Stod Ivan for maden og hvilken oplevelse det var. Alle vores gæster var fuldt ud tilfredse, og maden var så lækkert. Vi havde gæster, der var veganere samt vegetarer og Ivan stod for alternative men... Leggi di più

Vi bestilte mad til nytårsaften og det var super lækkert især forretten og desserten, dog fulgte der kun 110-120g mørbrad med til hver til hovedretten, så det var nødvendigt at tilberede ekstra mørbra... Leggi di più

1. Azienda di catering

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Mad ud af huset i og omkring Aarhus, Randers, ja hele østjylland til konfirmation, bryllup, firmafest, julefrokost, nytår, og alle andre af livets fester.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Yummy. Wow.

Wow! ...We will add more to that though.

We hired Ivan from Kok Omega for our wedding dinner. We did not even try the food before hand, but after meeting with him, we felt comfortable with placing the responsibility of our wedding dinner in his hands. We could just sense the passion and professionalism upon the first interaction with him.

As he presented the food at the start of the meal, we could feel the passion for his craft, and it showed when the food was brought out. The food was amazing--both taste and presentation. All our guests were thoroughly satisfied and asked for more. He even accommodated for our vegetarian guests.

It was easy to coordinate with him and we highly recommend him to cater your event.

16 giugno 2019

Vi havde Kok Omega til vores sølvbryllupsfest

Vi havde Kok Omega, til at levere maden til vores sølvbryllupsfest i lørdags.
Det var første gang vi fik mad derfra. De levede helt sikkert op til vores forventninger, det var virkelig lækker mad, som vores gæster også har rost.
Tusinde tak til Ivan for at blive og hjælpe vores køkkenhjælpere, uden det var aftalt.
Kan helt sikkert kun anbefale, at få mad fra Kok Omega - Søften

Mvh.
Bente & John Peitersen

30 maggio 2019

1000 TAK FOR MAD!

Vi fik den lækreste menu serveret til vores søns konfirmation d. 11. maj. Service i topklasse!
Den bedste beskrivelse samt overlevering af maden da den ankom og sikke en anretning! Vi er SUPER tilfredse med alt. Kan varmt anbefales. Alle vores gæster var imponerede over hvor dejlig en mad der blev serveret. Bestem ikke sidste gang jeg bestiller fra KOK Omega. MUMS, si'r jeg bare!

25 maggio 2019

Masser af god mad

Vi fik mad fra Kok Omega til vores søns konfirmation. Maden smagte dejligt og særligt salaterne var rigtig gode. Ivan var fleksibel ifht menuen og vores søns ønsker. Der manglede ikke noget, og der var rigeligt mad til alle. Fedt at alt kom på flotte serveringsfade. Bestillingsprocess var nem og vi følte os trygge med Ivans erfaring. Også dygtige køkkenpiger blev etableret via Ivan. Hermed en klar anbefaling til at bruge Kok Omega.

23 maggio 2019

Den bedste smagsoplevelse i mit liv!

Helt fantastisk oplevelse.
Vores bryllup på Clausholm slot, havde et stort samtaleemne blandt gæsterne... maden! Flere gæster mente simpelthen at det var det bedste mad de havde fået i deres liv.. og helt enig, vi bruger aldrig andre. Det var så fantastisk mad!
Derudover var kontakt og service fra første opkald bare så god og vi var så trygge hele vejen igennem.
Vi har kun en stor tak til Ivan og hans team.

22 maggio 2019

Min datters konfirmation

Jeg holdte min datters konfirmation i fredags og fik hele min menu fra Kok Omega.
Jeg hentede maden allerede torsdag og det hele var pakket til UG og lige til at anrette på bordet, Kødet var intervalstegt og skulle blot varmes 1 1/2 time ved 50 grader, så var det lige så lækkert, som var det blevet lavet fra bunden hjemme hos os selv.
Der er ingen tvivl om hvor maden til min næste fest kommer fra - Kok Omega. Det er ikke kun den super lækre mad, som Ivan laver, men også den helt igennem fantastiske service, som ydes.
Jeg føler mig velkommen og omfavnet fagligt.
Tak Ivan.
Mvh.
Dan Jakobsen, Herning

20 maggio 2019

Super god service fra start til slut

Super god service fra start til slut.
Vi fik konfirmations menu som blev leveret til os med instruks om, hvornår de forskellige retter skulle bruges og til hvad. Maden blev leveret med serveringsfade og i store ovnfaste fade, lige til at sætte ind på buffetbordet og pynten var også med 😋 Mad var der rigeligt af og det smagte rigtigt godt (2 ting der må være en værts værste mareridt ) så den varmeste og bedste anbefaling herfra 😀
Vi bestiller helt sikkert mad fra Ivan / Kok Omega igen.
Kærlig hilsen
Flemming & Eva

19 maggio 2019

Kære Ivan

Kære Ivan
Jeg vil bare lige skrive og sige tak for mega dejlig mad i lørdags til Thomas´ fødselsdag - Det smagte virkelig godt og der er så mange af vores gæster, som sagde til mig at det var det bedste mad de havde fået længe, så rigtig mange tak for mad samt professionel og hyggelig betjening.

13 maggio 2019

Brugte Kok Omega til min søns…

Brugte Kok Omega til min søns konfirmation og fik stor ros for maden. Jeg bestilte maden, før jeg vidste hvad konfirmations menuen var, men det er fordi jeg ved, hvad der kommer fra Ivan og de forventninger blev indfriet til fulde.

Stor anbefaling herfra

13 maggio 2019

Fremragende mad og tryghed

God indledende snak, hvor vi følte os trygge fra start. Ivan og hans team leverer til UG. Det var en fornøjelse, og gjorde at vi trygt kunne slappe af i, hvad der ellers kan være en stresset dag.

Den største anbefaling herfra skal lyde til KokOmega, en oplevelse der var med til at skabe en perfekt dag til vores bryllup.

7 maggio 2019

Gennemført og lækkert mad

Gennemført og lækkert mad. 55 gæster nød superb mad fra Kok Omega ifm sønnens konfirmation. Ivan kom selv og anrettede maden i vores hjem og havde arrangeret serverings personale, så vi kunne koncentrere os om at nyde festen - og maden!
Et godt mix af tallerken servering og luksusbuffet med super forståelig fremlæggelse af maden. Vores ønsker blev fuldt ud indfriet og alt klappede perfekt. Vi er super tilfredse og hvis nogen spørger os hvem vi kan anbefale, vil vi helt klart sige "Kok Omega"!

6 maggio 2019

Vi havde lige glæden af kok-omega til…

Vi havde lige glæden af kok-omega til vores bryllup på Sjørupgård i Nimtofte den 13.10.18, der stod for både receptionsmad, og hele middagen frem til natmad. Alt smagte udsøgt, og der var kun rosende ord om maden fra de mange gæster. Vi var op mod 100 stk, noget kokken og personalet klarede uden problemer. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger herfra, og tusind tak for en uforglemmelig dag der kørte lige efter planen!!

19 ottobre 2018

Fremragende bryllupsmenu og helhedsoplevelse! :-)

Vi kontaktede Ivan ifm. mad til vores bryllup den 30. juni 2018. Lige fra første møde var Ivan meget professionel og dedikeret, og vi blev straks klar over, at vi meget gerne ville have ham til at stå for maden på vores store dag. Udover at være en professionel og dedikeret kok, har Ivan stor erfaring med at lave mad til bryllupper, så han ved alt om, hvad man skal have styr på ift. alle mulige faktorer udover maden. Han hjalp os således med at lægge en meget præcis plan for store dele af dagen, som gjorde, at vi følte os trygge og sikre under hele forløbet.

På selve dagen behøvede vi slet ikke at tænke over maden, da det hele spillede - og der blev taget hensyn til både vegetarer, veganere og glutenallergikere - alle fik en UTROLIG LÆKKER menu. Både smag og udseende var helt i top! Gennem Ivan havde vi også booket serveringspersonale, der alle gjorde et superflot stykke arbejde og overgik alle forventninger, så vi slappede fuldstændigt af og ikke havde de mindste bekymringer :-)

Vi kan derfor kun give Ivan og Kok Omega vores allerbedste anbefalinger! :-)

Bedste hilsner
Jonatan & Mia

4 ottobre 2018

Lækker bryllupsmenu

Lækker bryllupsmenu

Vi havde booket Kok Omega til vores bryllup i august 2018. Lige fra første møde var vi slet ikke i tvivl om, at vi havde valgt helt rigtigt. Udover en allerede sammensat menu, var der også gode råd til selve dagen, som kun gjorde at vi var endnu bedre forberedt, da dagen kom, så vi ikke skulle bekymre os om noget.
Menuen ikke kun lød god - den var VIRKELIG lækker og vores gæster roste også maden til skyerne. Ivan havde også hjulpet med at booke køkkenpersonale, og der var styr på det hele. Dagen efter kunne vi bare slappe af for alt var ryddet/vasket op, sat på plads og i kasser.

Vi vil derfor give Kok Omega vores allervarmeste anbefalinger - og vi vil helt sikkert booke dem igen til vores næste store begivenhed.

Line og Martin Nymann

1 ottobre 2018

Mad til bryllup

Vi havde valgt mad fra Kok Omega til vores bryllup.
Helt fra det første møde med Ivan følte vi os i helt trygge hænder. Maden var fremragende, spændende salater, fantastiske kartofler og kød der var så mørt at det næsten faldt fra hinanden. Forret og desserten var også helt i top
Kok Omega havde også søget for personale til hjælp i køkkenet, de havde fuldstændigt styr på den opgave.
Kan kun anbefale Ivan og Kok Omega på det varmeste

Mvh Susanne og Søren Skriver Kristensen

12 settembre 2018

Også vi havde en fantastisk oplevelse…

Også vi havde en fantastisk oplevelse med KokOmegas mad til vores bryllup på Jomfrubakken i Mariager. Vi startede ud med et hyggeligt møde der vi snakkede maden og festens forløb igennem. Sammen gjorde vi nogle justeringer hist og her på middagen, samt besluttede at også bestille natmad og mad til vores reception fra Ivan. Hele vejen igennem var Ivan meget ærlig om hvad der kan og ikke kan lade sig gøre, og dermed kom hans erfaring os til gode.

Maden var simpelthen strålende og fuld af smag hele vejen fra de wraps vi fik til receptionen, den lækre og smukke 3 retters menu og endelig natmaden (dejligt ukomplicerede men enormt velsmagende sandwiches som blev til en velkommen madpakke for de gæster der havde lang køretur hjem dagen efter).

Alt i alt en varm anbefaling til KokOmega og Ivan samt René, der stod for vores mad denne dag, som vi aldrig vil glemme :)

10 settembre 2018

God service og lækker mad

Tusind tusind tak for virkelig lækker mad til vores bryllup på Clausholm slot.
Fra start af var servicen i højsædet. Ivan guidede os igennem menuen inden brylluppet og kom med gode forslag, ikke bare med hensyn til maden, men også hvad vi skulle huske på dagen. Vi var på intet tidspunkt i tvivl om vi havde valgt den rette til at levere mad til vores bryllup.
På dagen fungerede alt helt perfekt. Vores gæster var imponeret over den flotte præsentation af maden. Ivan har ikke bare fokus på at maden skal se flot ud og smage godt, men også at det er ordentlige råvarer med respekt for dyrene og miljøet. Maden var virkelig flot anrettet og jeg lyver ikke når jeg siger det er noget af det bedste jeg har smagt. Alle vores gæster var meget imponeret af kvaliteten af maden. Alt der kunne laves fra bunden var det og det kunne bestemt smages.
Serveringspersonalet var super søde, rolige og behagelige. De gjorde vores gæster trygge og fulgte alle vores anvisninger til punkt og prik. Har ikke noget at sætte en finger på. Alt blev leveret som lovet.
Kan kun give Ivan / kok-omega de varmeste anbefalinger, hvis du står og mangler kvalitets mad til din fest. Skal vi holde stor fest en anden gang, vælger vi helt sikkert Ivan igen. Tusind tak!

8 settembre 2018

Kære kok omega

Kære kok omega, kære Ivan.

Vi vil meget have lov til at give dig 10 stjerner !!
Vi havde igår besøg af Ivan i muslinge huset ved Herning i anledningen af vores bryllup. Midt i tilberedning af maden står ovnen af og mange andre kokke ville måske panikken lidt, idet man skal servere mad for 50 gæster, uden ovn?.. Men Ivan bevarede total roen og "tryllede" på magiskvis noget kød frem og trods at hovedretten blev serveret en smule senere spillede ALT bare! Hold da op, hvor var vi glade for at du lige præcis skulle stå for vores bryllups menu!

Ivan du sagde at du ville kunne huske vores fest, men jeg vil også love dig, at alle vores gæster vil kunne huske Ivan fra Kok-omega.

Vi takker og bukker - sikke noget mad!

Mvh Mille og Richard

12 agosto 2018

Enormt lækker bryllups menu!

Kan varmt anbefale at bruge Kok Omega!
Ivan leverede mad til vores bryllupsfest på Hubertuskroen, og der var bare styr på det hele. Både gæsterne og os selv synes maden var super lækker, og de serveringspiger vi selv havde med, sagde også at de bare havde hygget sig i køkkenet.

Det eneste punkt til forbedring var at jeg personligt synes Ivan skulle have præsenteret maden inden serveringen begyndte, for med så mange gæster, så sad os ved "hovedbordet" og ventede et stykke tid på at begynde at spise, da vi ville vente til maden var blevet præsenteret.
Men det var en bagatel i det store billede, og noget vi måske burde have aftalt på forhånd.

Vil helt sikkert bruge Kok Omega en anden gang vi skal holde fest!
De bedste hilsner fra de nygifte, Tommy & Joan

8 agosto 2018

Fantastisk mad til vores bryllup

Hej Ivan.
Igen tusind tak for fantastisk mad du leverede til vores bryllup.

Det var gennemført lige fra forret til natmaden 👌🏼
Vi holdte brylluppet hjemme i haven og Ivan havde bare styr på alt i køkkenet og tjenerne.
Alle gæster var henne og rose maden!

Vi kan varmt anbefale alle at bruge Ivan - kok Omega! Det er ikke sidste gang vi bruger ham.!

Mange hilsner
Jane og Jakob