Super sød kørelærer. Meget fokuseret på eleven under kørsel, og generelt et rart menneske at have kørekortforløb hos. Kort og dejligt forløb, hvor jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang!... Leggi di più
Rigtig god oplevelse og anbefaler Cati som kørelærer. Hun var meget motiverende i køretimerne, men også før køreprøven, og havde altid fokus på vejen og trafikken, så man kunne føle sig tryg, mens man... Leggi di più
Elendig køreskole. Aldrig start her! Mørke kørsel skete aldrig kørelæreren sidder på sin mobil under alle køretimer. Demotivere en lige før sin køreprøve og prøver bare få ekstra penge ud af dig.
Jeg startede hos Cati d. 8 marts og har lige netop igår d. 16 juni fået mit kørekort. Det har været et hurtigt forløb - men uden der har manglet noget! Jeg har haft lidt angst for at køre manuelt ge... Leggi di più
Køreskolen ligger centralt i køge. Jeg har fokus på hver enkelt elev og sætter en stor ære i at mine elever har det godt og hyggeligt både i teorilokalet og i skolevogen.
Vestergade 10, 4600, Køge, Danimarca
- 20206173
- Info@koereskolen-stevns.dk
- koereskolen-stevns.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Kan klart anbefale Stevns Køreskole
Jeg kan helt klart anbefale Stevns Køreskole. Både teori og køretimerne var med nogle meget dygtige lærer. Jeg havde teori med Bobby og han var meget god til altid at forklare tingene og hvis man ikke forstod kunne man spørge og så ville han prøve at forklare det igen indtil man forstår det. Køretimerne havde jeg med Cati og det er en af de bedste, hvis ikke den bedste kørelærer du finder i Danmark. Hun siger altid, hvis du gør noget forkert på en ordentlig og pæn måde, der er overhovedet ikke noget råberi. Hun er fantastisk til at lære en at køre bil, hun er altid sjov at køre med og man kan altid få det godt af at køre med Cati (selv på en dårlig dag). Så alt i alt kan jeg helt klart anbefale Stevns Køreskole
Jeg synes at det er en meget god skole
Jeg synes at det er en meget god skole, hvor at man får meget ud af teoritimerne, og hvor man får nogle gode og tosset samtaler med på turene. Det der er godt er at lærerne samler 3-4 elever og køre ned til Vordingborg hvor køreprøven finder sted, da det er svær er at bestå i Køge. Det jeg ikke synes er så godt at de online teori timer de anbefaler. De anbefalede to hjemmesider som jeg ikke kunne bruge så jeg fandt en anden hjemmeside som hjalp mig... "bedrebilist.DK"
Verdens bedste kørelære
Cati er uden tvivl den bedste kørelære du kan få. Der er ikke det håbløse individ hun ikke kan lære at køre bil. Forestil dig den bedst mulige kørelære gør det 10-20 gange bedre og du vil stadig blive positivt overrasket. Det er altid sjovt hyggeligt at være ude at køre med cati, både alene og nogle gange også sammen med andre. Det er svært at beskrive præcis hvordan det er, man skal opleve det selv, tilgengæld vil jeg love det bliver en rigtig rigtig god oplevelse. Hvis jeg selv skal sige det var jeg ikke komplet håbløs, men jeg overhovedet heller ikke særligt god. Jeg bestod første gang, dette på trods af at vi fik min køreprøve på et afbud, på et tidspunkt hvor jeg slet ikke var klar og med kun en uge at løbe på, så må man jo bare få nogle flere køretimer lige i rap, det var intet problem. Jeg har ikke kørt med Bobby, men har taget teori med ham, dette var også en super god oplevelse, ualmindelig rar og dygtig mand. Også denne prøve bestod jeg i første hug i Roskilde hvor der altså ikke er digitale prøver, hvilket kan gøre det en anelse sværere, men det var ikke noget problem og for det mest vil man da også få en af de digitale prøver i Køge, det var bare ikke nogle ledige. Jeg vil anbefale alle og en hver at tage deres kørekort på køreskolen stevns, det eneste problem er at der ikke er 10 cati'er så de kunne tage nogle flere elever, men så er det jo godt hun arbejder så meget.
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk. De har en “billig” startpakke, men når først den er betalt så kommer regningen ellers.
Min kone startede i Køge under en der kalder sig Bobby.
Allerede på manøvrebanen startede problemerne. Man skal have 4 lektioner på manøvrebane ifølge loven. Dvs. 4 gange 45 min,(3 timer) men allerede efter 1,5 time ringede min kone og sagde at hun var færdig og hun var desværre ikke klar til at komme på vej, så Bobby skulle lige have 2500kr til en ny tur på manøvrebane.
Stiller man undrende spørgsmål er der altid et svar klar selvom det er så indlysende at det er systematisk snyd for at lokke penge ud af kunderne.
Efterfølgende har vi haft en kørerlærer der stort set har været umulig at få fat i.
Vi valgte at stoppe forløbet hvor der var 8 køretimer tilbage og et glatbanekursus, i min optik en del arbejde tilbage fra kørerlæres side. Men næ nej der var igen et svar parat 1000kr fik vi retur.
Har efterfølgende snakket med flere tidligere elever der har valgt at stoppe af samme grunde og historien er altid den samme.
Det er sørgeligt at man kan drive forretning på den måde.
Og sjovt nok lever begge kørerlærer med beskyttet adresse (hvorfor mon)

Risposta di Køge torv køreskole- køreskolen stevns
Ville klart vælge en anden køreskole
Ville klart vælge en anden køreskole.
Cati og Bobby virker meget søde og høflige uden for arbejde dog kan de godt være lidt for skrappe nogle gange når man kører med dem.
Der bliver også spildt meget af ens tid og det virker lidt som om det er meningen sådan så eleven får så lidt ud af det så muligt, så de bliver nødt til at tage flere timer = flere penge til skolen.
Billig lovpakke, som dog ikke bliver billig i sidste ende når du har fået kortet da prøven er ekstremt dyr og førstehjælp som koster 600 alle steder koster 800 her. På den måde får de skrabede ca. ligeså meget ind i sidste ende som andre køreskoler. Men dog er der mange der falder for lovpakke tilbud som mig. Og jo flere elever til skolen som hopper i fælden = jo flere penge til skolen.
Der blev ikke undervist i natkørsel, men det blev jeg dog også spurgt om jeg ville fordi hvis jeg ville det skulle det først være omkring kl. 24 tiden da det først bliver rigtigt mørkt der om sommeren. Så det ikke noget dårligt jeg vil sige om dem. Men jeg fik aldrig gennemgået teknik med kørelærer så de kunne vide jeg havde styr på det. Egentligt tror jeg de er gladere for man dumper første gang så man lige tager nogle ekstra timer hos dem .... desværre en træls oplevelse men de heldigvis meget smilende og glade.

Risposta di Køge torv køreskole- køreskolen stevns
Super fed oplevelse
Super fed oplevelse, Cati hjalp mig igennem hele forløbet på første forsøg!
Helt klart den bedste og mest loyale…
Helt klart den bedste og mest loyale køreskole på markedet. Det var en sand fornøjelse generhverve under køreskolens ejer Kati
-Joachim
Jeg har haft catti som koerelaere og…
Jeg har haft catti som koerelaere og jeg har laert meget fra Hende. Catti er en rigtig soed koerelaere og giver en grundig oplaering. Kan klart anbefales
Jeg synes at det meget godt køreskole…
Jeg synes at det meget godt køreskole især læreren cati som var med til at gøre godt til køre så vil jeg anbefale denher skole som jeg havde en god oplevelse.
God kørerskole og super sød og tålmodig…
God kørerskole og super sød og tålmodig Kørerlærer. Tak for nogle gode kørertimer Cati 😉
En rigtig god køreskole!
En rigtig god køreskole!
Og En god undervisning
En god køre lære cati som, er god til at lære fra sig, hun er både sjov og sød, cati for en i et godt humør med en god humor.
Jeg vil anbefale Køreskolen Stevns/Køge 😊
2 drenge med kørekort
2 drenge med kørekort
2 drenge der har gennemgået et fantastisk forløb hos Cati. Helt igennem fantastisk køreskole og så fedt et forløb for dem.
Kan klart anbefales herfra❤❤
Den Sødeste kørelære🌹💖
Den Sødeste kørelære🌹💖
CATI er god til at lære fra sig
Cati var meget god og køre med.
Kan klart anbefales
Jeg har haft en super god oplevelse, lige fra første teori time.
Der er god undervisning både når Bobby og Cati underviser.
Jeg havde køretimer med Bobby og de var super hyggelige og ikke mindst lærerige.
Jeg har bestået både teori og køreprøve i første forsøg. 😃
Super køreskole
Super køreskole! Kørte med Cati, som er sød og venlig og god til at forklare tingene. Kom super hurtigt igennem, så kan klart anbefales!
Go og billig kørestole,
Go og billig kørestole, go teori undervisning!
Rigtig gode og hyggelige kørertimer, med humor :D kørte med cati, rigtig sød og rar Kørerlærer altid klar på venlig snak, go til at forklare tingene hvis man ik forstår det. Kan klart anbefales herfra!
God køreskole
God køreskole, gode teoritimer, skide hyggelige og sjove køretimer.
God køreskole
God køreskole. Bestod min køreprøve på første forsøg. Teorien er kortvarig, men effektiv. Man lærer det hele på kort tid, og så teoriprøve. Der går ikke lang tid, så man når ikke at glemme det.