Klippdighemma Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Produkten var av dålig kvalitet och inte som den visades på sidan. Jag beställde från dem, men tyvärr var den inte som på bilden. När jag kontaktade kundtjänst var de otrevliga och osamarbetsvilliga.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt nöjd! Efter många år av klippning hemma, hederlig och beprövad ”karott klippning, bestämde jag mig för att investera i en professionell frisör sax. Konsulterade ”Klippdighemma” på hemsi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mailade och fick personlig rekommendation kring vilken klippare jag borde köpa. Köpte då en JRL – FreshFade 2020C, Onyx black. Har nu rakat huvudet med nya maskinen och den fungerade som en dröm! Otr... Leggi di più

1. Parrucchiere a domicilio

Scritti dall'azienda

Allt och lite till för en lyckad hemmaklippning!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

818 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Bra leveranstid

Bra leveranstid.
Dåligt emballage som var trasigt när jag hämtade ut de på posten

26 maggio 2025
Logo di Klippdighemma

Risposta di Klippdighemma

tack för ditt omdöme, men är inte så säker på att detta avser beställningen från oss. Beställning är gjord en lördag, skickad måndag och på ombud tisdag. Snabbare än så löser vi inte idag :) paketet är även skickat med DHL.

Vänligen
KlippDigHemma

Valutata 5 stelle su 5

Bra priser och ett gediget utbud

Bra priser och ett gediget utbud! Snabb leverans av produkten. Den här gången en Wahl legend clipper. En clipper som gör sitt jobb, precis som man kan förvänta sig av en Wahlprodukt! För att vara en clipper för hemmabruk och just för skägg så är den fantastisk! Hade kanske inte rekommenderat just den clippern för en barberare som kör med maskin dagligen. Då finns det aningens skönare clippers som ligger bättre i handen. Men själva klippet är on point!

12 maggio 2025

Skulle trimma skägget

Skulle trimma skägget, mitt under trimningen tappade jag skiten i golvet så distanskammen sprack, men var mitt i trimningen så jag såg ju inte klok ut. Beställde och fick hem en ny kam på 24 timmar, perfekt!

8 maggio 2025

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più