Vaste klant geworden Ik heb een paar weken geleden de eerste bestelling geplaatst voor koffie en suikervrije siropen. Ik ben zeer tevreden met de smaak en kwaliteit van de koffie en siropen. De... Leggi di più
Alleen jammer dat er reclame word gemaakt voor 17:00 uur bestellen volgende dag in huis pfff nou we wachten al een week op ons pakketje. Het enige wat er word gezegd tja dat horen we al twee weken dat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Altijd heerlijke koffie voor een goede prijs. Heel erg jammer dat jullie ermee gaan stoppen of reeds gestopt zijn
Het koffie startpakket gekocht samen met wat koffie siroopjes. Waar onder pumpkin spice, onze favo! Hebben nu de eerste smaak geproefd, mocca. Dit is heerlijk! Bestelling was netjes de volgende dag bi... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Kofjebean is Fries voor koffieboon. Onze passie is lekkere koffie. Al onze bonen worden in een kleine ambachtelijke branderij volgens de zogenaamde ‘slow-roast’ methode gebrand. Dat wil zeggen: Langzaam op een lage temperatuur. Alleen zo komen goede koffiebonen tot hun recht!
Werf van Schouten 9, 3313DB, Dordrecht, Paesi Bassi
- koffieboon@kofjebean.nl
- kofjebean.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche

Risposta di Kofjebean
Heerlijke koffie en goede service
Heb de koffie cadeau gedaan en alleen maar lovende kritiek op gekregen. Er zat wat vertraging op de bestelling omdat PostNL het pakket kwijt heeft gemaakt maar dat is ruimschoots goed gemaakt. Hele goede service!

Risposta di Kofjebean
een geweldige service en heerlijke…
een geweldige service en heerlijke koffie.dikke compimenten
Dik tevreden
Toen ik toelichtte dat het een cadeau was voor iemand, deden ze er een gratis canvas tasje bij. Erg leuk. Verzendkosten waren ook nog ouderwets normaal! Tegenwoordig betaal je zomaar 6,95 voor verzenden, dit koste 2,95 waardoor ik het sneller weer zou bestellen.
Een heerlijke ervaring om deze koffie…
Een heerlijke ervaring om deze koffie te drinken. Een koffie met veel aroma en een heerlijk van smaak.