Perfekt oplevelse! Jeg købte smagspakken med 3x 250g kaffebønner. Jeg bestilte i går aftes og cyklede naivt ud til Værløse for at hente kaffen, selvom jeg endnu ikke havde modtaget en bekræftigelse... Leggi di più

Glimrende kaffe til en fair pris. Kunne godt ønske mig nogle flere varianter, specielt til filter. Geisha, anaerob, honey eller andre spændende varianter som bliver en smule mere frugtige, funky og... Leggi di più

Jeg har besøgt dem et par gange i butikken og oplevet super service og vejledning hver gang. Første gang købte jeg et kilo og efterfølgende forbi og købe en smagspakke med lidt blandede espresso... Leggi di più

Har bestilt 2 gange og er super tilfreds med kvaliteten/pris. En anbefaling vil dog være lidt større udvalg af fullcity ristede bønner 👍 Nogen gange bliver man positivt overrasket at det kan lade s... Leggi di più

1. Torrefazioni
  2. Fornitore di macchine da caffè
  3. Grossista di caffè

Informazioni su Komma Kaffe Aps.

Hos Komma Kaffe tror vi på, at alle mindst én gang i livet skal opleve, hvordan god friskristet kvalitetskaffe smager.
Derfor rister, pakker og leverer vi friske kaffebønner til en fair pris til alle, der gerne vil have store kaffeoplevelser uden grums i maskineriet.

Vi leverer kaffe til arbejdspladsen, det professionelle køkken og til køkkenet derhjemme, ligesom vi leverer både maskiner, service og viden til at få det optimale ud af bønnerne.

Husk altid at følge vores anbefalinger til brygning for at få det bedste ud af dine bønner. Det fortjener både du og din kaffe.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Perfekt oplevelse!

Perfekt oplevelse!
Jeg købte smagspakken med 3x 250g kaffebønner. Jeg bestilte i går aftes og cyklede naivt ud til Værløse for at hente kaffen, selvom jeg endnu ikke havde modtaget en bekræftigelse på at min ordre var klar.
Da jeg kom frem, pakkede de lynhurtigt min ordre, så jeg kunne få den med hjem med det samme. Fantastisk service :).

14 aprile 2026

Rigtig dejlig og velsmagende kaffe

Rigtig dejlig og velsmagende kaffe. Havde spørgsmål om deres kaffe og skrev til dem på instagram, hvor de efter kort tid gav god vejledning. Kaffen er måske den bedste jeg har fået i mange år!

23 febbraio 2026

Glimrende kaffe til en fair pris

Geisha, anaerob, honey eller andre spændende varianter som bliver en smule mere frugtige, funky og florale.
Har været kunde hos Kommakaffe længe, og forestiller mig at det fortsætter.

26 gennaio 2026

Lækker kaffe på abonnement.

Lækker kaffe på abonnement.
Kommakaffe leverer en rigtig god kaffe til lige over 200 kr for et kg og jeg får det tilsendt med ca. det antal dages mellemrum, jeg ønsker.
Jeg har fundet et par kaffetyper hos Kommakaffe, hvormed jeg kan lave kaffe således at den hverken er bitter eller sur, men bare smager dejligt.
Mit kaffe setup består af en ældre Mahlkönig kværn og en ældre ECM espresso maskine. Dertil anvender jeg kalkfrit vand og er nøjeregnende med processen, kaffemængde i kurven og justering af kværnen mv. Jeg oplever kun meget sjældent at få en ligeså god kop kaffe andre steder.

29 dicembre 2025

God kaffe som vanligt og rimelig hurtig…

God kaffe som vanligt og rimelig hurtig modtagelse.
Hjemmesiden lægger op til abonnement med smagepakke (3 forskellige), og det bruger vi altid. Men så blokeres man til sidst!
Det er utilfredsstillende og gør at vi ikke tegner abonnement, desværre.

Risposta di Komma Kaffe Aps.

Hej Peter! Jeg har prøvet at sætte smagepakken ind og kan umiddelbart ikke se den fejl du beskriver? Den burde meget gerne gå igennem! Ellers er du mere end velkommen til at skrive ind til os, så vi lige kan få bugt med det du oplever?

Ellers tak for en ameldelsen til trods for den frustration!

Verdens bedste kaffe

Verdens bedste kaffe, pålidelig levering og rigtig god kundeservice

Risposta di Komma Kaffe Aps.

Tusinde tak for støtten og den fine besked, Susanne!

Fantastiske kaffesorter

… og venlig præcis og kompetent betjening gør KommaKaffe til en fornøjelse ved hver levering.

Risposta di Komma Kaffe Aps.

Tusinde tak for den fede anmeldelse, Flemming! 💛 Altid en fryd at levere til dig ;) - Dbh Team Komma / Sophie

God kaffe og super service

God kaffe og super service. Kan varmt anbefales

28 ottobre 2025

Risposta di Komma Kaffe Aps.

Tusinde tak for en klasse besked, Charlotte! 💛 Den blev vi rigtige glade for på risteriet!

Dbh Team Komma / Sophie

Super god kaffe og god service

Super god kaffe.
Jeg plejede at hente kaffen i deres butik i Søborg, og personalet er super venlige og er mere end glad for at snakke om kaffen og hvad man kan forvente. Kaffe nr. 124 er klart min favorit!

28 ottobre 2025

Super fedt at høre, Casper! 🙏 Vi tager altid en kaffesnak! ♥️
Uganda er også bare lækker...

Dbh
Team Komma / Sophie

Omar

Omar, du redede min ferie, dejligt at du/i kan handle hurtig når kaffen pludselig løber tør før tid midt i et abonnement. 👌

25 ottobre 2025

Risposta di Komma Kaffe Aps.

Så lidt Børge!! 💪💛☕️ Man kan ikke gå ned på kaffe!