret og endda dumpede. Hos dig føltes det som en ny start du mødte mig med ro og respekt, forståelse, og du fik mig til at tro på mig selv igen🫶🏻
Takket være dig bestod jeg køreprøven, og jeg kan varmt anbefale Emans køreskole til alle, der vil lære trygt og sikkert❤️✨