Virksomheden laver printeraftaler af værste skuffe. Pas på i ikke bliver snydt. Vores 5-årige aftale er ved at løbe ud og vi glæder os til at kunne spare 80% på vores printløsning. De snakke vi efte... Leggi di più

Jeg blev desværre ikke kontaktet af GLS da pakken blev afleveret i pakkeshoppen. Efter ca. tre ugers venten slap min tålmodighed op. Jeg kontaktede Kontorland for at annullere ordren. Fik at vide at... Leggi di più

Jeg har handlet hos Kontorland i over 20 år og de har 100% Hillerøds bedste service. De r altid meget hjælpsomme og positive og så har de osse en stor viden om deres produkter, så man altid går derfr... Leggi di più

Jeg har handlet hos kontorland i mange år, og der har aldrig været problemer med hverken priser eller service. Vi har fået leveret indenfor få timer, ved akutte behov. Fejl kan ske, men ved at grib... Leggi di più

1. Negozio di fornitura per uffici

Kontorland - Alt til kontoret: Kontorartikler, elektronik, møbler, rengøring, catering! Gratis fragt v/kr. 750,- Egne chauffører i Storkbh. & Nordsj.

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

HANDEL ALDRIG VED KONTORLAND.

Jeg så en god pris på sprittusser og bestilte 10 pk. men fik kun tilsendt en pakke. Da jeg ringede og rykkede fik jeg af vide jeg kun havde bestilt og betalt for en, selvom min ordrebekræftelse og betaling sagde noget andet - og priserne også sagde jeg havde bestilt og betalt for 10 pakker. De nægtede at sende de sidste 9 pakker da de sagde de tabte penge på det. Den ene stjerne er for jeg ikke blev trukket for den ene pakke jeg har fået. Ellers havde det været 0 stjerner herfra. Ufattelig dårlig kundeservice. Jeg kan på det kraftigste opfordre til aldrig at handle ved kontorland.

Svar til besvarelsen fra kontorland.

Sikke noget b u l l s h i t at fyre af.
I kender tydeligvis ikke købeloven som i påstår i gør. For det første er kan jeg efterfølgende se i er meget meget dyre på ALT i er butik. Når I skriver tusserne har en værdi på over 300,- kr inkl fragt er jo helt hen i skoven. Og igen kan I jo ikke engang finde ud af jeres egne priser når I i jeres besvarelse skriver en de 10 tusser koster 178,- kr + moms.
Man kan jo finde andre hjemmeside hvor man kan købe dem til en stk. pris på ca. 6,- kr. + moms. Jeres pris er mere end 100% dyrere og sådan er det generelt med alle jeres varer på jeres hjemmeside.
Hvis jeg anmeldte det til forbrugerklagenævnet var i blevet tvunget til at sælge varen til den annoncerede pris, da det ikke er tale om en åbenlys fejlpris og jeg har handlet i god tro.
Desuden skal I når i handler med forbrugere angive jeres priser inkl. moms. Det gør i heller ikke hvilket er ulovligt.
Igen kan jeg kun sige handel aldrig ved kontorland. De er meget dyrere end alle andre hjemmeside.
Plus tager I et miljøgebyr på 39,50,- kr + moms for at handle men de samme miljøbevidste leverandører som alle andre hjemmesider handler med. I burde blive stillet til ansvar for de penge går til.
Endnu et bevis på I bare vil snyde kunden for flest mulige penge.
Det er tydeligt I intet forstår af at drive en forretning. Man kan bare kigge på jeres regnskaber selvom i tager det ene gebyr efter det andet for at snyde kunden mest muligt. De siger jo alt.
I må sku have en dårlig smag i munden.

3 novembre 2020
Logo di Kontorland

Risposta di Kontorland

Kære Michael
Vi er kede af at høre, at du ikke var tilfreds med vores service.
Vi ved godt, at det var en fejl på vores webshop, der viste en forkert pris. Det var en pakke Marker Penol 700 ass. med 10 stk, til en pris á kr. 178,- ex moms. Vores webshop havde genereret en forkert mængderabat, så det så ud som om, at ved køb af 10 pakker ville prisen være kr. 14,31 pr. pk. Men da denne pris jo er så lav, at der er tale om en åbenlys fejl, tillod vi os at henvise til købeloven. I stedet tilbød vi dig den pakke, du har modtaget inklusiv fragt til en samlet værdi á kr. 301,88, kvit og frit helt uden beregning. Med over 18.000 varenumre, der opdateres løbende på priser og tekster, kan den slags ske hos og og hos andre, og vi gør altid vores bedste for at gøre vores kunder tilfredse.