Køge torv køreskole- køreskolen stevns  Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Super sød kørelærer. Meget fokuseret på eleven under kørsel, og generelt et rart menneske at have kørekortforløb hos. Kort og dejligt forløb, hvor jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang!... Leggi di più

Rigtig god oplevelse og anbefaler Cati som kørelærer. Hun var meget motiverende i køretimerne, men også før køreprøven, og havde altid fokus på vejen og trafikken, så man kunne føle sig tryg, mens man... Leggi di più

Elendig køreskole. Aldrig start her! Mørke kørsel skete aldrig kørelæreren sidder på sin mobil under alle køretimer. Demotivere en lige før sin køreprøve og prøver bare få ekstra penge ud af dig.

Jeg startede hos Cati d. 8 marts og har lige netop igår d. 16 juni fået mit kørekort. Det har været et hurtigt forløb - men uden der har manglet noget! Jeg har haft lidt angst for at køre manuelt ge... Leggi di più

1. Istruzione e formazione

Køreskolen ligger centralt i køge. Jeg har fokus på hver enkelt elev og sætter en stor ære i at mine elever har det godt og hyggeligt både i teorilokalet og i skolevogen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Helt igennem en fantastisk oplevelse

Helt igennem en fantastisk oplevelse. God undervisning, kanon fed kommunikation. Kan helt klart anbefale køreskolen til andre som vil tage kørekort. En køreskole med højt til loftet, som tager hensyn til ens behov og eventuelle udfordringer man skulle have. :)

9 giugno 2021

Simpelthen den bedste køreskoe

Simpelthen den bedste køreskole og kørelærer man kan få sig. Helt fantastisk god til at undervise både teori og kørsel. Bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg. Kan og vil til hver en tid anbefale Køreskolen Stevns. 10/10 🌟

28 maggio 2021

Jeg tog mit kørekort på Køreskolen…

Jeg tog mit kørekort på Køreskolen Stevns hos Bobby. Bobby hjalp mig med at forstå al det teoretiske såvel som det praktiske. Jeg følte mig i trygge og gode hænder, som også hjalp mig i forhold til min nervøsitet. Uden tvivl den bedste køreskole og ville ikke ønske mig, at have fået mit kørekort uden Bobby hjælp!

27 aprile 2021

Meget hyggelig Kørerskole

Meget hyggelig Kørerskole -

Havde Cati som kørerlærer, god energi til timerne og kørertimerne, hjælper altid om det teori eller kørertimer.

Kan klart anbefales👌
Bestod self. Første gang

11 dicembre 2020

Super god Køreskole

Cati er mere en ven end en lærer, og hun er virkelig dygtigt til at få en til at forstå tingene uden man føler at hun ser ned på en eller som om man ikke er værdsat.

Tusinde rak for hjælpen!

27 novembre 2020

Lækker Kørerskole

Meget hyggelig Kørerskole - cati som kørerlærer, fed energi til timerne og kørertimerne, hjælper altid om det teori eller kørertimer. Kan klart anbefales👌

13 novembre 2020

Rigtig god køreskole :)

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med denne køreskole. Lærerne er venlige og teoriundervisningen var grundig og let at følge. Jeg følte at der blev gjordt så meget som muligt fra køreskolens side for at sætte mig op for succes og det var også succes det endte med da jeg nu har mit kørekort.
Jeg kørte med Bobby som er meget venlig og ikke på noget tidspunkt er blevet vred eller frustreret, men har sørget for at jeg var rolig og selvsikker når jeg kørte. Når jeg lavede fejl bebrejdede han mig ikke og hævede aldrig stemmen, men hjalp tålmodigt med at fikse det og få mig på rette vej igen.
Det har været et solidt og hyggeligt forløb.

12 novembre 2020

Hej.

Hej.
Køreskolen Stevns er en super hyggelig køreskole, hvor man lærer meget og har nogen sjove oplevelser, når man er ude at kører. Kørelærerne er gode, flinke og sjove.

30 ottobre 2020

Anbefales

Hej
Køreskolen Stevns er den bedste køreskole og kørelærenen er meget god at lære af. Bestod teoriprøve og køreprøve på første forsøg. Kan klart anbefales. God skole og god kørelære :)

23 ottobre 2020

Hold dig væk fra denne køreskole

Hold dig væk fra denne køreskole. De snyder med undervisning. De tage ikke imod penge på andre måde end kontant (de gør det sku nok sort) Og når man spørger hvorfor det er sådan, siger de at man skal betale et gebyr for at lave en direkte overførsel.

Jeg har både kørt med cati og bobby.
Bobby en en være idiot, som for det meste tjekker facebook og taler med venner og familie når man køre med ham.

Cati er lidt bedre af hvad jeg har oplevet, men stadig ikke en god oplevelse.

Udover det skriver de forkerte kørselstider i kørebogen, min nattekørsel forgik på højlys dag, men i regnvejer. Jeg fik af vide fordi man jo skal tænde lygter når det regner går det under som nattekørsel.
Vi fik også af vide at ESP gør at rattet ikke kan spinde rundt!!????

Kort tid efter dette blev skrevet ringede cati til mig, og sagde at hvis jeg ikke fjernede denne komentar. ville hun gå til sin advokat....

14 ottobre 2020
Logo di Køge torv køreskole- køreskolen stevns

Risposta di Køge torv køreskole- køreskolen stevns

Hej Sean håber din dag er blevet meget bedre efter du har skrevet denne anmeldelse for det er 6 måneder siden du stoppede hos os. Ifølge kørekortbekentgørelsen skal du undervises i 29 lektioner i teori og 16 lektioner på vej sådan er vores lektionsplan opbygget efter lovens krav, og ja mørkekørsel som du nævner er blevet kørt, det har både du og din kørerlærer skrevet under på i lektionsplan, en af dine andre lektioner kørte du i kraftig regnvejr så hvis du havde hørt efter til teori så ville du vide at der skal man kører med nærlys da det også er lygtetændingstid, du nævner også Esp hvor du tilsyneladende heller ikke har hørt efter, det gjorde du heller ikke da du skulle op til din teoriprøve der kom du op uden dine papier selvom du gang på gang har fået af vide hvad du skulle have med hmm Pinligt hvis du har betalt noget kontant har du fået kvitering så hvad er dit problem.