Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeśli chodzi o produkt, który zamówiłam to ciężko powiedziec. To był prezent i go nie użyłam. Ale byłam pod wrażeniem ekologicznej strony przesyłki. Papierowa taśma, konopne wypełnienie i do produktu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo dobra szybka obsługa klienta. Mailowe wsparcie z pytaniami, zakupami, przesyłkami niemal w czasie rzeczywistym. Nigdy się nie spotkałem z tak dobrą obsługą.To się chwali. Ceny standardowe jak... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kolejne zamówienie utwierdziło mnie w przekonaniu że Konopny Buch to wyjątkowo rzetelny i przyjazny dla klienta sklep. Obsługa klienta 10/10 Jakość produktów 10/10 Jeśli wachasz się co wybrać... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Konopny buch .. jest to jeden z lepszych sklepów internetowych jaki znalazłem.. szybki czas realizacji zamówienia .. zaangażowanie w pracę którą wykonują i rzetelne podejście do klienta. Zamawiam o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti fitoterapici

Scritti dall'azienda

Wybieramy tych najlepszych, aby mieć pewność co do jakości sprzedawanych przez nas produktów. U nas nie ma miejsca na kompromisy. Zdrowie Klienta – rzecz święta. Sklep CBD

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Perełka, mało jest takich sklepów.

Obsługa klienta 10/10
Jakość produktów 10/10

Jeśli wachasz się co wybrać to naprawdę polecam Konopny Buch warto zaufać i sprawdzić.

Co do produktów są najwyższej jakości i rzeczywiście działają nawet na wymagających zaawansowanych użytkowników.

Dzieki wielkie za gratisy i super kontakt wkrótce wracam z kolejnym zamówieniem.

8 dicembre 2023

Susz CBD

Zamówienie dostarczone na następny dzień, sam susz CBD z wysokiej półki.

30 ottobre 2023

Świetny wybór produktów

Świetny wybór produktów, kontakt ze sprzedawcą wręcz niespotykany, zawsze coś nam doradzi ,a wysyłka w ten sam dzień. Polecam w 100% :)

20 novembre 2023

Perfekto

Jakość 10/10
Szybkość realizacji 10/10
Obsługa ? miła i profesjonalna, każdy fan CBD, który nie spróbował jeszcze Konopnego Bucha ma sporo do nadrobienia!

13 novembre 2023

Pierwsze zakupy

Witam, to mój pierwszy zakup w tym sklepie i jestem mile zaskoczony dobrym kontaktem, szybką wysyłką zamówienia i przede wszystkim jakością towarów, susz cbd ktory zamówiłem z limitowanej edycji...super, jestem pewien że zostanę klientem tego sklepu na dłużej.

8 novembre 2023

Super szybka obsługa

Super szybka obsługa, dobry kontakt ze sklepem oraz przyjemne gratisy dorzucone do zamówienia. Polecam z całego serca.

29 ottobre 2023

Wzór do naśladowania

Błyskawiczna wysyłka, a produktu rewelacyjnej jakości!

8 novembre 2023

Valutata 4 stelle su 5

Popcorn

Popcorn - Jeden z najgorszych, jeśli nie najgorszy jakościowo susz CBD jaki w życiu kupiłem i widziałem. Struktura i kolor kwiatów wręcz paskudne: ciemno-zielono-brązowy jakby były cięte w niewłaściwym okresie i nieprawidłowo suszone. Trym jak jakiś eksperyment z pierwszej domowej uprawy: mnóstwo łodyg wystających poza strukturę kwiatów. Topy pełne "pestek". Gdybym wiedział jak ten susz wygląda nie wziąłbym go nawet za darmo.

Edit:
Skontaktował się ze mną przedstawiciel firmy KonopnyBuch. Super fachowiec od kwiatów oraz bardzo miły w kontakcie Pan. Otrzymałem przeprosiny za niekorzystne doświadczenie związane z suszem Popcorn. Jednocześnie otrzymałem informację że jakość suszu była w bardzo jasny i precyzyjny sposób opisana, na stronie KonopnyBuch. Nie miałem okazji zapoznać się z opisem przed zakupem, ponieważ kupiłem susz w automacie vendingowym.
Po rozmowach z KonopnyBuch, dałem kolejną szansę ich kwiatom... Tym razem już nie było rozczarowania ;) Ładne, pachnące rośliny, z wilgotnością na idealnym poziomie dzięki regulatorowi wilgotności w każdym opakowaniu.

9 novembre 2023

Cześć,

Wysłałem do Ciebie maila z prośba o kontakt.

Popcorn zawsze był przez nas reklamowany jako "brzydki wariat", tutaj chodziło o stężenie CBD które wynosi około 12%.

Dodatkowo nie mogę znaleźć Twojego zamówienia, a ten produkt był dostępny w sprzedaży dobre kilka miesięcy temu.

Za pestki serdecznie przepraszam, ale co do reszty to zobacz jak ten produkt zebrał opinie w internecie.

Chętnie z Tobą o tym porozmawiam, albo pokażę Ci inne nasze kwiaty :)

Valutata 5 stelle su 5

Po raz kolejny skorzystałem z tego…

Po raz kolejny skorzystałem z tego sklepu i polecam ich susze. Prawdziwe, naturalne i polskie CBD. :) Miło odpręża i chilluje. Wysyłka jak zwykle bardzo szybka - w paczkomacie już na następny dzień roboczy :)

3 novembre 2023

Valutata 5 stelle su 5

To dopiero drugie moje zakupy ale będę…

To dopiero drugie moje zakupy ale będę zaglądać częściej, bo warto :) Natychmiastowa wysyłka w sklepie internetowym, bardzo dobry i miły kontakt z obsługą. Polecam!

3 novembre 2023

Dobry sklep

Szybka wysyłka. Dobrej jakości towary

11 ottobre 2023

Valutata 5 stelle su 5

Produkty bardzo wysokiej jakości.

Produkty bardzo wysokiej jakości.
Szybka dostawa.
Przyjemny i bezproblemowy kontakt.
Polecam Mars. Super chmura.

9 ottobre 2023

Wszystko zaskakująco sprawnie

Wszystko zaskakująco sprawnie. Zamówienie złożone po 13 w piątek. Przesyłka odebrana w sobotę. Jakoś super.

29 settembre 2023

Gorąco polecam

Gorąco polecam. nic do zarzucenia.

31 agosto 2023

Polecam, naprawdę dobre

27 settembre 2023

Valutata 1 stelle su 5

No nie klepalo całą butle wypilem

Całą butelka i nic

15 settembre 2023

Risposta di u Bucha

Cześć, każdy ma inną tolerancję. Pamiętaj, że tutaj jest raczej miejsce do oceny faktycznie całej transkacji itp.

Powiedz proszę co to znaczy, że nic nie klepało?

Jak u Ciebie z tolerancją?

Nie miałeś żadnych odczuć po wypiciu shota?

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più