Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeśli chodzi o produkt, który zamówiłam to ciężko powiedziec. To był prezent i go nie użyłam. Ale byłam pod wrażeniem ekologicznej strony przesyłki. Papierowa taśma, konopne wypełnienie i do produktu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo dobra szybka obsługa klienta. Mailowe wsparcie z pytaniami, zakupami, przesyłkami niemal w czasie rzeczywistym. Nigdy się nie spotkałem z tak dobrą obsługą.To się chwali. Ceny standardowe jak... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kolejne zamówienie utwierdziło mnie w przekonaniu że Konopny Buch to wyjątkowo rzetelny i przyjazny dla klienta sklep. Obsługa klienta 10/10 Jakość produktów 10/10 Jeśli wachasz się co wybrać... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Konopny buch .. jest to jeden z lepszych sklepów internetowych jaki znalazłem.. szybki czas realizacji zamówienia .. zaangażowanie w pracę którą wykonują i rzetelne podejście do klienta. Zamawiam o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti fitoterapici

Scritti dall'azienda

Wybieramy tych najlepszych, aby mieć pewność co do jakości sprzedawanych przez nas produktów. U nas nie ma miejsca na kompromisy. Zdrowie Klienta – rzecz święta. Sklep CBD

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Najlepsze CBD! (CBG też super) :)

Susz świetnej jakości, ładne żywiczne kwiatki do tego polskiej produkcji i w rozsądnej cenie. Testowałam z wielu źródeł i tę firmę szczerze polecam. Pozdrawiam serdecznie! :)

17 aprile 2023

Bardzo czytelna strona

Bardzo czytelna strona, ekspresowa wysyłka Towar zgodny z opisem 🔥

25 marzo 2023

Super jakość produktów!

Super jakość produktów. Duża dostępność rzeczy, które na pozostałych stronach są już wykupione :) Będę zamawiać częściej

23 febbraio 2023

Szybka wysyłka

Terminowa, szybka wysyłka, duża dostępność produktów na stronie

10 gennaio 2023

Spoko sklep

Swietny kontakt, susz dobrze zapakowany, w każdym pojemniku saszetka do utrzymywania wilgotności, wydajny i przystępny cenowo. Na chwilę obecną nie szukam już dalej dostawcy. Oby tak dalej 👏👏

3 marzo 2023

Firma bardzo pomocna

Firma bardzo pomocna, gdy nie dodałam przez przypadek artykułu do zamówienia to bez problemu dołączyła artykuł do zamówienia, dzięki temu wszystko miałam w jednej paczce bez dodatkowych kosztów dowozu :) Realizacja zamówienia poszła sprawnie i szybko.

31 gennaio 2023

Valutata 5 stelle su 5

Kolejny zakup i bez rozczarowania.

Kolejny zakup i bez rozczarowania.
Wszystko jest w porządku.

2 marzo 2023

Valutata 5 stelle su 5

Podejście do klienta naturalne pridukty

Konopny buch Dobry sklep CBD przede wszystkim naturalne produkty i jeżeli szukasz coś na uspokojenie i sen tylko konopny buch

8 febbraio 2023

Szybka dostawa

Szybka dostawa, świetna jakość!

6 febbraio 2023

Pierwszy raz

Szybko, miło i sprawnie. Polecam!

2 febbraio 2023

Doskonała komunikacja

Doskonała komunikacja, szybka wysyłka. Serdecznie Polecam

30 gennaio 2023

Valutata 5 stelle su 5

Świetne podejście do klienta, zawsze chętnie coś doradzą, polecą i znajdą rozwiązanie korzystne dla obu stron. Szybki kontakt, produkty testowane tj. susz i hempshoty na najwyższym poziomie. Przesyłki realizowane szybko, bezpiecznie zapakowane. Polecam bardzo serdecznie Konopnego Bucha.

18 dicembre 2022

Valutata 5 stelle su 5

Super firma, susz pierwsza klasa, a tempo realizacji zamówienia i wysyłka błyskawiczne. Pierwszy ale napewno nie ostatni zakup.

18 dicembre 2022

Paczka przyszła bardzo szybko

Paczka przyszła bardzo szybko. Produkt dobrze zabezpieczony a na dodatek naklejka w gratisie.Polecam

15 gennaio 2023

Wszystko ok!

Przede wszystkim muszę pochwalić sam produkt. Chodzi mi o susz Mars. Mega pozytywne zaskoczenie. O smaku nie warto dużo pisać bo i tak jest to kwestia indywidualna, chociaż mi akurat Mars bardzo przypadł do gustu. Czułem taki głęboki smak ziołowy przy wdechu a przy wydechu bardziej jakieś cytrusiki. Samo działanie? Rewelacja jak dla mnie. Fajne wyciszenie, relaks i lepszy humor. Najlepszą cechą jaką zauważyłem to takie pozytywne "bycie tu i teraz". Wczesniej korzystałem z tanich suszów z allegro o rzekomo wysokich wartościach cbd, niepopartych żadnymi analizami czy badaniami i zawsze czułem że to nie do końca jest to czego szukałem.
Sam sklep Konopny Buch i ludzie którzy tam pracują chyba również zasługują na jakieś pozytywne docenienie. Za bardzo szybką wysyłkę to raz. Za na prawdę miłą obsługę aż do momentu otrzymania paczki, to dwa. Paczka i susze też fajnie zapakowane. Nawet zdziwiło mnie, że była tam naklejka "NIE RZUCAĆ FRAGILE", zacząłem myśleć że to jakaś pomyłka bo przecież w środku jest tylko susz. Jak się okazało później w domu, było to uzasadnione z powodu fajnego gratisa.
W pojemnikach z suszem saszetki regulujące wilgotność - super sprawa. Na prawdę jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie i na pewno tu wrócę.
Pozdrawiam.

3 gennaio 2023

Wszystko super !

Począwszy od zamówienia, a skończywszy na dostawie to mogę powiedzieć jeśli chodzi o podejście do klienta to wszystko naprawdę na wysokim poziomie. Zamówienie jednego dnia, drugiego kurier puka.
Natomiast jeśli chodzi o jakość suszu to będzie dopiero testowany, ale już mogę powiedzieć, że susz naprawdę wygląda i pachnie bardzo fajnie ;) - akurat ja zrobiłem większe zamówienie bo Goblina 8g , Mars 6g i Kosmos 6g, myślę że będę pozytywnie zadowolony. Chłopaki przynajmniej nie ściemniają, że w tym suszu po 15% czy 20% cbd. Polecam gorąco !

20 dicembre 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più