Tak for rigtig god service og godt kød. Jeg havde bestilt 2 uge pakker,ugen før, og de blev båret ud i bilen, sammen med et gratis kødben til hunden 🐕 Jeg kommer helt sikkert forbi næste gang, jeg sk... Leggi di più

Bestilte grill buffet til 45 mennesker, til min 50 års fødselsdag. Madden ankom til aftalt tid, hurtigt fik slagteren klargjort kødet, og var klar til og skærer for, for alke gæsterne. Jeg havde b... Leggi di più

Søndag den 10/4 fik vi sashi bøffer, kylling, pølser og salat buffet fra Kolberg Køb til 50 + 10 "ekstra" gæster senere ( kun lovet pølser) Virkelig lækkert og grill-mesteren der var med super sa... Leggi di più

Suveræn oplevelse og må sige af hjertet tak for at redde min datters konfirmation, når nu man blev brændt af. Tak for god service og virkelig lækkert mad👌🏻✨

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

MUMS!

Købte buffet til min fødselsdag og hold da op, hvor var det lækkert! Der fulgte endda en slagter med maden! (Han tog dog hjem igen). Virkeligt lækkert kød og smagfulde, flotte salater. Kan varmt anbefales!

13 febbraio 2026

Fantastisk mad og service

Jeg havde bestil 5 forskellige kødtyper og special salater, samt 2 slags kartofler og 2 slags sovs. Det hele var helt igennem fantastisk. Og der var rigeligt af det hele.
Tak for dejlig mad og super service.
Tina og Thomas.
Smørum

10 gennaio 2026

Frisk og lækker mad

Maden kom som bestilt, til tiden, lækker og frisk. Vi havde bestilt til 47, og der var rigeligt af det hele.
Sød og venlig kok sørgede for at kødet var pænt skåret. Alle gæster var glade og roste maden.
Vi kan klart anbefale Kolberg kød til fest menuen

9 agosto 2025

Vi var til en privat fest

Vi var til en privat fest, hvor vi fik helstegt pattegris med salater, kartofler og brød, aldrig har jeg fået så godt en pattegris. Det hele var så godt. Kan kun anbefales mad her fra

19 luglio 2025

BEDSTE buffet, flotteste råvarer

Vi havde købt buffet til vores 65 bryllupsgæster og ALT var SÅ lækkert. Vi havde den sødeste slagter til at udskære kød og alle var begejstrede.
Hvis jeg skal finde noget “negativt”, så er det at der var alt for meget mad og at vi skal leve af kalkunsteg og oksefilet i flere dage efter 😊.
Kan KLART anbefales 💪

31 maggio 2025

Lækre fredagsbøffer

Købte i dag to af de lækre fredagsbøffer (dagtilbud), som kom på grillen. Resultatet blev præcist lige så lækkert som jeg havde håbet, da slagteren gav mig dem i butikken. De var så smagfulde og møre.

30 maggio 2025

Tak for en super oplevelse igen

Tak for en super oplevelse igen.
Havde 75 personer til kombineret 30 års/svendegilde. Havde bestilt med slagter til udskæring under maden. Man bliver allerede fantastisk modtaget ved bestillingen og Viggo, som stod for udskæring, gjorde at fantastisk stykke arbejde, med godt og friskt humør. Fantastisk pattegris og salater og der er rigeligt af det.
Stor anbefaling herfra og vi gør det igen næste gang.

17 maggio 2025

Fantastisk oplevelse

Vi havde bestilt grill buffet til min datters konfirmation og alt var bare helt perfekt. Vi havde bestilt til det antal kuverter Vi var men vi har haft mad til flere dage bagefter. Vi havde booket en slagter fra kolberg, som kom ud og skar kødet ud. Han var så sød og høflig og alle gæster roste både ham og maden.

Kæmpe anbefaling herfra

27 aprile 2025

Man er altid sikker på at få lækkert…

Man er altid sikker på at få lækkert kød hver eneste gang man handler hos Kolberg Kød. Skulle jeg komme med en enkelt lille ting der måske bør ændres, så er det at tataren bør flyttes over i den anden montre, og ikke stå blandt røget bacon. Tatar med røgsmag er ikke et hit

10 agosto 2024

Varmt anbefale

Virkelig lækkert og grill-mesteren der var med super samarbejdsvillig , dygtig og smilende.
Vores gæster roste også maden.
Helt op til dagen før var Henrik sød til at justere antal pga afbud ...tak.

10 agosto 2024

Rigtig god mad og skønt personale

Vi fik i lørdags den bedste mad man overhovedet kan forestille sig. Vi havde bestilt helstegt pattegris og specielsalat buffet, hold nu op det var godt. Alle vores gæster var begejstret for den gode mad. Vi havde bestilt slagter med til at skære kødet ud og det kan jeg anbefale man har jo næsten ingen arbejde med det selv. Han har selv med hvad han skal bruge og klarede det til ug. Vil helt klart bestille igen ved næste festlighed.

13 luglio 2024

Sublim helstegt pattegris

Kolberg leverede og stod for udskæring af en helstegt pattegris til min 40 års fødselsdag. Slagteren der stod for udskæringen var helt fænomenal. Hele korrespondancen op til, fungerede også fint og man kunne løbende tilpasse antal, tilbehør mv. At grisen så er mør som smør og saftig, er en helt anden sag. Kolberg får min varmeste anbefaling!

22 giugno 2024

Havde bestilt tapas til 5 personer a…

Havde bestilt tapas til 5 personer a 150,-
Tapas kom på leje af brunlig og slatten salat. Det er den kedeligste tapas jeg nogensinde har fået, og vi var 4 personer, men der var ikke mad nok. Jeg havde gudskelov så ekstra flutes og forskellig pølse og andet jeg kunne servere. Kolberg plejer ellers at være godt til pålæg og alm.slagtervarer… men dette var mere end ringe og nærmest pinligt at servere for gæster

21 giugno 2024

Super lækker mad.

Super lækker mad.
Kokken hjælpsom, fleksibel og alt i alt med til at gøre, det til en fantastisk oplevelse.
Vi ringer helt sikkert til Kolberg, næste gang vi skal have leveret mad til festen.

4 maggio 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito